Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. sribljanka

sribljanka миється в бані

Відповідь: Де ми плануємо відпочивати літом?

Ми їдемо в Скадовськ. Сміття на пляжі, хамство місцевих, відсутність сервісу, повне море медуз, проживання майже дикарем. Зате гарне оздоровлення для дітей. Минулого року поїхали про алергію забули майже до цієї весни.

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

3. Текіла

Текіла Well-Known Member

готель Mythos Palace Resort & Spa, 4*+
    якраз для відпочинку з дітьми він підходить ідеально. там дітей добре розважають. нам було трошки скучно...тому й радила в місто.
    ми літали з києва (2 роки тому зі Львова ще не було), на 8 днів, вкінці червня-поч липня.

Обійшлось близько 2000євро на 2, все включено.

лінк на сайт готелю
    http://www.mythos-palace.gr/home.aspx

4. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Ми минулого року відпочивали на базі відпочинку "Ассоль" в Штормовому. Сподобалось. Море чистеньке, піщаний пляж. Харчування було триразове, - досить смачно. Щоправда з макаронами у них чомусь "не склалося". ;-5 разів подавали за весь відпочинок і щоразу холодні... Вихід з бази відразу на пляж.
    Ходили по Штормовому, дивились на інші бази- наша була найкраща
    Кілька разів ходили до соленого озера, тоді коли море штормило дуже сильно.
    Цього року також плануємо туди :)

5. irina

irina Active Member

Скажіть будь ласка, а підходило харчування для вашої доці? А то моїму синочку цього літа буде 2,5 і не знаю, чи підійде йому харчування, чи потрібно щось шукати з кухнею і готувати самій.

6. zlatovlaska

Цілком підходило

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я якраз також раніше хвалила цю базу, мали там медовий місяць. Зважаючи на умови відпочинку ціни як на мене дуже і дуже демократичні. Ми замовляли через турфірму. А якщо на пряму то напевно ще дешевше. Нажаль цього року пролітаєм з Кримом, бо таки Ромчик ще маленький, а от наступного року чоловік знову туди планує.

8. irina

irina Active Member

Дякую дівчатка за відповідь за Штормове! Ми планували відпочивати в Туреччині, але з тими цінами :sorry:, то я вже починаю розглядати Крим.

9. zlatovlaska

Ви швидше розглядайте :)
    З 21 липня на "Асоль" все забито. Є місця з 27 червня до 20 липня, тай то 2-3 номера на кожен заїзд!
    Автобус прямий на базу їде з пл. Петрушевича в 10:30 ранку, на базі орієнтовно 12 година наступного дня. Дуже зручно!
    hrystusja,

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

на рахунок "зручно" дуже не згідна:girl_in_dreams: їздили в Болгарію автобусом ще до дитини, більше доби в автобусі мало не здуріла(боліло все - не хотілось вже навіть того відпочинку), після того разу автобуси навіть не розгладаю, а з дитиною то й мови нема :girl_nea: це жах!

11. zlatovlaska

Ну не знаю... Ми їхали , крім нас ще було 4 пари з дітьми - всі перенесли переїзд добре. Зупинялись кожні 2-3 години на 40-50 хв щоб розімнути кості і поїсти. :)
    Цього року ще не вирішили їхати автобусом чи своїм авто. Хочеться ще на екскурсії поїхати, а по спеці, в автобусі без кондиціонера по Криму щось не хочеться...

12. Latane

Latane Well-Known Member

аналогічно!!! При виборі відпочинку з дитиною, перша умова була - тільки не автобусом. Дуже важко цілу добу їхати - досі пам"ятається, хоч в Болгарії останній раз була років 15 тому...

13. Vероніка

Vероніка Never give up

Аналогічно, я добу відходила, автобусом НЕ раджу - ми їздили в Одесу, дорога займає 12 год., але це була моя перша і остання поїздка на цьому виді транспорта.
    На машині - це зовсім по-іншому.

14. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Дівчата, а яку аптечку (дитячу) ви берете зі собою в подорож? Якщо не в ту тему пишу, то тицніть мені де про це йде мова!

15. zlatovlaska

Хочу на о. Кріт.:girl_spruce_up: Хтось там був?
    Можна туди в жовтні їхати чи то вже запізно і буде холодно?

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я автобусом до Криму і назад їздила 4 роки підряд- все було супер- кондиціонери працювали, виїжджали о 8 ранку і о 10 наступного ранку були у Ялті. Але:з маленькими дітьми, принаймні до 6 років, справді буде дуже важко (така специфіка подорожі наших автобусів по маршруту Львів- Крим : зупинки будуть лише у визначених місцях, під час яких і туалет треба відвідувати ( зупиняють і на прохання конкретного пасажира, але не дуже то охоче),вночі автобус їде практично без зупинок- лише двічі дуже короткотривалі, щоб водії змінлися і кави попили; в салоні постійно грає музика чи працює ТВ, тому у кого маленькі діти сплять на протязі дня - все це буде заважати.)Зі своєю дитиною до досягнення ним шкільного віку я не ризикнула подорожувати автобусом. зараз- залюбки. Але до 6-7 років дитині добу у повному людей автобусі реально важко витримати.

17. Зіра

Зіра Well-Known Member

Дівчата хто їздив відпочивати в Залізний Порт? Які відгуки і пропозиції можете запропонувати??

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

ми були з Залізному порту 3 роки тому.
    початок серпня. море жахливе, стільки медузяк, всі плавальники виходили обкусані, обжалені, в червоних плямах. особливо чоловіки важко переносили то жаління. вологість там дуже висока, одяг не сохне практично.
    другий раз туди не їхала б. хоча, можливо, хтось має приємні відгуки.

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

чому?
    ми з Симфа завжди їдемо бусами на 6-8 чоловік і комфортно і ціни нормальні
    до Ялти 75 грн/людина до місця призначення, то думаю бік Євпаторії з Симфа не дорожче;)

20. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

ми відпочивали в Лазурному, це неподалік, і ради цікавості зїздили в Залізний Порт, мені абсолютно не сподобалося, пляж повністю забитий людьми, по набережній йде ряд закладів, і ті люди які там сидять, палять і кидають недопалки прямо на голови, тим хто на пляжі відпочиває, шумно, людно... добре що ми вирішили туди не їхати, для сімейного відпочинку як на мене краще Лазурне, але це голосно сказано краще, море там також повне медуз, а ще й останні дні нашого перебування був прилив, і плавало багато водорослей, але це був наш перший вивіз доці на море, тому не дуже планували за кордон, і обрали за порадами Лазурне.