Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. Kvitysia

Kvitysia Well-Known Member

Відповідь: Чорне Море Забруднене? Де ми плануємо відпочивати літом

Хочемо,хочемо!!!:):):)
    Уже 2 роки відпочиваю за кордоном, бо як згадаю наш сервіс, то плакати хочеться, :sad::sad::sad:, просто закриваєш очі на все.
    Але зараз не знаю, чи зможемо дозволити відпочинок за кордоном, а відпочити хочеться.:clapping:
    З гадалось, як шукали житло в Алупці, але думаю це стосується всього нашого Півдня.:no:
    Коли тобі пропонують халупу і починають розказувати, що це " хорошее жильо", то треба мати міцні нерви на те все:8:, а ціни далеко недешеві, щей дивуються, чому тобі не подобається. І такого більша половина. :sad::sad::sad:. Одного разу моя свекруха ( тоді відпочивала з нами) каже: та у мене кури в курнику краще живуть!!! :no:
    Не розуміють, що ти хочеш, адже це " хорошее жильо".:xaxa:
    Яке поняття про етику - естетику?! :lol:

• Подобається Подобається x 4
  2. odree

odree Well-Known Member

ну от і я в шоці від нашого сервісу і цін.
    планую з дітками в липні-серпні на місяць в болгарію в єленіте

• Подобається Подобається x 2
  3. Kasia

Kasia Well-Known Member

а чого саме Елените?

4. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я три роки підряд їздила відпочивати в Турцію, причому одним літом було два рази по горящих путівках, відпочивала просто супер, срвіс і їжа також :y:. А коли завагітніла,рішили їхати в Євпаторію, бо не хотіла ризикувати летіти ніде літаком. Вибрали ніби не поганий санаторій, але коли приїхали на місце, то в мене не було слів:eek:. Сервіс жах, умови жах, ціни:8:. За що??? Сказала всьо, більше ніколи:tanksmile:!!!
    Так хочу на море , що аж пищу, минулого року ніде не їздили, бо масік був дуже маленький:connie:, а цього року ремонт ,блін:sad:. Всьо , пішла купляти Лото-Забаву:tanksmile:

• Подобається Подобається x 5
  5. odree

odree Well-Known Member

бо я знову їду без чоловіка, а з своїми малявами мені потрібно кудись в закритий пансіонат, бо так як я відпочивала з соломією, то з двома не дам ради. ну і природа там файнюча, майже як в криму, ліс, сосни і море. і все на місці. хоч я розумію, що мені буде нудно на одному місці стільки часу, але подивлюся. можна буде поїхати погуляти в несебр в якийсь день. все залежатиме від поведінки дітей :xaxa:

Останнє редагування: 8 Травень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  6. Kvitysia

Ніколи не була в Болгагії.:umbrage: Можна докладніше про ціни на проживання, харчування. Бо знайома колись була в Болгагії, то щось ніяк не могла звикнути до їхньої їжі, казала, що все було "штучне", чи то просто їй так попало?:confused:

7. odree

odree Well-Known Member

то певне вони так попали. взагалі не люблю закритих пансіонатів, подобається кожен раз куди інде ходити
    про болгарію я тутечки і тутечки писала, там же і посилання на єлєнітє

• Подобається Подобається x 1
  8. kati

kati Well-Known Member

страшноооо самый з малим:)

9. odree

odree Well-Known Member

якщо чесно, то мені чомусь в крим страшніше :)
    тама якісь люди добріші. в мене не було жодних проблем.
    беріть собі компанію

10. kati

kati Well-Known Member

А які ціни відпочинку в болгарїї?

11. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Я в конце месяца еду к маме в Одессу на все лето. Так что если кто захочет что узнать про Каролина Бугас или еще про какой-нибудь отдых в городе у моря, то пишите - постараюсь узнать цены и телефоны и отзывы местных жителей:)

12. odree

odree Well-Known Member

залежно від того що і де вибирати. я вже раніше здається писала. проживання 2 тижні мені з малою в 3 місному номері (платила за номер, а не за кількість людей) вийшло за 2 тижні 200євро + харчування, +трансфер, переліт, страхівка і ін витрати. обійшлося десь 700-800 євро. якщо я нічого не напутала :xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Ми відпочивали минулого літа в Поморії -
    проживання - з кумами винаймали 4-кімнатну квартиру на дві сім'ї (3 спальні, столова-вітальня, кухня, подвійні вигоди, 3 балкони з видом на море) за 40 Євро на добу.
    харчування - сніданок - вдома; обід, вечеря - в кафе, ресторанах, середній чек на трьох - 9-12 Євро.
    віза - 35 Євро за дорослого
    доїзд - їхали власним авто, оплачували зелену карту, віньєту румунську та болгарську, деякі відрізки шляху (міст через Дунай), ну і паливо...

подорож вийшла дуууже бюджетна - 14 ночей в Болгарії, + 2 ночі в Румунії на шляху туди (з екскурсіями в замок Дракули - Бран та Сінайський палац), + харчування по всьому маршруту, + витрати на доїзд - всього близько 900 Євро :)

• Подобається Подобається x 6
  14. Андріана

Андріана Well-Known Member

ми там будем в серпні, може побачимся :) (теж до родини їдем)

15. Kvitysia

У мене теж в Одесі дядько живе. Але я там була 6 років тому, відпочивала і на Каролина Бугас. Коли прмїзджаю в Одесу, то восновному культурна програма: театри, музеї, зоопарк тощо, ну і магазини звичайно. А море в Одесі дуже брудне ( незнаю, як зараз, але думаю, що змінилося мало що:sad::sad::sad: ), тому їдемо на Каролина Бугас. :clapping: Там мені подобається, що з однієї сторони море, а з другої лиман. :):):) В лимані вода тепліша, ніж в морі, тому, коли море було холодне ходили купатися в лимані.:)
    І ще цікаво, чи водяться в лимані водяні змії, незнаю, як вони правильно називаються. :confused:Цікава така природа, зловить зміючка бичка і тащить його на берег, щоб з*їсти.:xaxa: Але вони були спокійні, людей незачіпали, ми були з дитиною, то нам місцеві жителі сказали, щоб небоялися.:) Ми навіть купалися в лимані.:)
    Отакою екзотикою, мені запамяталася Каролина Бугас.:):):).

• Подобається Подобається x 3
  16. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Ми плануємо їхати в липні або в серпні на Азовське море ,с.Приморський посад,база Факел.Ціна з 3-ох разовим харчування і удобствами в номері+холодильник =200 гривень з людини.От шукаю в інтернеті відгуки-нічого не знайшла,хоча фотки з бази-суперові.Може хтось щось знає по них?І зелена зона,і пляж власний піщаний,і є дитячий майданчик.Правда напрягає то,що поїзд в Мелітополь прибуває в 6-ій ранку,і треба ще доїжджати маршруткою 40 км.
    З чоловіком були на 1-ше травня в Одесі.Гуляли,і забрели на пляж Ланжерон.Так там вже тоді була куча народу,я не люблю такого(ми коли відпочивали в Алупці,то товклись один одному по головах:ninja:).
    Ще поділюсь,як моя сестра минулого року відпочивала в Кароліно-Бугаз.Це для студентів-екстремалів.База називалась Кароліна.Дерев"яні халупки,туалет і душ на вулиці,в їдальні молочне було тільки за назвою-біла вода ,і в ній плавали крупи.На обід годували нормально.Але до пляжу йшли попри трасу!Медуз повно було.Коротше кажучи ,їм сподобалось,бо то було після сесії і їм було все рівно як відпочивати,лиш би відпочивати:xaxa:Я на таке не погоджусь ніколи.

• Подобається Подобається x 2
  17. kati

kati Well-Known Member

Mamusya дуже симпатична база, мені сподобалась. Я до них навіть дзвонила
    двокімнатний номер 220 грн з людини, дитині після 3 років- 165 грн- з харчуванням.

Насторожує мене наступне- я так зрозуміла то глуш( до містечка 15 км, ходять маршрутки)., в них ніби все є на територїї- кафе, магазинчики, але от думаю чи не завию від скуки там.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

В Алупці реально пристойне житло можна знайти лише в Новому мікрорайоні (це фактично кінець Алупки,на виїзд до Симеїзу.) Це мікрорайон з висотками,тому житла "вагон",лиш вибирай. Минулоріч у серпні там однокімнатна квартира зі всією побут. технікою та ін."прибамбасами" обходилася у 30-40 у.о. Але і це я вважаю для Криму недешево,оскільки щоб відпочивати у Криму при "цінах-сервісі" -треба дуже любити Крим ( так як я:xaxa:.Але з дитьом туди їхати-.......)

19. Gala

Gala Well-Known Member

Ще поділюсь інформацією (від подружки:)яка відпочивала в Алушті 2 роки підряд.Це ,точніше 4 км.Від самоі Алушти база"Євріка".Умови там так собі-(Без удобств) і З частковими удобствами:)Я тільки що дзвонила,питалась про ціни:Червень140 грн з чоловіка,липень-серпень170 грн(без удобств)-туалет і душ загальні,але казала,що зроблені там євроремонт.З частковими удобствами-червень 175 грн,липень-серпень215 грн.Ціна за житло і 3-х разове харчування.Казала ,що годують добре.Природа класна.От думаю може спробувати...Кому цікаво маю телефон,до тоі пані в якоі можна замовити житло:)

• Подобається Подобається x 1
  20. Alias

Alias Well-Known Member

[QUOTE.Кому цікаво маю телефон,до тоі пані в якоі можна замовити житло:)[/QUOTE]

У нас теж є телефончик знайомої яка багато років займається ріелтерством на період відпочинку.Знайома скористалася її послугами. залишилась задоволена.