Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Ми завжди тягнемо дітей з собою на всі відпочинки. Без дітей були лише раз, на 3 дні за 12 років. Правда, ми любимо відпочинки пізнавальні, не на пляжі шкваритися. То таки трохи в напряг було, особливо пам"ятаю поїздка в Стамбул з сином 7 років. Ми ходили кілька днів, йому важко так довго ходити, він втомився, носити на руках його важко. Все, що хотіли не побачили. Мусимо знову повернутися, бо дуже захопило нас місто.
    І що думаєте, ми його брали по всіх закордонах, а він ніц не пам"ятає зараз. Ми вже хочемо поїхати відпочити без дітей. Отакі ми егоїсти.
    Я ще колись хотіла-дізнавалася про Канарські острови. Що там не дуже дорого, якщо летіти Руанейр з Польщі до Тенеріфе, зняти там квартиру на букінг ком або еірбнб. Їжа теж не дорога, особливо, якщо купувати в супермаркеті і готувати в тій же ж квартирі. Не знаю чи то ваш варіант, але можете продумати.
    Колись читала в Експресі досліження журналістки, яка з сім"єю їздила в Тенеріфе таким чином зробила висновок, що вартість відпочинку такий як в Криму, але дійсно то не буде готель з всім проплаченим.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

@amaretto приєднуюсь до порад @сніжна хотіла тільки додати, що мені особисто Юстініано парк не дуже, але всі мої туристи, що відпочивали в цьому готелі, приїжджали задоволені. Критичного негативу ніхто не привозив. Як буде з цінами, то як лотерея. От кожен рік все міняється. Один рік добрі ціни на раннє брон., а в інший рік в сезон можна взяти кращу пропозицію. Вгадати, для мене, як пальцем в небо. Я колись літала з чол в Болгарію за 360 євро на тиждень платила за 2 тижні до вильоту, а по ранньому це коштувало в районі 600.
    Здебільшого, РБ можна обрати щось краще в плані готелів, т.я. перед вильотом багато з хороших вже на стопі, лишаються гірші. Але то за минулі роки, я зараз не в темі трохи, бо не працюю

• Подобається Подобається x 1
  3. jylanda

jylanda занууууда

Тенеріф як варіант зовсім непоганий. Ми були правда в готелі, тому не скажу про оренду квартири, але нам сподобалося. Трохи поїздили, погуляли, були на екскурсії до вулкану. Багато хто їхав в аквапарк, але ми так і не потрапили, я вже тоді вагітна була, то не ризикнула. Хоча на всі екскурсії, прогулянки ходила без проблем. Дуже мені сподобалися пляжі з чорним піском, правда в нозі так добре припікає :)

4. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Нам якось найдешевше вийшла з чоловіком поїздка на Кіпр у Пафос. Отель sofiana. Ми бронювали номер-студіо на двох, а нам чомусь дали сімейний. Готель скромний, але чистий і без росіян. Правда, щоб поїздити і щось побачити, треба брати машину в оренду. Ну і снідали ми в номері (була міні-кухня). Вечеряли 80% часу у ресторанчиках. Обід - перекуси фрукти, канапки, солодке. Дуже багато пили їх неперевшеноі холодної кави. На 11 днів вийшло нам 1100 евро. Це з машиною, літаком, готелем та щоденними витратами.

Були на початку червня і було вже дуууууже жарко

Останнє редагування: 28 Січень 2017
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  5. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

@Nyashka , а звідки летіли? З Польщі?

6. Nyashka

Це було в далекому 2014... летіли з Києва. Чартер. Може, хтось має інший досвіт і поправить мене, але тоді я, вивчивши питання, дійшла висновку, що Кіпр - це така країна, куди дешевше долетіти (і забронювати готель) через туристичну компанію. Тобто ми купили пакет, де був переліт, оформлення про-візи, бюджетний готель, який ми обрали та трансфер. Нас хотіли заманити на всякі там тури вже на місці "бо ви самі нікуди не зможете поїхати", але ми не піддалися. Ну і взагалі я була дуже зла на тур.оператора, бо трохи винесли мені мозок.

АЛЕ на той час ми жили не у Львові і нам не підходило летіти з Польщі. Можливо, якщо порахувати, то такий варіант буде дешевше.

О, зараз є НЕ чартер у Кіпр. Візз: Ласкаво просимо до світу можливостей! | Wizz Air

Ну і трошки про час, коли краще їхати.
    Ми не любителі жаратися на пляжі. Тому нам у червні було дууууже спекотно (від +30). Для такого відпочинку, як любимо ми (їздити, щось дивитися), комфортніше біло б в квітні.

А я дуже хочу в Італію. Проїхатися по декількох містах. Коли влітку (чи восени) краще полетіти?

Останнє редагування: 2 Лютий 2017
  7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

влітку жара в Італії. краще восени) кінець вересня імхо)

8. Андріана

Андріана Well-Known Member

Хтось був в Аліканте в середині червня? Яка там погода? Яка температура води?

Надіслано від мого HUAWEI TIT-U02, використовуючи Tapatalk

9. Nyashka

А море там тепле восени? Де краще на 1-2 дні зупинитися, щоб покупатися в морі?)

10. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

я на морі не була. була в римі і венеції з екскурсією. було жарко і там і там.

11. Veresk

Veresk Well-Known Member

Ми були всередині жовтня. Чоловік купався, море було 20-22 градуси. Це в Сан-Ремо в 2011р.

12. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

ДІВЧАТА, а який відпочинок ви би порадили для ведикої сім"ї з 5 чоловік? Розумію, що питання риторичне(дурне), але всеж таки. Так, щоб було цікаво, в тому числі дитина близько 4 років. Можливо на наших теренах є хороший відпочинок не за всі гроші?
    От цікавить проживання , харчування, екскурсії.

13. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Ми були в вересні на Ischia, море було вже холодне.

14. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

З того, що Ви написали, доходжу висновку, що наші вподобання щодо відпочинку +- співпадають. Ми теж обов"язковим елементом хорошої відпустки вважаємо відкривання для себе нових міст та культурних об"єктів.
    Для комфортного відпочинку такого характеру в Італію раджу їхати в кінці серпня-на початку вересня.
    Ми в 2015 були з 01 по 10 вересня, 6 днів відпочивали в Ріміні (Адріатичне море), вода була дуже тепла, сонце не смажило. Одного дня була сильна злива, але до вечора вже можна було знову купатися і засмагати.
    4 дні витратили на екскурсії. Почали з Варшави, звідки у нас був літак, були в Болоньї, Венеції та республіці Сан-Марино.
    Для мене в цей час були максимально комфортні погодні умови і для морського відпочинку і для екскурсій.

• Інформативно Інформативно x 2
  15. petrywka

petrywka Well-Known Member

Ми були на о. Іскія в липні, то було супер

16. olichkasp

olichkasp Member

А я взагалі люблю подоружувати, хочу побувати практично во всіх містах України і за кордон також дуже хочу,але не має коштів(( сподіваюсь я зможу хоча б кудись поїхати цього літа)

• Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Smokey eyes

Smokey eyes Well-Known Member

Добрий день всім!
    Не знайшла такої темки, тому запитаю тут. Чи хтось був у Тунісі? Чи сподобалось? Чи треба купляти візу? Чи варто їхати із дітьми?

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

чесно: Туніс не особливо вартує уваги, особливо із дітьми. Клімат там дуже наближений до турецького середземноморського ( тобто Т показники і вологість влітку будуть такі ж, як і на Анталійському узбережжі- спека+вологість). Готельний сервіс набагато гірший, навіть у 5* готелях проблеми із нормальним харчуванням і чистотою.Ви за ті ж кошти отримаєте все набагато краще у Туреччині. Бо більш-менш хоч щось відносно пристойне у Тунісі на 10 днів обходиться на 2 осіб від 2000 дол.і вище

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

плюсуюсь. Туніс брудний, в готелях мурашок багато, на пляжах часто водорості. Готелі якісь пошарпані (більшість, не всі, звісно). Харчування - то окрема тема (((
    Є хороші готелі, але воно того не коштує. Що там гарне, то білий міленький пісочок. Можна купити якісь місцеві вироби.
    НМСД, Для сімейного відпочинку з дітьми краще Туреччина або Греція.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Kandya

Kandya Well-Known Member

і мені порадьте.
    екскурсії мене не цікавлять. Одеса? Херсон? Гаррр.... Я би в Крим поїхала, якби не ті .... За кордон? я боюсь літаків, та й 6 чоловік у літаку -- це ще ті нерви... автобус -- не варіант, машина тим паче (ми зригуємось і знуджуємось поки до села чи Карпат доїжджаємо). Тож з транспорту лише поїзд. Куди за кордон він може мене відвезти? Але я більше до України схиляюсь, але Затока, сама Одеса мене лякають кількістю народу, в Лазурне не дуже хочу. От сама з собою поговорила і далі всі шляхи сходяться в Лебедівці?)