Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. Ritamadonna

Ritamadonna Member

Відповідь: Де ми плануємо відпочивати влітку?

Заходьте на http://privatbank.ua/ зліва вводимо телефон і пароль. Якщо паролю нема - то зареєструватися (якщо у вас є картка Привату).
    Далі на вказаний телефон мобільний приходить ще один пароль.

Далі після введення паролю входите на свою картку онлайн.
    В панелі меню вибираєте КВИТКИ - >залізничні>звідки>куда>дата відправлення
    Наприклад на 26 червня до Сімферополя:

Поезд Формирование Следование Отправление Прибытие В пути Люкс Купе Плацкарт
    086Л ЛЬВІВ СІМФЕРОПОЛЬ ПАС 09:38 09:50 24 год. 12 хв. от 766.62 UAH
    мест: 10 от 210.30 UAH
    мест: 15 от 131.33 UAH
    мест: 19 Купить

ну і далі за вказівками, ще один пароль приходить. і роздруковуєте.
    мої їхали в київ без проблем, як в Крим - не знаю.

2. Катруся

Катруся Well-Known Member

Підкажіть будь-ласка де можна з дитиною відпочити біля Одеси так щоб море чисте і людей не багато. І краще напевно приватний сектор

3. simona

simona Well-Known Member

хтось може зорієнтувати скільки коштував квиток минулого року поїздом в Болгарію?

4. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

А туди можна поїздом? Нам казали лиш авто, автобус альбо літак.
    от що знайшла про поїзди в Болгарію, корисно знати:

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

це про поїзди по Болгарії;)

6. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

ну так, але нарід їхав зі Львова з пересадками по Болгарії аби дістатись місця локації :)

7. нталька

нталька Well-Known Member

якщо тітонькам хоча б 30 років, то вони ще в школі вчили російську (в ті далекі часи більшість болгар в школах вчили цю мову), тому якось порозумітись можна.

8. Bogdanka

Zlatovlaska, аби дістатись узбережжя Софію не треба проїжджати:) Це інший кінець
    Ви їдете поїздом Львів-Бургас чи Львів Варна
    то навіть не поїзд а причіпні вагони
    Їде поїзд через Одесу, в Одесі вагони перечіпляють
    Сумарний час в дорозі десь як в Крим плюс/мінус
    Такшо відгук когось, хто їхав просто в Болгарію, а не на узбережжя неінформативний:girl_cool: зовсім
    Львів-Бургас це прямий поїзд (був раніше принаймні), з чеканням вагонів в Одесі.

9. kati

kati Well-Known Member

через чернівці. в чернівцях стоїть десь 4 години. Дорога довша ніж до криму- десь 32-33 год.

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

ось знайшла розклад

10. Лесик

Лесик Member

Ми так іздили в Болгарію роки два тому. Це жах...(маю на увазі сервіс української залізниці), краще вже автобусом(якщо нема можливості літаком).

11. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Львів-Варна коштує 950 грн. на людину в один бік, сьогодні питалась. Однозначно вигідніше автобусом, єдине, що поїздом легше...

12. Bogdanka

огого
    то дууууууууже довго
    раніше був через Одесу теж
    але напевно час в дорозі був такий же...

13. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

А автобусом дуже довго їхати в Болгарію? Важко?

14. syavych

syavych Well-Known Member

Залежить куда саме в Болгарію, але орієнтовно добу.
    Важко. Хоча кому як...

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:43 ----------

Йой, то шо задуже нарахували. До Варни 25 год, Бургаса - 28.

15. vlaoldi

vlaoldi New Member

Дівчата, звертаюсь за порадою. В мого малого (3,9 р) будь яка простуда супроводжується приступом крупу (ларенгіт із стенозом гортані). лікарі кажуть, що переросте...але не відомо коли. Через це ми не можемо ходити у садок. Деякі лікарі радять їхати лікуватись на море, причому на довго - днів 25. От і шукаю місце, де добре було б поїхати, і не дуже дорого, щоб протянути якнайдовше. Звичайно хочеться , щоб не дуже забите місце було, щоб і ми з чоловіком отримали задоволення від відпочинку. Буду вдячна за будь-яку інформацю...Може ще хтось стикався з такою проблемою...

16. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

раджу вам спершу порадитись з лікарями щодо місця лікування, і потім обирати конкретно.

я мала схожу історію в дитинстві, - кожна простуда/вірус супроводжувався затяжними бронхітами, які перетікали плавно в запалення легень. Долікували мене до початків астми.
    Позбулась я всього і відразу ж після 4-ьох місяців Криму, але конкретно південного берегу - від Ялти до Форосу. Судак нам, наприклад категорично не рекомендували через вологість.
    Батьки як вивезли мене в травні, так і привезли до Львова щойно у вересні. Незважаючи на те, що був травень, по приїзді я дуже погано зреагувала на зміну клімату - дістала страшні спазми, напади та гарячку. Після тижня часу все пройшло.
    З часу того тривалого відпочинку більше не мала жодного запалення легень та жодних рецидивів бронхоспазмів, а до того тільки запалення пережила 7 разів(.

17. kati

kati Well-Known Member

то не я:)
    порахуйте якщо зі львова поїзд відправляється в 23.35 а в бургас приходить в 9,25= 34 год

18. syavych

syavych Well-Known Member

Ми з Вами очевидно в різні місця підглядаємо :) Достовірніше мабуть тут, нє? Зі Львова о 5.36 відправляється.

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Люди, а хтось відпочивав на озері Балатон в Угорщині? які відгуки?

20. ZOSYA Bulyakova

ZOSYA Bulyakova New Member

Відпочивали у Лебедівці. Це приблизно 120 км від Одеси. Дорога трошки тяжка( ми з дітками були).Треба було з одеського потяга пересісти в електричку на Бєлгород-Дністровський, а звідти автобусом до лебедівки(десь 1 год їхати). Варіанти поселення різні - є бази на будь-яку кишеню, є приватний сектор, можна домовлятися за харчування. Але природа - цілюща. Там ,крім моря, є лиман (забула назву). Колись там була відома здравниця для дітей з проблемами дихальних шляхів, в тому числі астматиків. На лимані - лікувальні грязі. можу вам сказати, що це трошки совдепія, але діти мені після того цілу зиму не хворіли. Там спокійно і тихо, порівняно із Кримом, саме те для сімейного відпочинку. Можете забити в пошукову систему ЛЕБЕДІВКА і подивитися відгуки:girl_cool: