Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. Freitag

Freitag Active Member

Відповідь: Де ми плануємо відпочивати влітку?

Це беззаперечно. У нас залишилося море захопливих вражень і приємних спогадів про відпочинок у Чорногорії. І я безсумнівно хотіла би знову побувати у цій дивовижній країні. Можливо, тепер би летіли літаком. Хоча дорога справді заворожує красою і величчю гірських краєвидів.

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я б дуже хотіла кудись в Європу поїхати. Толком ще ніде там не була. Особливо приваблюють скандинавські країни. Була б навіть не проти там пожити, якщо була б можливість. Але не знаю чи того року вийде так з"їздити. В чоловіка дуже мала відпустка.
    і я б не проти ще раз Чорногорію відвідати. Гарна природа, а ще дуже до душі їхня кухня припала.

3. Marjaha

Marjaha New Member

дуже мальовнича, але і дуже страшна, особливо якщо з вікна автобуса, який практично висить над обривом, дивитись в нис на всі ті автобуси і автомобілі, які туди позлітали. Видовище не для слабких. А сама країна надзвичайно красива!!!

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а я розгубилась... хотіла їхати на море(Україна) приблизно з 20 червня, а тепер з тою погодою починаю вагатись чи то ще не захолодно буде?
    хтось бував в червні на Чорному морі?

5. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

я була минулого літа з 11 червня, але то ПБК , Гурзуф . Погода всі дні була суперовою, море тепле. В той час в кінці травня в Криму було похолодання , вдень темперетура повітря в Ялті була + 15 . А на початку червня зразу потепліло, тиждень була + 30 , поки ми приїхали , то море прогрілось . Можна сказати пощастило з погодою. А як цього року буде, то важко все передбачити .

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я раніше думала що там таких температур з початком травня взагалі не буває:girl_in_dreams:

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

а я щось в розпачі, хочу десь за кордон на море, але куди є літак, бо мала важко їде далеку дорогу в машині, а вибір авіа щось дуже обмежений.... і куди то їхати

8. kati

kati Well-Known Member

Хіба що в Європу тяжко з авіа...а так вибір є- кіпр,греція, хорватія, туреччина, чорногорія...та ж болгарія

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

зі Львова?:)

10. kati

kati Well-Known Member

так,зі львова..

11. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

це було тимчасове похолодання , на пару днів .

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

були тричі у червні ( друга половина) у Гурзуфі. Погода весь час була хорошою і "купальною". Але то від літа залежить. Рік на рік не схожий.

13. whisper

whisper Well-Known Member

хотіли кудись закордон махнути з дітьми, але зрозуміли що вони ще замалі до такої дороги а авіа дорого получається, дійшли до висновку, що найкраще тоді на азовське і поїздом доїхати можна і море тепле...... але тут на шляху стала наша ЗАЛІЗНИЦЯ, ну таке вже того року накрутили тими поїзами що навіть за 45 діб квиток дістати нереально, зупинки познімали хоч їдь хто зна куди а потім добирайся хто зна чим до місця відпочинку .... надія залишилась лиш на додаткові поїзди :umbrage:

14. Semicvetik

Semicvetik New Member

Хто був у заповіднику Асканія Нова? Чи можна туди потрапити самому, чи лише з групою, скільки коштують екскурсії? Як добратись із Залізного Порту? І взагалі, що можна ще подивитись і де побувати, відпочиваючи у Залізному Порту?

15. Gentle

Gentle Well-Known Member

є купа екскурсій туди, і вони, наскільки пригадую, не коштують дорого.
    Оце вже питання важче... Місцевість там якась суто пляжна чи як..

16. manka

manka Member

Кілька годин тому повернулися з Італії. 10 днів гостювали в сестри. Основна мета поїздки - причастя племінниці.Планували ще на тиждень на море, але погода підвела. Їхали з дітьми (6 і 2,9 років) автобусом. Дорогою туди меншого закачувало. Назад вже їхали без проблем. Відвідали Ватикан у Римі і ще кілька казкових містечок. Італія - чудова країна. Потім виставлю фото.

17. Lingerie

Lingerie New Member

Я,колись відпочиваючи в Залізному порту, була на екскурсії біля гарячого гейзера: купались навіть там (вже не памятаю точно назви). Це недалеко і цікаво)

18. casablanka

casablanka Щаслива особистість

На вихідних відпочивали в Одесі. От що застали від зловісного буревію. Була дуже шокована побаченим так як не очікувала що буде нам такий сюрприз. Вирішила поділитись своїм фоторепортажем, лише пару фото. А в такому становищі була вся Одеса.

19. RedApple

RedApple New Member

я була, приїхали після обіду і вже екскурсій небуло, тому самі походили подивились, там ще навпроти є парк, дуже великий, вхід в парк безкоштовний.

20. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

У кого є позитивні емоції від відпочинку на Одещині? Поділіться хорошими місцями (санаторіями, приватними секторами тощо), де можна було б відпочити з маленькою дитиною?