Дівчатка,а де можна купити вишиту камізельку на хлопчика 3 роки? Типу під украінську народу. На вернісажі немає((( допоможіть будь ласка)
Уточнюйте якої, бо гуртовні бувають різні і нарадять дужо всілякого. Я наприклад точно знала, що потрібна сатинова або жакардова, і не кожна гуртовня їх мала. І ще зауважила, що часом в онлайн-магазинах дешевше, ніж на гуртовнях. Зараз, наприклад, розпродаж на Модній касті (але там терміни завжди обмежені). Ще в одній гуртовні цікаве розповіли, що з етикетками "виготовлено в Україні" продають часто китайське. Неприємне відкриття.
Не знаю чи сюди, можливо хтось підкаже перевірену ветеринарну клініку з адекватними цінами, дуже треба.
не знаю, як там ціни у порівнянні з іншими, але можу рекомендувати Ветсервіс http://veterynar.lviv.ua/prajs/ - викликали ветеринара з цієї клініки (до собаки), то був вихідний день, дуже швидко приїхали на виклик.
Дівчата, а де у Львові можна купити фітбол (чи великий м'яч ? ), але не дуже дорогий. Хочу для занять з дитиною. буду вдячна за наводку ))
Є непогані в спорт магазинчику біля краківського (від магнусу їдете вниз і там по лівій стороні Спорттовари будуть, може метрів за 250 до початку ринк, є в агшані в спортвідділі, є в спортмастері)
підкажіть де є гуртівня або де дешевше можна купити чай (типу Хейліс або хороший чорний в коробках чи на вагу)?