Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Чорне Море Забруднене? Де ми плануємо відпочивати літом

угусь...показую....
    то той перший - http://www.rozavetrov.od.ua/onas.html
    то другий - http://www.gribovka.com/rest/belye-rosy/ (в галереї дивись тільки номера без удобств, тобто там де арка)
    а то третій - http://www.gribovka.com/rest/luch/

• Подобається Подобається x 3
  2. Kasia

Kasia Well-Known Member

чесно скажу, жодного разу не бачила з кухнями щоб щось здвалося на березі моря. і з харчуванням - все рівно в тих магазинах і базарах - значно дорожчі продукти.
    як на мене найприйнятніши 1 варіант щодо годування.
    а в Коблево - Татяна? 380 грн. на двох. з ХАРЧУВАННЯМ. і не треба варити і тратися на продукти.

фотки глянула.
    1 - кухня все таки загальна.
    2 - відпадає. так як і казала фанерні будиночки.
    3. - тед фанера , але троха кращі.

короче на мою думку, 2 відпадає. решта вибір за тобою. раджу таки Тетяну глянути. там навіть якийсь аніматор був, медпункт, їдальня, ( з якою в лоточку може забрати їду для Віки в номер), дитячий майданчик, беседки. http://www.koblevo.com/tatiana.html
    чому раджу. тому що там є харчування.

Останнє редагування: 1 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  3. kristina

kristina Well-Known Member

Я почитала ціни і в шоці. Ми також того року збираємся в Одеську обл, але з розрахунку що там дешевше, оскільки пара з якою ми їдем має у кредиті машину, так що дорога подорож не по кишені.
    А тут Надійка пише такі ціни:eek:
    Я багато разів відпочивала В Залізному Порті ,Херсонська обл, і цього року сиділа на сайті проглядувала ціни. Там гарно все написано з фотками , цінами і картою, бо як писала Каті про відстань частенько прибріхують.
    То ціни в тому пансіонаті що ми були 2 роки тому 60 грн /добу, це 2хв до моря /2лінія/ в номері нові меблі ,постіль, холодильник вентилятор і тюд, якщо з теліком і кондюком то 95
    Але там можна найти і кращіі варіанти
    За 60-70 грн зі всім і до моря 5хв, туди їдуть мої батьки через 2 тижні.
    Хочете дам ссилку на всі пансіонати ЗПорту, якщо цікавить Херсоньска обл
    П.С. З магазинами і базарами то взагалі там не проблем

• Подобається Подобається x 5
  4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А можна детальніше? Або може які яктйсь сайт, фото?

• Подобається Подобається x 1
  5. irushka

irushka Well-Known Member

А ми за два тижні їдемо в Яремче сюди : http://www.yaremcha.com.ua/ruchay.html
    Здивувала ціна: 500грн. за трикімнатний котедж (на 6 осіб) за добу, при тому, що умови виглядають хорошими. Може хто був тут?

6. kristina

http://blacksea.kiev.ua/
    зайдіть на сайтик, він мені дуже подобається, якщо це стосуеться Херсонської обл.

7. Nadijka

сьогодні обговоримо:girl_in_dreams:
    а харчування там нормальне? бо години нам ніби підходять...
    і скільки часу їхати від Одеси?

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

сайт вставила. звиняйте там 190 грн *2 = 380 грн.

я була 2 роки тому. харчування було дуже добре. порційне . гаряче носять офіціанти. сндінаки - і каші бувають, і яєшні, сирочки, кобаска, сирки глазуровані, чи вафелька, компот і т.д.
    обіли - нормальні - перше+друге.
    вечеря - друга страва + йогурт чи якась фрукта, морозиво часто давали.
    раз чи два були шашлики. 2 рази - канапка з ікрою правда маленька.

кави не дають. беріть обовязково кипятильник і залізну кружку. в номері холодильник. я не їм кашу зранку, то робила собі в номері канапку.
    мінімальний набір який брали з собою на підїдання - ковбаса московська, сир твердий, овочі купували, сухарики, кальмари до пива, кава, чай , цукор.
    Тятьяна за 7-8 хв. до моря. в тихому кутку Коблєво, але були навіть якісь атракціони. магазинчики були, кафе також, кавуни, дині - з машин продають. до центру Коблево їде маршрутка 1 грн була.

від Одеси - автобус 40 хв здається.

Останнє редагування: 1 Червень 2009
  9. kristina

Я написала сайтик http://blacksea.kiev.ua/, кажу тиждень тому обзвонювала господарів то ціни ті шо і на сайті
    ,заходьте будем вибирати всім форумом, зразу по спичку і фото, Практично в кожному є харчування по 70-80 грн / в день на людину, иам де були ми 2 роки тому то був Престиж, то сусіди наші були ДУЖЕ задоволені харчуванням

• Подобається Подобається x 2
  10. Kasia

Kasia Well-Known Member

там є можлиівіть броні через сайт безпосередньо. тільки з місцями може бути напряг. то таки популярний пансіонат.
    Каті, казал, що хтось з її знайомиї там відпочивав.
    і діток там завжи багато. Кусі буде цікаво.

11. Nadijka

Так тепер скажіть мені скіко то їхати до того Херсону, бо я там була ше за часів своєї молодості(тобто дужееее давно!)? Чи варто пхатись туди з дитиною?

12. kristina

Виїжаете в 14*00, приїжаєте до Херсону 10*20 ранку + 2 год до самого Залізного Порту, Так по ідеї і тепліше в Херсоні, ніж Одесі, а ви заходили на сайтик, шось зацікавило

Мені там подобається , бо це дуже молодіжне місце. Хоч в кіно, хочеш на дискотівку, на літній майданчик, лунапрк ,і т.д. ціни на то все різні, бо все тягнеться вздовж набережної дуже довго. Короче розваг на всі види гаманців, як то кажуть

13. Nadijka

я незнаю чи витримає непосидюча 3-ох річна малеча таку дорогу літом... скажіть хтось шось:girl_cray:
    на сайт заходила - ціни ніби подобаються...
    а щодо молодіжного місця - це напевно не дуже для нас:girl_in_dreams:
    любимо тишину і спокій :girl_in_love:

14. kristina

А дайте мені ваш сайтик по Одеській обл, хочу все таки для себе уточнити по цінах, умовах проживання, бо дійсно завжди думала що в Од обл дешевше, якщо навіть взяти однакові умови проживання

15. Nadijka

якогось конкретного сайту нема...є різні форуми...оголошення в газетах...

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я сьогодні радуюся як маленька дитина! Моє чудо, тобто чоловік, нарешті розібрався зі своєю роботою і їде з нами на моря. Ура! Поки він дав згоду то треба швидесенько купляти білети, щоб не передумав (чекаємо з/п, обіцяли завтра, і одразу біжу за білетами)
    Я надумала їхати в Алушту. Але хочу одразу з харчуванням, бо хочу відпочити, а не їсти готувати так як кожний день. Сайтів передивилася дуже багато, але на одному нне можу зупинитися. Чоловік екстремал хоче їхати без бронювання і шукати щось на місці, а я щось боюся. А як не буде місць? :sad: Куди тоді з дитиною?
    Отже, хто відпочивав в Алушті? Які враження?

17. kristina

Якщо ж харчуванням, то в санаторій, а санаторії явно треба домовлятись завчасно. Ми жили в 20 хв від моря, в часному секторі/ своя 2 кім квартира з балконом/ ,коштувало 4 роки тому 40 доларів. але лізти треба було вверх і тому було тяжкувато в жару. А взагальному мені там сподобалось
    Яка ціна зараз не уявляю навіть:8:

Це я про Алушту

18. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

19. Nadijka

А в нас таке саме як ви пишете 2,5 години до Тернополя:girl_crazy:
    і я ні капельки не перебільшую...

20. klen

klen Well-Known Member

Ми якраз у "Розі вітрів" минулий рік відпочівали.
    Сама база сподобалася. Загална кухня там досить велика, і зі спів мешканцями нам поталанило. І територія велика, шашлик можна на дворі посмажити. Так що на саму базу нарікань ніяких. Навпаки дуже зподобалося. І пляж там великий і людей мало і тихо і магазини є. Все добре але ось дорога... Настя тоді була ще зовсім мала, то я її у рюкзаку на море носила, вона дорогою спала або цицялася. А цей рік коли вона хоче сама їти, а швидкість пересування "шаг вперед, 2 назад" то нам вже точно не підходить.
    Реально там пів години до моря, причому треба через рейки переходити. І досить часто там поїзд стоїть і треба хвилин 10-20 чекати поки проїде(ми разів з 10 так попадали)
    Так що ми на цей рік також у пошуку. Бази радянскіх часів мені геть не подобаються. У Залізному порті ми також років 6 тому були і мені там несподобалося (занадто "молодіжно":girl_haha:) Будемо шось ще думати.