Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Чорне Море Забруднене? Де ми плануємо відпочивати літом

отут я писала про ціни минулого року.

• Подобається Подобається x 1
  2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

класно, була би Софія не алергічна і трошки більша ми б теж чкурнули в Болгарію, Єленіте... там дуже гарно. Нам світить того року тільки Закарпаття, але ми і там добре відпочинем;)

3. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Підскажіть: Зі Львова вилітаємо до Сімферополя , а потім в Судак на "Львівський залізничник".Так от з аеропорту їде прямий автобус до Судака,чи тре до вокзалу добиратися?

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Вам би було добре на вокзал дістатись, там зразу з Львівського поїзда автобус з бази забирає( правда платно) і везе прямо туди.Принаймні так було кілька разів як ми там були.а коли саме літак?

5. Нікуся

Про автобус ми знаємо, ми не одноразово там відпочивали. Час прильоту не співпадає з днем приходу потяга. А маршруток немає до Судака?

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Відпочивала в Залізничнику 5 разів...і завжди добиралася саме так....тільки спершу автобус їхній важко було знайти...він стояв майже на кінцевій тролейбусів...

А я як завжди...планую відпочивати в Угорщині...в Мішкольц-Тапольце...Мені там подобається...і хоч моря нема-термальні купальні мене цілком задовільняють...

• Подобається Подобається x 4
  7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В сам Судак багато їде маршрутних автобусів з вокзалу точно, а з аеропорту не знаю.подзвоніть туди і все!!

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Маршруток+ рейсових автобусів-"вагон",але я знаю лише з вокзалу.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

В Алушті теплою вода стає лише зазвичай в самому кінці червня ( так щоб діткам було комфортно).Щоправда,якщо вам +18 - не холодно,то можна купатися.В Гурзуфі-Форосі- з числа 20. Правда,багато залежить від початку червня- якщо три тижні спекотні-море встигає прогрітися. Але це вже лотерея. Три роки тому так було,але тоді вже у травні спека стояла.

10. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Маршрут - Львів-Чернівці-Sucheava(RO)-Bacau-Brasov-(Bran-Sinaia-екскурсії, ночівля)-Plojesti-Bucharest-Giurgiu-Ruse(BG)-Shumen-Varna-Pomorie
    Дорога назад - Pomorie-Varna-Vama Veche(RO)-Constanta-Buzau-Focsani-Bacau(ночівля)-Sucheava-Чернівці-Львів

Телефонами не допоможу - усі місця для ночівлі шукали вже на місці - легко знайти кращий варіант за кращу ціну. У Сінаї ночували у приватному пенсіоні, в Поморії в 4-кімнатній квартирі на набережній, на зворотньому шліху - у придорожньому мотелі.

• Подобається Подобається x 2
  11. Нікуся

Хто ближчим часом їде відпочивати до Криму- дізнайтесь будь-ласка скільки буде коштувати таксі з вокзалу до Судака! А може хтось вже знає.

12. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Три роки тому, таксі з вокзалу до судака коштувало 200 грн, але з нами в машину ще сіла жінка+дитина, то ми з 4-х заплатили 200грн, то відповідно з нас самих вийшло 100 грн.Так що нам ще повезло, бо якби їхали самі то явно 200 грн довелося б заплатити.

13. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Ой, дівоньки потребую вашої поради:girl_in_love:...молоді ми ше...зелені і ніц шось самі не можемо вирішити...збираємось літом на море...кінець липня...я+муж+доня(3р)...отже обдзвонили з 30 оголошень...серед них вибрали 10, потім 5, а потім 3....і всьо зависли:girl_sad:....

Розказую як ми розраховували свій відпочинок...
    - на проживання - максимум 30$ за двох(малечу не рахую, бо вона мало місця займає і мало їсть)
    - харчуватись хочемо самі - сніданок -дуже легенький(ми так їмо завжди), обід - в кафешці, вечеря - варимо самі
    - відповідно кафе і базар має бути не дуже далеко

А тепер і сама проблема:girl_cray:
    1) Кароліно-Бугаз - приватний пансіонат,3 ліжка,душ,туалет і телевізор в номері,кухня,холодильник,посуда загальна(досить пристойна) і це все 150 грн/доба, але до моря 20хв

2) с.Глибовка (20км перед К.-Б.) - база відпочинку, до моря 100м, 2 ліжка, туалет,душ,кухня,холодильник - все загальне, до базару і кафешок - 3хв...ціна 80 грн з чол*2= 160 грн/доба

3) с.Глибовка - ще одна база відпочинку, до моря 30 м, 2 ліжка, туалет,душ в номері, кухня,холодильник - відсутні взагалі, до базару - 200-500м....ціна - 95 з чол.*2= 190 грн/доба
    або там же, але з загальним туалетом і душем, то 65грн*2=130грн/доба

Звичайно хочеться кращих умов і т.д. але чи витримаємо ми 10 днів ходити по 20 хв туди і назад до моря....
    Буду вдячна всім за поради:girl_curtsey:
    а може нам купити квитки на поїзд і шукати далі...але чи не пролитемо ми потім....

о і зразу ше одне питання...квитки на поїзд можна купити за 45 днів....якшо мені потрібні квиточки на 19 липня, то коли мені їх треба купити...я вирахувала шо в цю п'ятницю, а муж каже шо в четвер...
    а можна купити одразу і назад чи треба прийти через 10 днів?
    Вибачте за такі питання, я ж кажу шо молоді ми ше....зелені...
    Надіюсь хоч хтось прочитає це до кінця і дасть мені хоч якусь пораду:girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  14. kati

kati Well-Known Member

сонечко, якщо з тих трьох- то останній варіант
    В першому до моря далеко( в реалі то напевно ще довше тіж вони пишуть),
    в другому- загальний Т Д.
    Ага, побачила, що в 3 варіанті нема кухні...упс...А харчування взагалі є на базі? можливо такий варіант?

на рахунок квитків, то назад теж дають тільки за 45 днів

15. Олька

Олька Well-Known Member

Одне тобі можу порадити, їдьте туди, де блище до моря, замахаєшся з малою 2 рази в день по 20 хв. ходити пішки.

16. Nadijka

сказано на сайті шо є 3 кафешки + кіоск...а варіант харчування не дуже підходить, бо малеча обідає - після 15.00, а вечеря в нас 20.30 - 21.00....ну яка їдальня буде нас чекати

Останнє редагування: 1 Червень 2009
  17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Отже, молоді, зелені...5-6 червня ідете ща білетами на Одесу (їх за один день не розкуповують), через 10 днів - за білетиками до Львова...їдете в Кароліно Бугаз...на місці шукаєте те, що вам піжходить, провсяк випадок берете кілька номерів телефонів з обраних баз, якщо нічого не підходить...через 15 хв. - Затока....там точно місця будуть...
    П.С. 20 хв. до моря трохи є йти, але за 2-3 дні звикнете:girl_cool: проте Хфігура, як від того виграє...особливо Володіна:girl_haha::girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 5
  18. Kasia

Kasia Well-Known Member

так. Надійка ти фото бачила цих баз? і ще я зрозуміла що в тій Глібовіці всього 3 кафе і 1 кіоск і все?

на жаль, всі бази які я бачила за 30м. біля моря в Одеській області, переважно фанерні будиночки з ганком на 2 сімї. всі вигоди на базі одні. кухня теж одна.

19. Nadijka

Тоді треба йти на загальний душ/туалет - бо ціни шоб біля моря і з удобствами ну просто для нас - космос:sad:
    Шось таке більш- менш, то від 350 і :cesored:, а де ше шось з'їсти треба...а якийсь фрукт купити...примітивне пиво або морозиво:girl_cool:

20. Олька

Олька Well-Known Member

Ну тоді, так як Уляночка каже, на місці все одно щось знайдете!