Wall stickers, wall decor Там того добра до вибору до кольору, можна замовити різні фрази і за копійки, порівняно з цінами в нас. Я замовляла картинки готові в дитячу, ще не клеїла, але зовні ніби норм
Чи бачив хтось посуд з цієї серії? Де він теоретично може бути я знаю, цікавить де точно бачили в продажу, бо немаю часу ходити-дивитись.
Дівчата, де можна купити вафельні ріжки для морозива? В метро є тільки такі «порхавки» А мені потрібні ось такі:
Може хтось порадити майстра з ремонту взуття, який обріже довгі носики на туфлях? Бажано з власного досвіду.
Привіт, дівчата порадьте де купити валізу невелику дорожню, так щоб дешево та сердито! Куди податись, часу обмаль, не хочеться переплачувати
Не знаю чи є конкретно такий лак, як Вам потрібно. Але загалом ця марка є в маленькому магазинчику на вул.Горородоцька 212, називається Алінка. Я там шампунь і флюїд аргановий беру, як до мами приїжджаю.
Порекомендуйте будь ласка майстра побутової техніки.Потрібно поремонтувати мультиварку,пароварку і хлібопічку.
Хто знає де можна пряники до Великодня замовити? Такі глазуровані яйця, кроликів? Може на форумі хтось робить?