Де можна весело провести час у Львові

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем Siania, 27 Лютий 2009.

1. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Відповідь: Де можна весело провести час у Львові

А я консерваторка - люблю Цукерню. Коли збираємомя з коліжанками - тягну їх туди. І вже 5 раз підряд замовляю не свій улюблений супертрадиційний сирник, а тортик Ностальгія. Правда, коли останнього разу були там з малими і батьками, офіціантка мені врізала того добра на грамів 300 і я його переїла :) але наступного разу, певно, знову замовлю Ностальгію ;)

• Подобається Подобається x 8
  2. Iskra

Iskra Well-Known Member

пишу тут, бо завдяки оновленню ДП (справа видно останні дописи на ЛФ) випадково побачила відгук на ЛФ (там я не зареєстрована) про "La Pizza". не погоджуюсь з тим, що там написали. була там всього раз, але мені сподобалось. піца явно не дотягує до справжньої італійської, але зі всіх львівських піцерій там вона найбільш схожа на італ. щодо складу і того, що автор пише про малий вибір інгредієнтів, то це є стандартний склад італійської піци. і назви у неї відповідні. різниця, як я вже писала, таки є. бо, до прикладу, моя улюблена "Діявола" в оригіналі має трохи іншу салямі - більшого розміру і набагато пекучішу, але смак в нашої, українізоаної, - також непоганий.
    щодо того, якщо загубиш картку, то сплачуєш штраф 500 грн. ну не треба бути розявою і розкидати речі, де попало:girl_crazy:хоча всяке може статися, тому варто бути уважним з тою карточкою:girl_smile:
    ціни на піцу - від 30 до 60 - десь так приблизно, точно не пам'ятаю. а ще там дуже смачні ковбаски - ну просто нямочка:girl_in_love: і великий вибір алкогольних напоїв.
    +було дуже приємно, коли нам принесли шматочки смачнющого тортика - подарунок від закладу:girl_smile:
    ну і про виделки різних розмірів і про те, що це зовсім не по ресторанному:girl_haha: це ж і не є ресторан - піци в ресторанах не подають:girl_crazy: (в мене вони були однакові за розміром)
    але, зрештою, - скільки людей - стільки й думок:girl_wink: хоча, як на мене, - критика необґрунтована.

3. Iskra

Iskra Well-Known Member

дівчатка, прошу вибачення, не пам'ятала точної назви тої піцерії, тому скопіювала з ЛФ. насправді це не "La Pizza", а "La Piazza" ("Площа"):girl_smile:

4. kati

kati Well-Known Member

а де ця піцерія знаходиться?

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

в Опера Пасаж

6. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Не знаю точно чи "La Pizza" чи "La Piazza":):):), але там справді смачно і дизайнери також попрацювали на славу:)

7. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Хтось вже бував в Рафінаді?

8. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

гарно там. інтер"єр цікавий. танцпол невеликий.

9. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

і ми з друзями також в Рафінаді були-гарно там, дуже комфортно, щоправда при вході трохи ще "недонавчена" адміністратор...занадто багато пафосу, як для провінції:):):), а ще-чоловік "заробив" собі харчове отруєння, хоч можливо, це ще й спричинено акліматизацією. Так чи інакше-думаю, нас там ще побачать:):):)

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Була я вчора в отій піцерії La Piazza. Ну по-перше, а хто сказав, що це ресторан?? Бо ресторан навпроти піцерії-Леополіс. В самій піцерії мені сподобалося те, що мало людей :girl_smile:, інтер'єр непоганий, піца-якесь таке двояке враження,ніби й непогана,але вже ну дууже тісто тонке і відповідно пересушене. Звичайно на італійську піцу схоже,але все ж, я їла в Італії піцу, тісто там тонке,але не таке сухе... По-друге-начинки дуже мало,соусу взагалі майже нема. Замовили піцу з моцарелою, то на тій піці було лише кілька білих плямок від тої "моцарели"... А от капучіно мені ДУЖЕ сподобалося!!! У Львові більше ніде такого не пробувала, капучіно і кава у них дійсно як в Італії!!!:y: Шкода лише, що це напевно тимчасово, бо у нас все має таку тенденцію до псування...

11. kati

kati Well-Known Member

Сьогодні теж були в La Piazza, мені сподобалось! Для мене це варіант,коли гуляєм сім"єю в центрі і треба десь піти перекусити., а то весь час малий тягне або в макдональдс або челентано.... А тут чистенько,затишно, багато місця,ненакурено. Така піца мені якраз подобається, коли дуже тонке тісто- потім нема відчуття що напхався хлібом.Ну і вибір там достатній- супи,салати, паста, піца. Хоча замовила я сьогодін салат цезар, то порівнянно з ти що я їла вчора в Вероніці то неба і земля...ну але і ціна відповідно в 2.5 рази менша. І щось мені ті десерти в стаканах теж довіри дуже не викликали...хоча можливо смачні, треба буде скоштувати

12. Hanny

Hanny Active Member

А я там отравилась так, що вже два роки на суші навіть дивитись не можу.

13. Ann

Ann New Member

Наша улюблена піцерія Піца на дровах! Піца просто незрівнянна!!!

14. bora

bora Well-Known Member

Нічого особливого. Вони надто рідкі.. Можливо на любителя.. А от торт з шоколадним мусом - смакота.

15. Ann

Ann New Member

А де то є таке? І що це? Вперше чую...

16. bora

bora Well-Known Member

З лівого боку готелю Жорж.
    Клубець ніби з грудня працює. Такого собі домашнього формату, хоч і великий. ІМХО, там природніше посиденьки влаштовувати, ніж танцульки.

17. Siania

Siania Love Life

Я туди випадково потрапила після ковзанів, одягнено в спортивний одяг, одним словом було мені там дуже некомфортно.
    Кухня дуже смачна, але порції ну дуже малесенькі. Подобається що там жива музика, щоб хтось танцював - не бачила:)
    Персонал милий, усміхнений...але для мене занадто пафосно:)

18. kati

kati Well-Known Member

Чого? я от теж туди потрапила в спортивному стилі, мене туди сестра поволокла...я ще питалась чи то нормал так вдітою туди, може треба норку до п"ят:girl_haha::girl_haha:...але там сидить одна пепсікольна молодьож, вдповідно вдіта в угги і майки....
    Симпатичненько там, але для мене є один мінус- там не тягне телефон:girl_sad:, а з моїми гавриками то тєжко, бо як не малий так старий видзвонюють:girl_haha:

19. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

А це рахується звичайна кахфешка, чи все ж таки дискоклуб? При вході тре платити?

20. Siania

Siania Love Life

Ну в мене був не просто спортивний стиль, а ще червоний ніс, теплий вязаний светр якого не люблю(мабуть це й стало причиною)))))

---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

Ми не платили. Я думаю це щось на зразок "Культу". Там танцюють, але це не диско-клуб.
    Доречі, коли я була, ніхто не танцював.