Де можна весело провести час у Львові

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем Siania, 27 Лютий 2009.

1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Де можна весело провести час у Львові

Можливо, дійсно не та зміна була - для мене і багатьох знайомих в Япона хаті найкращі суші у Львові - і на пр. Свободи, і на Староєврейській. В Каппо-ін теж подобається, особливо оригінальні страви і інтер"єр.

2. Siania

Siania Love Life

Я вчора була на сушах в "Наталі", Винники.:girl_crazy:
    Замовила Філадельфією. Ви б бачили те "убожество"Лольось зверху був нарізаний тааак тоненько, навіть не знаю, як їм так вдалось. Сиру філадельфія там не було взагалі :connie_pull-pigtail
    А ще, нам подали соус, і налили його менше половини. А ціна, така як в "Японій". Короче, я була під враженням, але бучу не здіймала, була з людьми, які не дуже захоплюються сушами, та й що докажеш офіціантам...:girl_impossible::girl_impossible:
    Тому Япона хата - то для мене зе бест.

3. mysha

mysha New Member

Доведеться піти туди ще раз... Тільки чоловіка туди вже точно не затягну! :girl_sad:

4. Delfy

Delfy Well-Known Member

А я "завсегдатель" суші у кафе "The Гриль". ну дуже мені там вони добрі і великі :).
    і стейки там суперові. але ціна бажає бути кращою...

5. Karrizo

Karrizo New Member

перепробувала багато сушів у Львові, висновок - ЯпонаХата The Best!!! Обслуговування теж подобається, ніколи не доводилось довго чекати, а в цьому залі з низькою посадкою дуже прикольно, якось так затишно, як вдома.

6. kerosinka

kerosinka Member

Привіт. Підскажіть якусь затишну кафешку в районі вул. Клепарівської ?

7. Wonder

Wonder New Member

дівчатка, порадьте мені відпочинковий комплекс біля Львова з бєсєдками і озером, приїждають замовники, треба їх на природу
    що ще є крім Бухти, чарівної долини і Узлісся

ну і щоб був рівень обслуговування нормальний

дякую :)

8. Hannalviv

Hannalviv New Member

Прийдіть в Старгород і почитайте "Книгу відгуків та пропозицій". Тема більшості СКАРГ - дрескод.
    Довідка: "Ресторан — це заклад (підприємство) громадського харчування з високим рівнем комфорту, матеріально-технічного оснащення, КВАЛІФІКАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ, різноманітним асортиментом страв складного виготовлення (включаючи фірмові, виногорілчані, тютюнові та кондитерські вироби), з підвищеним рівнем обслуговування і організацією відпочинку споживачів". На власному досвіді переконалась у "КВАЛІФІКАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ"(хостес), які заборонили заходити до "РЕСТОРАНУ" у верхньому одязі - ЖАКЕТІ Casual (така назва була вказана на ціннику/ярлику виробника в магазині "Savage" (мотивуючи це тим, що ОХОРОНА не пропустить). Я так розумію, що усі охоронці, як мінімум, успішно закінчили Курси дизайну одягу. На думку працівників "Старгорода" я була одягнена у ПЛАЩ. Довідка: "Верхній одяг — це елемент одягу, що надягається на ноги та на тулуб і руки. Здебільшого надягають під час поганої погоди. Верхній одяг по статях відрізняється менше, аніж нижня білизна.
    Верхній одяг чоловіка:
    Штани
    Светр
    Пальто
    Куртка
    Шуба
    Плащ
    Піджак
    Смокінг
    Гольф
    Сорочка
    Верхній одяг жінки:
    Спідниця або штани
    Светр
    Пальто
    Куртка
    Шуба
    Плащ
    Піджак
    Сорочка
    Гольф
    Блузка
    Плащ — верхній одяг з рукавами з непромокаючого матеріалу.
    Існує кілька різновидів плащів, так наприклад — плащ з прорезиненої тканини називається макінтош.
    Історично, плащ - це широкий розпашний одяг без рукавів. В такому значенні слово використовується і тепер. Одним з варіантів одягу є армійські плащ-палатки.

Також "ВРАЗИВ" високий рівень комфорту при виході, - фейсконтрол охоронців у бронежилетах. І це о 19:00 в РЕСТОРАНІ в цетрі Львова в умовах підвищеної комфортності!!! Абсурд!!!
    Ось така моя історія.
    Висновок: "Старгород" - відремонтована стайня з претензією на сервіс, але з ментальністю СОВДЕПІЇ.

9. bora

bora Well-Known Member

А де краща? Просто в них така сама як всюди, на мою думку. З такою якістю заклади тримаються десь одного чека.
    Кежел він чи не кежел до справи не стосується.
    Але пригадую на мене теж покосились за джинсовий жакет. Але я і слова не дала сказати - бо мерзнути в них на протязі без нього зовсім не мала бажання. Незрозуміло чому вони так впираються на вході. Інша річ, якщо людина завісила на стільчик - то можна підійти і сказати, щоб здали в гардероб, та й по тому.

Останнє редагування: 22 Червень 2011
  10. Deidra

Deidra Well-Known Member

Були там фірмою "на пивко". Замовляли столик щось на 40 людей - то пустили і тих, хто в шортах, і в розтягнутих светрах і мене у піджачку. Але більше туди не хочу - некомфортно там "засідати". Заклад для "один раз подивитися".

11. Vegas

Vegas Well-Known Member

Дівчата, порадьте ТЕРМІНОВО у Львові кафе, ресторан, де можна було б провести романтичну зустріч (поближче центру). Було б добре, якщо у них є танц площадка. Ну і звичайно смачна кухня.

12. La asiano

La asiano New Member

не знайшла у попередніх дописах (можливо кепсько переглянула ), а хто був в кафе, що напроти готелю Львів? Колись там була така кафешка-забігайлівка, що працювала круглодобово. А оце, пробігаючи мимо, звернула увагу, що там збодували новий ресторан. І столики відкриті, коло фонтану. Може хтось відгук лишити? Щодо цін/меню? Дякую.

13. cream

cream New Member

"Нічна варта" - як виявилось, дуже цікава екскурсія вечірнім Львовом. І не тільки туристам. Я в захопленні. Дуже рекомендую. Дві години подорожі у минуле варті уваги.

14. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

15. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Хто знає, природознавчий музей на Театральній, ще на ремонті?

16. Smorodynka

Smorodynka Member

Підкажіть, в якому нічному клубі є дискотека 80-90-их років і в який день?

17. Neytasa

І мене цікавить чи є щось подібне в ці вихідні? І взагалі чи є на сьогодні якісь цікаві мироприємства в клубах?

18. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

але це було вчора)))
    може ще будуть влаштовувати.

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

я так зрозуміла (почитавши їх сторінку вконтакті),що по п'ятницям в них постійно ретро-паті.

19. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

наскільки знаю, так, і не скоро відкриється

20. Neytasa

Розкажіть детальніше, як це відбувається і коли?:girl_smile: