Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Де ми плануємо відпочивати літом?

Так виглядає,по кількості бажаючих поїхати цього літа у Болгарію,що можна буде робити форумівку на відпочинку ,за кордоном :girl_bye:.

2. Drizzle

Drizzle New Member

А я знову 12 раз їду з малими до Туреччини. Банально так, але спокійно. Добрий сервіс, ціна відповідає якості. Живемо завжди в HV-1, за дітей спокійна.
    Хотіла цього року зрадити туркам з греками чи хорватами, та ціна на мою немаленьку компанію виявилась значно вищою, ніж за схожі умови в турків. Ось.
    Звичайно, хотілось би ще щось нового побачити, якусь культурну програму іншу ніж Turkish Nights, та це ми надолужуємо вже окремими поїздками Європою.

3. мамочка

мамочка Well-Known Member

4. mamaMari

mamaMari New Member

стосовно Болгарії, хотіла сказати тим, хто планує їхати в Солнечний Берег. Сестра казала, що там зараз так понабудовували багато, що майже ніяких зелених зон не залишилось, казала, що забудували все і готелів там і так було багато, а тепер уже просто нереально багато, а пляж який був, такий і є ,якщо не менший, тож пляжу не вистачить на всіх відпочиваючих .висновки робіть самі:sad: А також казала, що готелі в Солнечному березі дуже подешевіли, бо багато буде навіть в сезон не заповнені через велику конкуренцію.
    Питала як там Золоті піски, то казала, що там гарні умови, але ціни в кафе, ресторанах удвічі більші ,ніж у Варні(а це портове місто і одне з недешевих міст для проживання в Болгарії). Про готелі , то там стабільно високі ціни. Наразі у них євро стабільне, на відміну від нас, а долар росте.
    Червень - доступні ціни і досить гнучні знижки діють, бо не надто багато відпочиваючих., Липень- найкращий на мою думку місяць для відпочинку в Болгарії - спокійне море і гарна погода, а ще завдяки тому що не так багато відпочиваючих як під кінець липня- серпень, то море чистеньке. З серпня 3 рази, що я відпочивала були хвилі і штормить море.Ціни великі і багато туристів.
    Згадала, що друзі відпочивали ще в Созополі, то були дуже задоволені.
    Коли їхала від турфірми вперше, то мені сказали вдвічі більшу ціну на проживання, ніж можна було домовитись на місці.
    За обзор ще можу сказати, що там є багато кафешок, коктейл-барів, дитячий майданчик, на головній площі відбуваються всякі дійства увечері, є супермаркет самообслуговування, і Самий прикольний нічний клуб на побережжі Болгарії Space. де приколні дискотеки і просто смішна на наші гроші ціна- 3 лева (орієнтовно 15грн.)А ще болгари дуже приязно ставляться до українців, і не надто люблять росіян - це вже ці слів знайомих з Болгарії.
    Кого цікавить відпочинок в приватному секторі прошу писати в пп, бо мене модератори покусають.

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а ми плануємо Хорватію.от тільки вирішую яка саме частина Хорватії. я ще там ніразу не була,але по ГУГЛ Еарт переглянула вже майже всі містечка,в пошуках оптимального місця відпочинку. хочеться якогось пісчаного пляжу для малечі і тихого спокійного міста для нас.не хочеться дискотек і шумних вулиць.
    хто був у цій чудовій країні,порадьте шось!!!![​IMG]

6. mamaMari

mamaMari New Member

[​IMG] Знайшла фото з відпочинку в Болгарії, у кімнаті було душ, туалет, холодильник, телевізор з російськими каналами, балкон (на ньому був столик зі стільчиками) з видом на море, до моря було 2хв ходи, в кімнаті було прохолодно в обід. Платили ми 12 левів з людини у липні в 2008 році, в 2009 році в Болгарії більшість не піднімали ціни, на відміну від Криму,

7. kati

kati Well-Known Member

можете порадити гарні отелі для відпочинку з дітками?

8. бусик

бусик Member

Я живу в Испании.Предлагаю прихать к нам кто хочет,даю квартиру на берегу моря,и продукты,у нас все свое на огороде,но взамен хочу шоб открыли визу и привезли мою племянницу со Львова 12 лет.кому то интересно такое?

9. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчаточка! Мало відгуків про азовське море... Нам пропонують будинок в Маріуполі 1,5 км від моря безкоштовно(родичі). Підкажіть будь -ласка чи варто погоджуватись? Були в Алупці, порівнювати немає з чим. Буду дуже вдячна прочитати якісь відгуки, враження, порівняння з Кримом! Дякую!!! І ще підкажіть, чайнику, скільки туди приблизно км машиною?

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

якщо вам не буде влом щоразу топати до моря і назад 1.5 км, то як безкоштовний варіант вполнє може бути :)
    порівняти і не вдасться...бо це зовсім різні речі....Азов і ЮБК

11. kati

kati Well-Known Member

в мене сусідка щороку виїздить з малим на все літо в маріуполь до родичів. До моря підЇзжають маршруткою- 20 хвилин. Але самим морем дуже задоволена- мілкоі і пісочок.
    В принципі, як варіант безкоштовного проживання то нормально, а якщо родичі ще й любимі то взагалі супер

12. Drizzle

Drizzle New Member

По Туреччині.
    Я не знаю, чи підійде це фінансово. Ми якось із самого початку взяли високий старт і відпочивали кожного року в HV-1 (клубна система). Це значить - не готель, а ніби 5зіркове село. Спочатку було простіше - 2є дрібних дітей - виходила одна сума, а зараз дітей уже троє, з них двоє підлітки і за них рахують, як за дорослих- стало важкувато ой-ой (за 10 днів 4-5 тисяч доларів), але планку знижувати не хочеться. Якось будемо викручуватися.
    Так от, якщо Ви на 3х (з дитиною) можете заплатити в районі 3 тис. у.о., то беріть будь-яке HV-1 (можна ще в неті відгуки вивчити). Найкращі враження - Марті-міра, Мегасарай, Сімена, Старлайт, поза усякою конкуренцією будь-яка Амара. Меньше сподобався сервіс в Фаселісі, Аталеї.
    Звичайно, є ще дорожчі готелі, але ми їх не потягнули...
    Щодо добирання, звичайно,краще брати ті готелі, які не дуже далеко від аеропорту (до 60-70 км.)
    Хто боїться сонця і спеки - їдьте в сторону Кемера, там суцільні соснові ліси напевне у всіх готелях.але там галька,
    Сіде, Белек - пісочок, але меньше дерев.

13. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Я можу порадити Iberotel Serra Palace 5* під Сіде. Нам дуже сподобалося все, крім нестерпної спеки в серпні, але то не провина готелю :) Там відпочивають переважно бельгійці, спокійний сімейний готель, прекрасне харчування, піщаний пляж (тільки біля входу у воду смужка дрібної ріні), гарна велика територія.

14. галичанка

галичанка Well-Known Member

Дякую Хельзі і Оленці Стар за поради гарних-місць! :girl_in_love:
    Батьки вже тиждень відпочивають :girl_smile:, спочатку вони зупинились в приватному секторі в с Запсонь за 2 км від басейнів, а потім перебрались поближче до них, і зупинились тут: http://www.asinfo.com.ua/karpaty/attraction.php?id=142. Тут є різні будиночки: одно- дво-поверхові, та окремі кімнати над кафе.
    Але я ряд але: зручності, в більшості, надворі :girl_sad:. Кухня в будиночках неповноцінна, електрична плитка на 2 комфорки, на кухні нема умивальника...
    Територія гарна затишна, багато лавочок, альтаночок, цвітуть акації, співають пташки... Людей в басейнах було небагато.

15. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчатка! А що скажете на рахунок Затоки? Варто їхати?

16. Smorodynka

Smorodynka Member

Я вважаю, що не варто. Якщо плануєте порівняно не дорогий відпочинок, то, на мою думку, краще поїхати в Коблево. Я була в Затоці десь років 7 тому, то мені зовсім не сподобалося, по причині того, що там не було розважальних закладів. Не думаю, що там щось кардинально помінялося, хоча... В Коблево ми жили на базі, яка знаходилася в центрі. Якщо їхати в Коблево, то краще брати базу, яка знаходиться в центрі (може музика трошки заважати) або близько до центру, бо бази так розтягнулися, що до центру може бути далеченько. а в центі там знаходилися розважальні заклади, серед них 3 дискотеки, Луна- парк, недалеко базар. Центр- це Набережна. Ще й ми попали на фестиваль Вин Коблево, який проходив на березі моря. Короче, нам там сподобалось. Яка зараз ситуація важко сказати, але на той час ми порівняно не дорого класно відпочили, принаймі мені набагато більше сподобалося, ніж в Затоці.

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

Були минулого літа у Кароліно-Бугаз, до Затоки рукою подати, ходили туди на ринок подивитися. Як на перший раз, що ми з чоловіком обоє були на морі, то гарно тишина, а ми особливого шуму і розваг не дуже хотіли. Тихенько полежали собі на пляжі та й додому.
    Пляжі чисті. Нормально.

---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

1 284 км.................

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Якщо порівнювати Затоку з Маріупоплем, то краще вже Затока.

А я би навпаки радила Затоку - так розваг також хоть відбавляй. Але в Затоці мені чомусь завжди море чистішим ( прозорішим) здається, в Коблево воно переважно мутне якщо тепле і прозоре коли холодне, коли тепле то ще припливають здоровенні медузи... а ще мідії....все узбережжя в мідіях. А їх під час шторму викидає на берег і вони там на сонечку потім так пахнуть :bad: В затоці тої "прелесті" немає. Звичайно в Затоці також не варто за умов недорогого відпочинку розраховувати на бог зна який суперовий відпочинок, умови і чистоту пляжів....але я би їхала в Затоку навіть через те що море там на мою думку трішки інше....трішки краще

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

+1000 % -була і там і там. Затока таки дійсно краще перш за вес через море і в цінах там було трохи дешевше ніж у Коблево.

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Таки їдемо ми в Шацьк. тішимось безмежно, правда погода нас не тішить. До речі дівчата підкажіть може хтось їздив маршруткою в Світязь. Звідки вони їдуть, скільки коштує і де купити квитки???