Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. Santi

Santi Member

Відповідь: Де ми плануємо відпочивати влітку?

А ми плануємо відпочити в Чорногорії. Я вже двічі була там, і напевно вже би обрала іншу країну, але чоловік і донька ще не бачили тої краси, тому думаю, що цього року побуваю там втретє.

Не останнім аргументом є те, що наразі вартість перельоту для доньки "майже безкоштовна" :)) Бо машиною я щось погано уявляю собі ту дорогу.

2. Текіла

Текіла Well-Known Member

Восени мала фантастичний відпочинок на Канарських островах.

Цього року влітку планую глянути північну частину Європи - Литву, Латвію, Естонію, на авто
    А також відвідати Крим, вперше. Їдемо на авто в хороший готель, тому про оточення і сервіс не дуже хвилююсь:)

А восени ну просто дуже хочеться на Шрі-Ланку чи Гоа.

3. Текіла

Текіла Well-Known Member

дівчата, може хтось так подорожував? Які поради? Нюанси? Де зупинялись? що бачили, чули цікавого?:)

4. Popi

Popi Well-Known Member

А я цього року була на Мальдівах, і в Ніцці.
    В травні лечу на Мальдіви і у вересні в Австралію. О і в Дубаї в кінці року.

тут питали про Грецію, я відпочивала на Кріті в липні було жааарко. Казали що там найкращий період з середини червня до 20 чисел серпня

5. tasha

tasha New Member

Були на Кріті на початку серпня, то мені було супер, жарко і температура моря 26-27 градусів.

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми були в Ризі 1,5 року тому. Летіли через Київ (то був останній раз що ми через Київ летіли), з 2ма дітьми. Рига дуже гарна, російськомовних дуже багато. Гарна подорож якраз на вихідні.

А ми поки що збираємося у Positano, на травневі свята. Квитки купили ще у вересні (відразу як найменьшенький народився). Будемо там якраз на Паску, то вже знайшли українську церкву - будемо там святити.

7. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

А ми знову плануємо у круїз по Євопі. Дуже сподобалось в Іспаії, тому хочемо маршрут підібрати, щоб на Канарських островах побувати. Єдине, що дуже переживаю, за переліт летітимемо напевно в Барселону чи в Венецію, залежно звідки відпливати будемо) та й взагалі, як воно відпочивати вагітною... ?на момент відпочнку, в мене має бути 19-21тижні.

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Взагалі дуже гарний термін для відпочинку. Дівчата і на 30 спокійно відпочивають за кордоном))). Але як на мене то є дуже індивідуально. Я на 20 тижні відпочивала в Шацьку і в принципі задоволена була усім, але в мене якраз на той переоід припали болі в спині. Чи то кістки розходились, чи що, але ходила я як інвалід і встати без допомоги чоловіка не могла. Хоча про відпочинок ні хвилини не пожаліла. Тому якщо гарно себе будете почувати, то не бачу жодних перешкод)).

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ми були, але на початку березня, трохи писала тут
    Їхали через Польщу, зупинялись в Польщі тут в Ризі тут готель майже в центрі, з суперовою кухнею і місцем для авто.
    Готелі замовляли через букинг і добре зекономили, краще вибирати з парковкою і сніданком.
    Центр Риги, його історична частина дуже гарна, є на що глянути, тому краще наперед спланувати маршрут. Ну і влітку добре зїздити в Юрмалу - то 30 км. від Риги.
    Дороги Литви дуже схожі на Польські, а от в Латвії є декілька автострад. По дорозі досить мало автозаправок, тому треба наперед знайти і забити їх у навігатор, щоб банально прорахувати зупинки на каву-в туалет.

10. lawyer

lawyer Member

минулого року відпочивала на морі двічі: перший раз з родиною в червні на Чорному морі в Болгарії (Сонячний Берег, 12 днів), а вдруге з коханим в листопаді на Червоному морі в Єгипті (Хургада, також 12 днів).
    цього року теж плануємо вирватися на море два рази: в червні їдемо з моєю родиною в Болгарію, а в липні поїдем з чоловіка батьками в Хорватію (оскільки будемо власним транспортом, то плануємо ще відвідати Італію)

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ми якраз на такому терміні були в Парижі:)
    І хоч то все індивідуально, але я теж вважаю той період ідеальним часом для відпочинку. Токсикозу вже немає, животик ще малесенький, сили також достатньо)))
    Єдине що, ми багато ходили, гуляли і спина вже давала про себе знати:)
    То я порівнювала з нашим відпочинком в США. Там я цілими днями десь ходила, але спини не чула, а тут вже таки давалась взнаки.
    Тим не менше, то була єдина незручність, доводилось трохи зменшувати навантаження)))
    Такшо, якщо самопочуття буде дозволяти, то вперед!

А ми цього літа пролітаємо))) НУ хіба може в Карпати виберемось. То все вже буде залежати від мальоти, чи чемний буде:girl_haha:
    А там далі вже також будемо дивитись по ситуації. Бо ми обоє настроєні якнайшвидше на моря махнути з дитиною, але говорити і думати то одне. Там побачимо.

12. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я вагітною тисячі миль налітала. За 3 вагітності певно всі 200 000( так прикидаю по картці miles&more). На 32-33 тижні минулого літа ми тиждень були в дитячому пластовому таборі в лісі під Канадою, спали в наметах. За весь час мені тільки одного разу стало зле - після прогулянки в горах лісом з чоловіком на квадроциклі. То як я ше Михасиком була вагтіна. За півгодинки все перейшло. Ага, і ще мене дуже нудило в Амстердамі від смердючого диму трави

13. Текіла

Текіла Well-Known Member

О, супер! дуже дякую за інформацію
    Скажіть ще таке мене хвилює....як там з польськими візами? В нас мульти на 2 роки, проїжджена в Польщу і Іспанію. Чи не буде проблем Латвія, Лива, Естонія?
    Бо по ідеї не мало б бути...а от Угорці наприклад носом крутять...

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Нормально, ми з польським шенгеном і іхали, візу крім польських митників ніхто не дивиться. А Угорці взагалі народ вредний, до нас придирались навіть з угорським шенгеном, тому як ідемо в тому напрямку намагаємось іхати через Словаччину

15. romawka

romawka Member

І ми цього літа пролітаємо і дуже мені сумно не вийшло в січні полетіти на відпочинок - одним словом я в розпачі, бо надзвичайно люблю море і кожного року їздила і ще й по декілька разів. Але тішить думка, що наступного разу ми вже поїдемо з нашим масіньким. Надіюсь хоч в Шацьк або в Карпати літом все ж таки вибратись!

16. kati

kati Well-Known Member

ми їхали з польським шенгеном, запитались куди ми, глянули на бронь готелю в будапешті , а потім побажали гарного відпочинку і все. То певне як пощастить. Чоловік багато їздить через угоррщину( з польс. шенгеном) то жодного разу не доколупувались

17. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Дівчата, а може хтось підкаже, які документи потрібно виробляти для мацьопки до року?, бо ми певно таки відважимось поїхати на відпочинок з донечкою, можливо треба щось в закордонний паспорт вписувати чи як то робиться? І ще, ми плануємо робити польський або словацький шенген і летіти в Барселону, але от запитання чи то принципово тоді для митників летіти відповідно з Польщі чи Словаччини? Чи не буде проблем, якщо ми зробимо один з тих шенгенів, а полетимо, до прикладу, зі Львова?

18. kati

kati Well-Known Member

1 , Вписати дитину в закорд. паспорт одного/обох батьків або виробити проїздний документ
    2. Відкрити візи

Так вже писано/переписано про то..Летіти можете з відки завгодно, головне щоб першмй в"їзд був в ту країну, яка видала шенген

19. alibi

alibi New Member

ми плануємо на кінець травня на Кріт.Дівчата, підкажіть хто був в такий період-як там температура повітря, вода?

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ми їхал 15 березня -то так само без проблем, є бронь готелю, ніяких додаткових запитань.

повітря жарке, на протязі дня - до 35 градусів, ввечері - 25, але вода ще холодна, в середньому 20.