Де у Львові знайти...(2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Apelsynka, 2 Квітень 2015.

1. Olga Letsdance

Olga Letsdance Well-Known Member

На Виговського, там де перехрестя з Патона, біля аптеки "Знахар" є інша аптека (типу Медтехніки, не пам"ятаю назви), там сидить дядя, гарно й недорого ремонтує тонометри

• Подобається Подобається x 1
  2. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Дівчатка може знаєте чи є Новому Цумі або десь неподалік швейна майстерня (де можна підігнути/обрізати щось...) і чи продають в Цумі тканини, колись знаю були, але чи є вони там зараз?

3. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Є майстерні на базарчику Провесінь та й у цумі можна, і тканини є - цілий поверх))

4. Lemeshchuk

мене саме цуи цікавить бо Провесінь до 18-ї закривається, а мені треба якраз з 18 до 19, завтра пошукаю в Цумі майстерню

5. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

є біля трамвайної кінцевої ательє, не зі сторони ринку Провесінь, а з протилежної, в сторону наукової. Ательє на Провесні гірше, там моїй мамі жахливо поміняли підкладку в куртці, аж потім переробляла там де я й вам раджу. Тканини в ЦУМі продають і є тканинний ще в сільпо на науковій, працює до 20ї здається.

6. Lemeshchuk

Дякую, якраз щойно звідти (відпросилася з роботи), надіюсь що зроблять мені як треба)

7. Louth

Louth Well-Known Member

Ще є швейна майстерня відразу біля входу в ЦУМ справа, багато разів здавала підкорочувати речі, претензій нема

8. lerucha

lerucha Member

Де у Львові можна купити мастику для тортів і вафельні картинки?

9. zdorov

zdorov Well-Known Member

На Краківському є лоток

Це вони в Контакті Ігор Григорович
    Можете навіть подивитися асортимент

• Інформативно Інформативно x 1
  10. basia

basia Well-Known Member

на Привокзальному ринку. Як іти до молочки від Городоцької в двоповерховій будівлі ( наче радіобазар) .До молока наліво,а сходи прямо. на другому поверсі повно прибамбасів. і майстеркласи організовують.

• Інформативно Інформативно x 2
  11. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

зорієнтуйте де той лоток ?

12. kristas

kristas Well-Known Member

Дівчата. а де можна купити (р-н Галицького перехрестя, центру) пістолет для гарячого клею?

13. zdorov

zdorov Well-Known Member

Виходите з овочевих рядів через арку (колись там яйця продавали)до тваринок і піднімаєтесь по сходах догори. Якщо стояти спиною до овочевих рядів то буде 2 лоток зліва. Колись там нагорі продавали морожену рибу
    Здається, в Контакті є телефон, я коли не могла знайти, то дзвонила

• Корисно Корисно x 1
  14. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Я свій купувала на гуртівні ( подарунки,декор), вона знаходиться біля фуршету на Б.Хмельницького ( номера не пам'ятаю) в тій голубій будівлі, вхід злівої сторони (за епіцентром).

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Galyna Perun

Galyna Perun New Member

Зайдіть в айболит. Я носила на ремонт сумки, свою та чоловікову ( правда, не замки). Виконаною роботою задоволена. Правда, сервіс у них трохи совдепівський, але чоловікові сумку переробляли після ремонту в іншій майстерні - то добре зробили.

16. Оксана1322

Оксана1322 Well-Known Member

А де купити вакцину для котів? Сьогодні питала в двох вет аптеках, сказали шо в них не буває

17. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

та зазвичай в ветклініках є вакцини.

18. Оксана1322

Оксана1322 Well-Known Member

@Руда Лисиця,цікавить окремо, просто вакцина... в клініках в тридорого

19. Korzuk

Korzuk Active Member

В епіцентрі бачила колись!

20. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Дівчатка, де можна купити або замовити до вечері смачну скумбрію гарячого копчення? Тут на форумі, я так зрозуміла, зараз не роблять. Можливо, знаєте якісь перевірені точки?
    І ще - де можна купити солод для випічки? Магазин на Шептицьких , де я брала колись, закрився.