Де купити ноти для саксофона? Або, звідки можна роздрукувати? Якщо друкувати, то проведіть лікбез, що підійде для хлопця 12 років, який лише 2 роки вчиться. Ну і де можна зробити оригінальну палітурку? На Театральній ще працює? Може десь є нова-сучасна незвична палітурка? @Vittoriya , може Ви підкажете?
@flame Я не дуєе розумію, що саме вам потрібно? Якісь твори для саксофону? А д він вчиться грати? В муз.школах є бібліотеки. А магазин, де можна пошукати якість збірники творів ( конкретно си є для саксу я не знаю) є на пр.Шевченка, книгарня, там при вході усякі канцелярські штуки , а далі там книги і є відділ з нотами
так: не в Україні. Хочу зробити маленький, символічний подарунок. Його мама якось розказувала, що ноти для саксофона там купити важкувато.
Дівчата де у Львові можна купити ведмежий жир? Буду вдячна за підказки. Надіслано від мого X5max, використовуючи Tapatalk
Я б спробувала шукати в Срібних джерелах на Бандери. Але може вам таки конкретніше щось підкажуть Надіслано від мого LG-P715, використовуючи Tapatalk
Бачила недавно рекламу, не можу згадати локації закладу. щось типу крамниця-заклад харчування з великим вибором сирів. Здається в центрі. Хтось знає?
ви мабуть про L'affinage cheese&wine, вони є на Кривій Липі. Це від мережі Сирні Мандри, мають сторінки у Фейсбуку та Інстаграм
Шукаю крем (не спрей) для взуття синього і бордового кольору. Якщо десь бачили чи знаєте, де продають, буду дуже вдячна..
Купувала собі, чоловікові і дочці на Іскрі, маг. Polaroid (не дивуйтесь, вони і окулярами торгують також). Якість супер, ціна цілком пристойна. Є ще магазини тої ж власниці на Південному і в Скрині.
Нарадьте якусь майстриню, яка вишиває сорочки. хочу борщівку. але нову, не реставровану. Або де купити, в центрі в магазинах все не те.
Дівчата, хто знає де у Львові виготовляють справді якісні решітки на вікна за адекватні ціни? Сайтів багато, але хочеться перевірені. Якщо є тут ра форумі вже така тема, то скеруйте, будь ласка.
Підкажіть, будь ласка, де можна купити ремінець до наручного годинника? Наскільки я розумію, у годинникових майстернях вони не продаються, щоб замінити, треба іти зі своїм.