Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Відповідь: Де ми плануємо відпочивати літом?

Доречі по дорозі до моря,ми проходили повз особняки і майже на кожному висить оголошення про вільні місця-переважно 40 гр з людини. Для відпочинку з дитиною як на мене це суперове місце.

• Подобається Подобається x 3
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Народ, що НІХТО в Затоці чи в Кароліно_Бугазі в приватному секторі не відпочивав??????? Зголосітьсмя, хто має фото і координати якоїсь нормальної дачки/кімнат...але не дальше, ніж 5 хв. до моря, бо ми минулого року ходили огого ....

• Подобається Подобається x 6
  3. Neverland

Neverland Well-Known Member

Митися там у річці або водоспаді:girl_spruce_up: Я вже багато років ходжу в такі походи і констатую: ніхто бомжатиною не смердить:girl_crazy: а от ввечері скупатися в холоднючому водоспаді - ляпота....:girl_curtsey:

Це така штука, як би то пояснити. Збираються одним словом з усієї України і не тілки люди, які практикують різні практики: цигцн, тайцзи-цюань, і все таке в тому дусі і показують свої вміння... Щось типу велитенського освітнього семінару:girl_curtsey: Дуже раджу, море задоволення тим хто цікавиться

4. Nikoletta

Nikoletta Active Member

Знайшла гарні відгуки на готель Club Hotel Phaselis Rose, ось один з них:

"Нескольок раз была в Club Hotel Phaselis Rose , Кемер, 5 звезд!
    Скажу, что суперский отдых! Очень важно правильно выбрать себе отдых. Убедилась в этом году, так как раньше поехала в Турцию, но попала в отель, где скучная анимация была.
    А в этом году просто сказка! Отель огромный, когда напьешься, то можно заблудиться))))
    МОЛОДЕЖНЫЙ ОТЕЛЬ, советую тем, кто хочет оторваться как следует! Но для меня важно так же и питание и условия проживания. Я в этом привередлива, тут все хорошо. "

Скажіть, хтось був? Чи може знайомі їздили? Бо підшукую саме молодіжний готель для брата, йому аби тусоватися:girl_in_dreams:

5. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

всі шифруються:ninja:

• Подобається Подобається x 5
  6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Уляночко я майже на чемоданах так що буду там зіідзвонимось мо там щось вам знайду

• Подобається Подобається x 6
  7. марі177

марі177 Well-Known Member

подивіться ось тут http:rozavetrov.od.ua,ми також збираємось туди,а ви вже там були?:girl_smile:

8. Vegas

Vegas Well-Known Member

Сподобався відпочинок в Мармарисі (Турція). 5-ти * готель "Grand Azur" найкращий!

9. zaba

zaba Well-Known Member

Три роки підряд відпочивала в Затоці - перших 2-ва на базах "Відродження" і "Жемчужина". Знаходяться вони в кінці Затоки (остання зупинка "Дорожнік") Місце там дуже класне, є бари і дискотеки до найближчого міні базарчику 20 хв. Я жила в будиночках на березі моря - вони без вигод (туалет і душ на території самої бази) але 10 днів засинати під морський шум того вартує ціна такого номеру зараз десь 130-150 грн.+ 3-х разове харчування. Їжа там така як у всіх пострадянських столовах, але порції були великі! Минулого року відпочивали на базі "Жайваронок", номер з вигодами+кондиціонер+телевізор коштував-115 грн.Але ми тим не були задоволені там набагато більше метушні з усіх сторін бази стоять бари і караоке (в одному барі дівчинка так вила!!!!!!) том якщо ми ще поїдем то тільки в кінець Затоки, хай дорожче але там дійсно відпочиваєш!!!!

• Подобається Подобається x 1
  10. Vegas

Vegas Well-Known Member

Хто відпочивав в Алупці...маєте адрес приватного сектору або пансіонату. Бажано з харчуванням. Син сестри постійно хворіє на бронхіти, нам радять саме Алупку.

11. Gala

Gala Well-Known Member

Я якраз в понеділок приїхала з Алупки.Жили в приватному секторі,але харчувались самі.Чоловік ще узяв телефон (неподалік від нас були)доміків-повністю дерев"яні як в Карпатах з 3-х разовим харчуванням і з вигодами,може на 2-й рік поїдемо.Вони на території санаторію ім.Боброва.питався ціну,то в червні були здається 140 грн з чол.

12. Vegas

Vegas Well-Known Member

Напишіть будь-ласка тел. доміків на території санаторію ім.Боброва. Дякую

13. Gala

Gala Well-Known Member

Напишу в ПП,коли прийде чоловік-в нього на тел.

14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а ми з Деспінкою і дітисками валим завтра в Славське на 5-7 днів!!!!!!!!!!! УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! троха хоть подихаєм, ще й зважаючи, що обіцяють погодку метеурологи:girl_haha: жаркувату... такщо приїдемо то буде якийсь там (бо не впевнена чи вже хоч трошки гарний) фотозвіт новим фотіком з Карпат:girl_smile:

пи.си. Всім гарних посиденько-і не тіко днів!!!!!!!!!!:girl_spruce_up::girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 8
  15. карапуз

карапуз Well-Known Member

Щось файне знайшли?
    Згадала,як ми 4 роки тому із Занудним сімейством відпочивали у пансіонаті Славське,а там "усьо включено".Я за два дні поправилась на два кіло :girl_cray:.Мені таке не можна.
    А , вам сестрички ,приємного відпочинку і файної погоди:girl_claping:!

• Подобається Подобається x 5
  16. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Народ!Мені на роботі пропонують путівку десь в Очаків чи його область(точно ще не знаю).Там ніколи не була.Путівка десь 7-8 вересня на 21 день.їхати з малою.А мені знайома сказала що там в вересні не так як в Криму що холоднше і море холодне та ще вітер холодний з кінця серпня починаеться.завтра треба сказати відповідь а я не знаю що робити.Підскажіть щось хто там був

17. Alias

Alias Well-Known Member

В Очаків, та ще й у вересні? Навряд , щоб Ви залишились задоволені.Але якщо буде осінь спекотна, то може й нічо буде.Але до Криму тому Очакову як...

18. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А можна спитати що там так погано?

19. Рибка

Рибка Well-Known Member

Pand@, на цілий вересень - то певно захолодно буде. Але якщо нема інших варіантів, то хоч погуляєте узбережжям, морським повітрям подихаєте, оздоровитесь..
    Бувають хороші і погані умови як в Криму, так і в Очакові...

Ми були років 7 тому до 4 вересня - вже було прохолодно для купання, власне вітер..... Але то як з погодою повезе :).

20. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Дякую Вам що відмовили.Я просто хотіла ще дитину прогріти а дихати за кілька сот кілометрів та не замаленьку сумму я не хочу.
    Ми їдемо в кінці липні в Судак так що я не переживаю просто хотілось щоб ще з"здити на море для дитини