Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Чорне Море Забруднене? Де ми плануємо відпочивати літом

ПАНАДОЛКА- ми в алушті були 5 років тому, в загальному добре...але... весь прив. сектор досить далеко від моря, та й ще під гору нормальну..... в мене чоловік кожного ранку нив, що він не хоче на море йти.
    Як згадаю, аж смішно.....щоранку відкривав жалюзі і з надією в голосі так казав:" хоч би сьогодні був дощ,і не треба було б на море йти!":girl_devil:

• Подобається Подобається x 8
  2. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

У нас була схожа ситуація,коли ми були в Алупці.ДОбре ,що хоч половина дороги проходила через парк,але все рівно,пхатися під гору по спеці-то випробування не для слабонервних(ще і з дитиною).МИ через місяць з хвостиком їдемо на Азовське море,так чоловік ледве купив білети за 45 днів-було верхнє і нижнє купейне.От зараз чекаємо середи ,щоб піти за зворотніми білетами.В касах попереднього продажу казали,що 90% місць зараз бронюють через нет,відповідно на нашу дату в сімферопольському поїзді вже дуже мало місць :sad: і муж говорять,що певно поїдемо через Київ :girl_cray:Як то з малим буде-я навіть боюсь уявити

• Подобається Подобається x 2
  3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я нормально купила квитки!!місць було ще дуже багато!!може тому, що на червень?

4. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Мамуся! Їдьте за квитками не на головний вокзал, а на Підзамче, там є каса де продають квитки на Міжміське сполучення по Україні. Завжди там брали і ні тобі черги і купе пропонують хоч в середені хоч біля туалету:girl_haha:Мої знайомі брали там тиждень тому на Херсонський поїзд, то так само не було проблем. :girl_cool:

• Подобається Подобається x 4
  5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

о, і я на Підзамче брала!!жодної людини не було!!

6. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Чоловік завжди їде на Гнатюка,бере там.А про Підзамче дякую,треба буде йому сказати.Бо не тішить мене з двохрічною дитиною півтори доби їхати в поїзді через Київ(щоб було в купе).А в плацкарті я боюсь з ним їхати-він же всюди лізе-серветок вологих не хватить,щоб все витерти.

• Подобається Подобається x 1
  7. kati

kati Well-Known Member

а куди саме? на базу ?

8. odree

odree Well-Known Member

а в мене єлєнітє зависло :girl_cray: все вперлося в дорогу. мені щоб з малими літаком, то тільки з уиєва і по 308 доралів за кожного і дітей в т.ч.
    а машиною чоловік не пускає. хоч я б за знайомими їхала. а автобусом не дам ради [​IMG]
    і шо маю робити?

• Подобається Подобається x 3
  9. kati

kati Well-Known Member

да, дорогувати виходить лІтаком......

10. odree

odree Well-Known Member

та не то слово. вже навіть з вашави думала летіти компанією wizzair, так ціна виходить така ж, а клопоту більше, бо ще польські візи

• Подобається Подобається x 4
  11. нталька

нталька Well-Known Member

Для себе вирішили, що найближче їхати до моря поїздом - це Одеса і місцевості поруч. Не уявляю як дитина може витримати 22 години поїздом, якщо на Азовське море чи Крим. Знайомі кажуть, що ідеально було би все купе для себе взяти.
    вважаю непоганим варіантом Рибаківку, особливо, почитавши по сайтах, бачиш, що там є вибір на різну кишеню, плюс дуже підходить для сімейного спокійного відпочинку.

• Подобається Подобається x 5
  12. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Сені теж Рібаківка подобається, але насторожує мене величезна кількість комарів:girl_cray:

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я минулого року з малявкою сама їхала в Скадовск, Херсонська область, взяли ціле купе, провідниця заставила взяти 4 комплекти постілі:girl_mad: але важкувато було, особливо піти у WC, дитину нема на кого залишити, а іти з нею - воно все на свій ріст там перемацало :girl_sad:
    Під-час дороги ми і ліпили, і малювали, і вирізали, і кульки надували і ганяли по купе. Врятував міні-телевізор. Але потім почувши звуки до нас у купе потягнулись діти з цілого вагону і закінчилось моє усамітненя, в купе був міні-дитсалок, я навіть переодягнутись не могла:girl_haha:
    Але я справилась, доїхала нормально. А потім почались свої складнощі, я дуже боялась отравитись, адже сама, з малою, що буду робити? То я тиждень їла одне морозиво і насіння соняшника з пакетів :girl_cool: Зате коли приїхав за нами тато, я вже від'їлась:girl_in_love:

14. нталька

нталька Well-Known Member

Наскільки я зрозуміла з інтернету, то туди завжди багато народу їздить роками підряд; значить якось справляються з тими комарами. :)

До речі, хотіла додати, що не варто жити на верхньому поверсі, під дахом, особливо без кондиціонеру. Бо в спеку в кімнаті буде ще гірше :8:

• Подобається Подобається x 1
  15. я_тут

я_тут Well-Known Member

Panadolka
    Я два роки назад була з племінниками в Рибаківці, великої кількості комарів я там не помітила, взагалі не пам"ятаю, щоб вони мені там докучали.
    Правда, як на мене там жахливий пляж, дуже брудний ((( І особливо піти немає куди, там якось взагалі нічого немає, нудно.

16. Ная

Ная Well-Known Member

Я в Рибаківці останній раз була 5 років тому,пляж був ше чистий,він там великий то в любому випадку можна знайти територію чистішу.Комарів час від часу труять якоюсь хімією,котру висипають на соляне озеро,тому є вони не завжди.То шо там нудно,правда але з відпочинок з дитиною сам по собі нудним не буває:),а море там для дітей дуже навіть підходяще на мою думку.

17. я_тут

я_тут Well-Known Member

Ная
    Просто мені там якось печально було (((( якось воно все там не надто позитивно виглядає і якесь таке враження, що ще в кінець 80-х потрапив...
    Справді з двома дітьми, дуже сильно розваг не хочеться, але то що пляж був брудний (можливо тому, що був вже далеко не початок сезону і встигли загадити), то як на мене суттєво, море для дітей добре тим, що мілке довго, але вода там також бруднувата... Хоча там скрізь така вода
    Але це на мою думку, я б другий раз туди не поїхала

• Подобається Подобається x 2
  18. Ная

Ная Well-Known Member

А я там тричі була,не в захопленні але цілком нормально.З кінцем 80-х вдале порівняння,але ж і ціни там невисокі,порівняно навіть з Коблево,котре зовсім поруч,а море там і тут одне і те саме.

19. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Я вже десь писала за Рибаківку, була вагітна і ми там відпочивали, бо бизько до Львова, це було 2 роки тому. Погоджуюся з твердженням що там панують 80-ті роки...але мене не це засмучувало, а то що море як озеро, навіть не солоне, а коли чоловік дальше чуть заплив то попав в сіти для риби і ще його водорослі пожалили...потім як море потепліло було купа медуз:girl_devil:З нами була ще племінниця 2,5 роки, то вона постійно була взута в босоніжки, бо ноги там різали як має бути, пють пиво і їдять рибу на пляжі, а потім риють ямку і туда все закопоють:girl_cray:То ужас!! на наступний день взагалі купа мух, вилежати і позагаряти неможливо...:girl_sad:Я тільки і чекала коли то вже додому...А ціни там тоді були вже вищі, то того року напевно конкретно подорожчало, був там лише 1 базар, і то купити там нічого було. Одним словом- нікому не раджу!!!:girl_cool:

20. Alias

Alias Well-Known Member

Рибаковка то на любителя.Взагалі.молодь їде в Коблево. а Рибаківку вважають курортом для пенсіонерів.Хоча в Коблево ціни як у Криму.а море бруднувате