Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. popelushka

popelushka Well-Known Member

Відповідь: Де ми плануємо відпочивати літом?

Ми плануємо відпочивати в Євпаторії, хоча чоловік проти в Криму відпочивати, але наразі це єдиний варіант, бо з дитиною ми не в змозі поїхати закордон. Ще в пошуках житла, але вже приблизно декілька варіантів маємо:)

2. Vika

Vika Well-Known Member

дівчатка, може хтось був в якомусь з санаторіїв в Криму. цікавлять ті де лікують дихальні шляхи (астма).

3. Denebola

Denebola New Member

Я цього літа дуже хочу зі своїм чоловіком та доцьою поїхати в Болгарію на море!!!(надіюсь, якщо свої мрії озвучувати чи написати, то вони кажуть що справджуться)) Я ще там ніколи не була, тому дуже цікаво!) Я вважаю, що краще поїхати за кордон ніж в Крим, гроші ті самі, якщо не дорощі, а сервіс не порівняти!
    Після народження доці ми стараємось всерівно десь поїхати на відпочинок, тому позаминутого літа, коли їй було 8 місяців обмежились Шацьком. Минулого літа вже замахнулись на море, але до нас, щоб не було далеко і не була дуже різка зміна клімату (були в Лазурному). Надіюсь, що цього року зможемо вже дозволити собі відпочинок в Болгарії і він буде вдалим і всі будуть здорові!))

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

безліч санаторіїв саме на ЮБК спеціалізуються на лікуванні дихальних шляхів. Шукайте прийнятний варіант по лінії Місхор- Симеїз ( там найбільш унікальний для цього мікроклімат, зумовлений захистом Ай-Петрі+ наявність великої к-ті фітоніцидного ялівцю (можжевельника). І бажано- на термін принаймні 3 тижні.Саме в цому районі ( а найбільш відоме ще з часів Союзу- Симеїз) були розташовані санаторії, де успішно лікували навіть туберкульоз.

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ми відпочивали біля Євпаторії "Ассоль". Супер було. І якби малий був більший, знову б їхали туди. І ціни гарні. Правда не знаю чи є місця.

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну тут дивлячись за чим їхати...

Цікаво, попаду я коли небудь в той Гурзуф чи ні? Відколи почала їздити на моря завжди хотілось поїхати в Крим, але рішеня остаточно приймалось не в його користь, типу - туди завжди встигнем.
    Третій рік вже просто почала марити наслуханим Кримським кліматом.

7. Aster

Aster Well-Known Member

Це база "Ізумруд", вона знаходиться в самому центрі "Сонячної" курорту Затока. Про ціни - в ПП. :)

http://www.3atoka.com/bases/solnechnaya/87-izumrud.html

8. alles in memories

alles in memories New Member

Дівчатка, порадьте.. хочу маму і сестру в Крим відправити. зовсім не орієнтуюсь що там - сама не була. потрібно недорогу базу або якихось господарів хороших. дуже бажано пісочний пляж, ну, і щоб чисто і гарно.

9. Aster

Aster Well-Known Member

Пісочний пляж - це вже не південний берег Криму, а район біля Євпаторії. Сама Євпаторія перенаселена туристами і не дуже чиста. Але поряд можна щось підшукати...

10. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

не дуже людно і пісочні пляжі є на Генеральських пляжах (це біля Казантипського мису)
    але була там з палаткою, то ж не знаю як там з базами і цінами.

11. Bublyk

Bublyk Member

Хотіли б цього літа спробувати з дітьми на море вибратися, бажано в Крим, бо так хворіють, що вже спасу нема. Дітям 4,5 і 2 роки, на морях (та і взагалі в довготривалих поїздках) ще не були. Може хтось має позитивний досвід і може порадити місце для такого відпочинку. Основні вимоги: оздоровлення і комфорт для дітей і розумна ціна за то все.
    Наперед вдячна за поради!

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Ціна 2-х місного номера в високий сезон 600 грн\доба.
    Думаю, що це занадто для Затоки.

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

особливо якщо ще й без харчування, яке йде окремим пунктом ...

14. сніжна

ми в Криму на ЮБК двокімнатну квартиру "під ключ " зі всією побутовою технікою і т.п. за 450 грн у серпні знімали. Для Затоки це дуже дорого.

15. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

І ми цього року збираємось нашого меньшого вперше на море вивести. З старшим почали їздити з 3 років. Хочемо теж в Крим, за кордон якось страшнувато... В мене в старшого проблеми з легенями, наша пульмонолог рекомендувала десь в район Євпаторії, або ж на Азовське море, на Арабатську стрілку, але чоловік впертий, хоче на ПБК, тому певно буде Алупка, вже ніби й придивились дещо. В червні номер буде коштувати 450 грн без харчування, але зі всіма умовами + власний пляж та парк. Поки звучить заманливо, але знаю, що насправді все трохи гірше виглядає в реальності... Плануємо на 21 день, тікаємо від Євро...

16. нталька

нталька Well-Known Member

А що саме приглянулось вам?
    А ми своє минулорічне вже прогавили. Місця лишилися хіба на кінець серпня. :sad:. Хоча, з минулорічного досвіду з холодним морем, хотіла би їхати не раніше липня, бо, все ж, хочу щодня хлюпатися в морі.

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

Хто відпочивав і Ізраїлі, поділіться корисною інформацією, враженнями? Плануємо цього року поїхати.

18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Наша ціль - подихати морським повітрям, погрітись на сонечку, ну і щоб людей було менше. У вересні було б суперово, але матимемо першокласника, тому відпало(((. А покупатись - для мене справа десята, хоча не була б проти))).

Якщо цікавить, напишу в ПП.

19. нталька

нталька Well-Known Member

От і ми так минулого року їздили. І цього року наважуся на поїздку поїздом в Крим (для мене час ніколи так довго не тягнувся, як в тому поїзді), але вже хочу більше водних процедур. :)

20. сніжна

що саме вибрали? Я в Алупці відпочиваю багато років, знаю готельчики, тому можу підказати, як насправді у тому, що ви вибрали