Де можна весело провести час у Львові

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем Siania, 27 Лютий 2009.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Де можна весело провести час у Львові

вдень кафешка, ввечір з 21 здається починаються вечріки, але нещодень, вихідні точно. ВХІд на веічрнки платний

2. bora

bora Well-Known Member

Хм..Я точно звідти дзвонила.

Знаю точно, що з п"ятниці по неділю - треба. В ті дні переважно там діджеї і "зажигають". 50 грн з дівчат, якщо не сильно модний концерт.:) Але маю картку, то не скажу точніше. Вони афіші з цінами в неті виставляють.

3. odree

odree Well-Known Member

в деяких залах є зв"язок, але не всюди

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ----------

оооооо, була я на такому сильно модному концерті, Поющі труси пєлі. то капець повний і організація там досить шкутильгає, та й музика неважнєцка

4. bora

bora Well-Known Member

5. Kalina

Kalina Active Member

А мені завжди Бухара подобалася, а сьогодні були там то так довго замовлення чекали що аж спати захотілося:girl_sad:

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ми раз так довго рахунок чекали, мені треба було в село їхати і я на маршрутку запізнилась :girl_devil:

7. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я частенько з дівчатами ходжу на каву в Галерею.Особисто для мене обстановка класна,в якійсь мірі затишно)Кава там до речі теж смачна!Правда на початках була краща:girl_sad:Обслуговування там добре,туалети прибрані.Я особливо звертаю увагу на туалет,якщо він в поганому стані,це означає,що навряд чи я ще піду в цей заклад!!!
    Була на цьому тижні в La Piazza з другом.Правда брали ми лише каву,і вона нам сподобалась,тому на рахунок їжі не можу нічого сказати.Але загалом враження приємні!Єдине що не сподобалось,то це карточка яку дають на вході.

8. antique

antique Member

А які там приблизно ціни?:girl_smile:

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

піца 50-60- гр, кава десь 15гр.здається:girl_curtsey:

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

була в Ла Піцца. не сподобалося нічого.
    піца з прошуто - за 60 грн- була ніяка. суха, без соусу.
    піца з руколою - то взагалі.
    лате не смачне.
    та й загалом та система з картками, що мені ніяка і те ходження по залах.
    тішить тільки чистота.

11. Vittoriya

і тишина, принаймні , коли я там була , то людей практично не було, так спокійно.:girl_smile: А от капучіно мені сподобалося...

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

після 19,00 тишиною не пахне.особливо в залі з піцами.
    була купа компаній підлітків веселих і шумних.

13. Котя

Котя Оптимістка :-)

Дівчатка,а хто був в "Містер-Твістер",бо я там була в ресторані,а в клуб заходила глянути тільки на дизайн. Хочем на 8 березня піти в якийсь пристойний клуб,а куди не знаєм:confused: Колись дуже любили ходити в Гранд "Софію",але вони вже майже рік не працюють. Може хтось,щось порекомендує?:girl_in_dreams:

14. Azalia

Azalia New Member

Я також була там вже багато разів. Піццу не їла, але різні солодощі і капучіно там смачне. Найбільше мені подобається дизайн і система розрахунку, дуже зручно, щоб не створювати черг біля барних стійок. Та й зайшовши туди, відчувається "аромат" Європи. Хто трохи подорожував - мене зрозуміє.

Можливо, це вже не зовсім актуально, але все ж таки... Я була там місяць назад. Попала в такий день, що людей було дужеее мало. ніби найкраще йти в четвер (для дівчат безкоштовно) і в суботу. Дизайн мені сподобався, обслуговування - також. Недолік - малий танцмайданчик і зовсім не багато столиків.

15. Vittoriya

таак.. смачне. І до речі, не пригадую, може то було на ЛФ. Кася радила сходити на каву в кафешку в Опера Пасаж, але нижче поверхом, чи на два поверхи.. Була там,брала капучіно. Ви знаєте, мушу сказати-не то. Навіть в Макдональдсі в 100 разів краще. Звичайно приємні дівчатка-це тішить, гарно оформлюють, хоча я в тому сенсу не бачу-так гарно намалювали сердечко, але ж я брала з собою, тобто тої краси мені й не треба,закрила кришкою та й все... Але про саме капучіно-ну таке враження, що то було американо з молоком.Капучіно має бути з кавою еспрессо, тобто досить міцне.Має відчуватися той приємний густий аромат кави з молоком. А я відчувала такий не дуже приємний смак кави-ніби кава вже перед тим використовувалася... То чисто моя думка. Так, може й капучіно багато,а в Ля п'яцца маленька кружечка, але зато яке капучінко!! Я давно у Львові шукала той смак,який мені запам'ятався з італійських кафешок.У цій піцерії я його знайшла. Ну а піца-то вже інше..

16. Azalia

Azalia New Member

Я капучіно не особливо захоплююсь, але моя подруга жити без нього не може, каже, що в Світі Кави на пл. Катедральній, 6 капучіно найсмачніше у Львові. Я там частенько буваю і там справді дуже все смачне і персонал приємний.

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

щодо Ла Піцци, піццу покищо не спробували, але на вигляд, така як я люблю, тоненька, а те, що суха то можна оливкової олії додати...
    паста смачна, салати -нормальні, кава так собі, капучіно мені сподобалось. На рахунок інтер"єру і самого закладу, не люблю ,коли все в різних залах,система карток в піцерії мені не зрозуміла, в аквапарках,коли гроші в мокрі плавки,купальники не запхаєш так,а тут-не зовсім ,а ще
    з цим не пощастило, що столи, що підлога чистотою не характеризувались, може ми так попали..
    тішить, що є Інтернет
    однозначно, що найкраща кава у Львові то в Світі кави:)

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а ми сьогодні відкрили для себе супер місце:
    1 в центрі
    2. смачнюща кава ( нарешті заклад, де правильно подають американо та й взагалі різну каву).
    3. смачний фреш ( бо не увсіх закладах вони з свіжих овочів-фруктів)
    4. хороший континентальний сніданок ( і величенький і смачненький)
    5. приємний інтер"єр
    6. хороше обслуговування
    7. ГАРНА музика
    8. є Інтернет
    9. просто позитивне місце, на жаль не спробувала покищо там основних страв і десертів, але все попереду:)
    снідати там суперово, ой, назва - Cafe-Cafe

19. Vittoriya

:girl_haha: А я все шукаю-шукаю зверху, де то таке файне місце є! А де саме воно є? В центрі?

20. Barbie

Barbie Well-Known Member

Як тілики почала читати ваш відгук про це місце,то зразу зрозуміла про що іде мова:girl_claping:сніданки там дійсно класні!!!