Привіт! Дівчата може хтось має контакти людини яка займається приготуванням їжі для фуршетів? Потрібно на 6 чоловік приготувати канапе, в пару закусок, суші, або щось цікаве для посиденьок? Поділіться будь-ласка!!!!
Подивіться «горіховий дім» надає такі послуги, сама не пробувала, але відгуки ніби є добрі. Або зверніться до дівчат, які тут на форумі мають кулінарні теми jalla, amaretto Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
На фб є група "Страви файних господинь" Там можна пошукати і замовити в когось те , що хочете . Страви Файних Господинь --- дописи об"єднано, Dec 23, 2019 --- Можливо вже не актуально , але напишу . Час від часу на Шпитальній, як йти від Магнусу до Краківського, продає жіночка глиняний посуд . Раніше вона там була рідко . Тепер незнаю , можливо частіше з'являється .
Фотохата , вул. Наукова, 59. Я , як там фото друкувала , мені сподобалось , але це було вже давненько
Дівчата, хтось радив магазин з хорошими цінами на ялинкові прикраси на Шуварі. Не можу знайти той пост. Де він конкретно знаходиться?
Мала на увазі, магазин де знаходиться) В тому районі буваю раз-два на рік, а тут якраз занесло. Думала скупитися при нагоді. Видно не судьба))
Дівчата, а здайте мені когось в кого можна добру картоплю купити. Ну таку щоб як для себе, а не " до Львова на базар" Бо щось ми дуже мало купили, не розрахувала ((( а там вже нема.
Привіт, розбилось термостійке шкло в електричній духовці, на авторизованому сервісі сказали, що нічим не можуть допомогти, не гарантійний випадок і окремо вони не продають. Щось можете порадити, буду вдячна)
@rysja спробуйте спитати в нарізці скла. Не знаю чи там буває термостійке. Ми замовляли гартоване в душову кабінку.
не завжди на авторизованих сервісах є хороші спеціалісти, шукайте ремонтні майстерні, можливо по оголошеннях я так колись планшет свій носила в самсунг, проблема була з програмним забезпеченням, сказали що все, вже нічого не зробиш, можна викидати. а сестри чоловік поколупався і зробив
Може, просто купити і самим поставити? Або знайти майстра. Стекло для духовки: купить жаропрочное стекло для духовки на Триколор Стекло для духовки купить в Украине: цена в интернет-магазине EasyFix І так далі...
Дівчата, згорів мені фен для волосся. Де б поїхати глянути, щоб не за всі гроші, та ще й сьогодні, бо я без нього, як без рук, не вкладу волосся... Біля мене лиш Ріксос, але ціни там такі собі. На Чехова на гуртівні не беруть слухавку.
А підкажіть будь ласочка, де у Львові можна знайти великий гарний кущ ростом до 1 метру пальми (вона ж драцена) і фікуса? І щоб не за всі грошики)) в метро бачила маленькі, а от де є гарний вибір вазонків і горщиків?
Зелемінь (теплиця), за автовокзалом (вул. Стрийська). Там вибір і квітів, і вазонів, і підставок, і добрив.
Підкажіть будь ласка, де у Львові можна надрукувати фотографії нестандартних розмірів або можливо онлайн загрузити і лише забрати готові. Цікавить розмір 10*10 типу «полароід»