Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. Дана

Дана Well-Known Member

Відповідь: Де ми плануємо відпочивати літом?

Як на мене навпаки по верхній дорозі швидше і легше по нижній дорозі маршрутка віляє по серпантину як собака хвостом, заїзжає в усі селе по дорозі, дитину мало не знудило і мене також, і довше їде.
    Загальну суму не рахували ще, бо дещо ділили на двох, дещо сама, ну десь грубо кажучи 450 у.е, і додому привезда 3 гривні :girl_cool: сестра моя казала що я вмію вчасно зупинитися:girl_haha:
    Найдорожче мені обійшлося соки-води, дитина постійно хотіла пити, а ціни там ого-го на питво різне і як не дивно екскурсії це при тому що самі їздили, але плата за вхід від 35 гр і до....

• Подобається Подобається x 8
  2. Дана

Дана Well-Known Member

А ти вулицю спитайся і номер будинку і я тобі скажу де то знаходиться і який район.

• Подобається Подобається x 1
  3. kitka

kitka Well-Known Member

Ага, я би такий допис тиждень писала:xaxa:.
    Дана, а по-скільки там зараз мінералка? Бо як були в Криму 5 років тому і побачили, що наша "Лужанська" там 3.50 коштує, то...:girl_cray:

• Подобається Подобається x 2
  4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

або ще краще,знаючи назву вулиці подивитися схемо та потім космокарту в реальну часі на гуглі
    я наразі маю простеньку схемо-карту Симеїза
    вул. Советская,яка переходить у просп. Леніна-це центральна "трасса" Симеїза, яка далі веде до аквапарку та Кацивелі.... Літерою "А" позначена автостанція і місце зупинки маршруток.Найближчий житловий сектор ( не рахую санаторіїв) знаход. в р-ні цих вулиць. Це реально 7-10 хв.вниз до моря. Реальний більший і дешевший житловий сектор йде нагору від вул. Советської. Там же знаходиться і кафе "Симеїз" ( р-н цифр 12-13).Це вже хв 12-15 до моря вниз."Шанхаєм" називають житловий р-н в р-ні цифри 6

Останнє редагування: 23 Червень 2009
  5. Дана

Дана Well-Known Member

Я брала або Знаменівську/6-7грн не газовану або Бонакву не газовану соки по 10грн/літр, води солодкі не брали. В зоопарку, поляні казок, Ластівчиному гнізді - сік літровий -20грн, Бонаква по 12грн :girl_cray:

• Подобається Подобається x 7
  6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Дана, дуже дякуємо за вичерпну розповідь-ти відповіла на всі мої запитання! По Симеїзі я підкована на 100%! Дякую!

7. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

На екскурсії ми воду завжди старалися брати з собою. Літрову пляшку.
    А коли на море їхали машиною, то блок-два брали звідси. В залежності від багажу, кількості пасажирів, тобто від загруженості машини.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

Дано а на базарчиках продавали зелень типу - петрушка, шпинат...? бо мені то невідємне в харчуванні - мусе бути...

9. Дана

Дана Well-Known Member

Зелень була, я її сама купувала петрушка, кріп, базилік, кінза, зедена цибуля, шпинату не бачила, але у тих хто продає можна попитати, коштувало великий пучок 3 грн.

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Зараза:girl_devil:, а ніхто з Одещини ще не приїхав...нам би таку, як Данина розповідь:girl_in_dreams:, з тих країв...а то ми також з 2-ма дітисками їдемо 2 серпня...:girl_cool:

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

і мені б розповідь з Одещини:girl_in_dreams:

12. irushka

irushka Well-Known Member

Ми були в Яремче 4 дні з дитиною. Дорога досить легка, вибирали час, щоб дитина спала в машині, тому 1 година сну, потім вона сонна дивилася у вікно, тоді одна зупинка і далі аж до Яремче з віршиками, книжечками досиділи в кріслі...
    Котедж де ми жили був ідеальний за умовами: чисто, інтер`єр зі смаком, велике подвір`я, шезлоги, надувний басейн, альтанка, качелька, в будиночку дуже гарна тераса..
    Для прогулянок є такі місця: річка, водоспад, вольєри з оленями та кабанами, стежка Довбуша, гора Маковиця ( ми на неї вибралися з малою, але вдруге би не лізли, бо екстремально), ну і звичайно, просто ліс.
    Харчувалися за порадою господині котеджу в кафе- піцерії "Маковиця", там помірні ціни, великі порції і смачно, а в ресторані "Красна садиба" не раджу, там хіба гарне подвір`я з альтанками, але кухня не дуже і дорого. Ще в центрі міста є великий дитячий майданчик, то дитині не буде скучно..
    Погода в Яремче виявилася значно теплішою, ніж в ті дні у Львові, але в спеку краще по горах не лазити, легше коли прохолодніше.
    Якщо ще когось щось цікавить, питайте...

• Подобається Подобається x 13
  13. Kasia

Kasia Well-Known Member

а вартість?

14. Megan

Megan Well-Known Member

І про харчування ще розкажіть:girl_smile:

15. irushka

Ми платили 500 грн за добу. Це двоповерховий котедж, на другому поверсі дві кімнати з санвузлами, маленька кухня і столова, веранда. На першому - велика кімната з двоспальним ліжком і диваном, ванна. Котедж розрахований на 6 дорослих, але, думаю, що ще 2 особи мали би де спати.
    Харчування можна було замовляти в господині (її дім на тому ж подвір`ї), це вартувало би максимум 80 грн за людину двохразове. Але в неї мала дитина і на той час були справи, то вона запропонувала кафе, де ціни такі ж як у неї..
    В кафе, де ми харчувалися, для дитини можна було замовити і картоплю (5 грн. за п`юре), і гречку(6 грн), і рис, м`ясо ( 15 грн за велику курячу відбивну), риба ( форель - 25 грн. за 100 г). Ще друзі там замовляли деруни, чинахи, грибну юшку, борщ, піцу, салати, казали, що все смачне, та цін на те все окремо не пам`ятаю.
    В тій "красній садибі" їли згорені млинці, і одна невеличка форель чомусь вартувала 80 грн, казали, що стільки заважила, то вона ще й недосмажена була. Кафе і ресторанів є багато, вибирати є з чого, ми ходили де ближче.
    Продуктовий ринок і супермаркет там теж є, купували малій там ягоди і овочі, які потім пекли у фользі на вогні.

• Подобається Подобається x 19
  16. Олька

Олька Well-Known Member

Дівчата! Мені тільки подзвонили з Хорлів (десь я вже про них писала) є вільна кімната на сім'ю з 01.07 на 10 днів. Може хтось захоче поїхати, дайте знати!!!!!

17. kati

kati Well-Known Member

А ми два роки підряд відпочивали тут. В першому на фото будиночку. Платили 40 грн з особи, діти безкоштовно. В середині веранда( стіл,куток, плита,чайник), 3 кімнати( 2 прохідні), кухня( м\х, холдильник, п"єц), ванна, туалет. Все чисте, акуратне. В кожній кімнаті телевізор, нормальні меблі
    Той другий бунинок на фото-господарів( жінка і син) ,вони там жили, планували його теж переробляти для туристів.
    Ще побудували третій будинок(на фото нема), двоповерховий, там теж мало бути і кухні і Т, У..

На подвір".ї стіл, лавки, альтанка( біля альтанки струмок), одразу під горою, до річки де купатись хвилин 5 йти.

Туди класно йхати кумпанією щой зайняти цілий буничок, тоді вся кухня ваша, Т У також.
    Харчування господарі не пропонують, але поряд є садиби де можна харчуватись+ є заклад " Добродій" не дуже прівлєкатєльний ззовні але там дуже смачно готують і дешево( в порівнянні з яремчанськими кафешками)

• Подобається Подобається x 6
  18. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

500грн... за весь котедж чи з двох?

19. irushka

Ми платили 500 грн за цілий будинок. Нас мало бути 6 осіб, але двоє не змогли поїхати, тому ціну ділили на дві сім`ї.

Останнє редагування модератором: 27 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Ще пропную карту Алупки з назвами вулиць.Кого цікавить -питайте,оскільки знаю цю всю місцину "як облуплену"

http://radikal.ru/F/s48.radikal.ru/i120/0906/9a/687ba6277da4.jpg.html

Останнє редагування: 26 Червень 2009