Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Де ми плануємо відпочивати влітку?

м планували їхати в Залізний Порт, але муж каже що хотів би кудась інакше, щоб побачити щось новеньке. думали про Євпаторію, бо захотілось Криму, гір. але коліжанка приїхала звідтам і каже що нічого такого нема, є степ і випалена трава((( зате ціни як ПБК. Тому тепер активно шукаємо варіанти. Одеса чомусь не манить, ПБК дорого і далеко. є ще варіант Генічеська, будемо шукати щось)

2. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Були 2 роки тому в Саках (біля Євпаторії) то ціни були набагато нижчі чим на ЮБК. Може зараз вже щось змінилось:confused:

3. Smorodynka

Smorodynka Member

Їдьте в Коблево. Я вже розповідала

4. rododendronia

rododendronia Member

Я цього року відпочивала в Іллічівську, якщо щось цікаво питайте.

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дівчата запитують про наш відпочинок.
    Отже їздили в Коблево, пансіонт "Лазурний берег". Пансіонат сімейного типу близько центру. До ринку, супермаркетів хвилин 5. До моря 15 метрів. Море чисте, у всякому випадку чистіше, а ніж біля інших пансіонатів. Чудове харчування, направду я була приємно здивована меню. Для дітей супер, навіть крісло для годування можна було взяти. Для нас то був плюс, бо хоч мій Ромчик і не їв нічого, але хоча би сидів, а не бігав по усій їдальні. Є кілька корпусів з євроремонтами і усіма вигодами, також є номери економ класу, також не найгірші.
    Гарна територія, прибрана.
    Після вечері, година 8 вечора є людина яка займається дітками, організовує різні забави, конкурси, танці. Є гарний прибраний майданчик з гіркою, гойдалками...
    Безпека на високому рівні. Година 7 вечора виходили два охоронці, які цілу ніч гуляли територією. В 22 00 вхід на пансіонат закривається. Залишається відкритим вихід на море.
    Бонусом додавались до путівки масажі, фіточай перед сніданком, обідом та вечерею.
    Приємна адміністрація та персонал.
    Одним словом ми дуже задоволені. Дитині було весело з дітками. А нам зручно, що до центру близько і тим самим не чути гучної музики з ресторанів. З задоволенням би поїхали туди ще раз. Тому раджу як гарне місце для відпочинку.

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ще скажи чи є з якихось номерів вид на море чи все закрите деревами?:)

7. hrystusja

Вид на море здається є в номерах економ класу. Хоча чесно кажучи я і не хотіла. Бо якщо вид на море то в основному сонячна сторона. А якщо сонячна сторона, то відповідна сильніша спека. А там і так спекотно було. А з нашого вікна і так вигляд гарний був такі пахучі сосни, ммм.

8. Nastylove

Ще деякі люкси вид на море мають здається.

9. hrystusja

Відповідаю на запитання.
    Овочі, фрукти були щодня на обід та вечерю.
    Їхати близько години. Як їхали туди Ромчик в маршрутці спав, а як їхали назад розважав весь автобус.
    Ціна від 19 у.о. за добу (економ варіант ) до 31 у.о (півлюкс) це з двохразовим харчуванням.Щодо оплати за дітей, то здається до 3 років безкоштовно, а від 3 до 10 оплата за комунальні послуги щось 15 грн доба.

10. Пташечка

Пташечка Active Member

Made in USSR, тобто ви вже були в Залізному Порту?
    Роскажіть, плізз. Бо збираюсь їхати, правда у вересні. Хотіла в пансіонат Адмірал, але не певна що мені потрібне повне харчування, хоча там є басейн, або ж "Два гуля" - купа хороших відгуків але немає басейну.
    Наявність басейну почала мене цікавити, бо чула що там багацько медуз. Можете щось про свій відпочинок в Залізному Порту розповісти?
    Дякую

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ні,особливо не змінилося. Ось тільки повернулася з Криму- відпочивали неподалік Севастополя , але в бік вже західного узбережжя (до Сак недоїжджаючи біля 25 км). Ціни набагато нижчі ніж на ПБК ( тут відпочивали стабільно останні 10 років). Для прикладу: проживання і триразове мегасмачне і мегавелике харчування ( повний пансіон, в меню було від м яса по французьки до морозива та фруктів) у приватному міні-пансіонаті закритого типу обходилося у 240 грн з людини ( вже включаючи харчування), для дітей -210. Сміливо можна було брати і дві путівки. а не три, бо що я, що моя дитина-школярик ,не могли справитися навіть з половиною порцій ( такі величезні). Тобто за 480 грн на добу сім я з двох дорослих і дитиною-дошколяриком сміливо могла проживати у комфортних умовах в номерах і мати триразове смачнюче харчування. На ПБК у таку ціну обходиться зараз лише проживання у таких же умовах, без харчування ( були у друзів, які в той же час відпочивали на ПБК).У магазинах ціни приблизно такі ж, як у нас. На базарі- теж ( якщо когось цікавлять фрукти-овочі). На ПБК приблизно на 20-25% дорожчі були

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

все західне узбережжя Криму- це степова зона, тому на краєвиди тут немає чого розраховувати. Все виглядає приблизно так:

Моє серце і надалі належить ПБК ( бо просто не особливо люблю західний берег Криму і цьогоріч там відпочивала по чистій випадковості збігу певних речей),але є речі, які цьогоріч особливо на ПБК розчаровували ( побували і тут цьогоріч наїздами):
    - пляжі- більшість пляжів у містечках Великої Ялти цьогріч насипні ( взимку штормами вимило усю гальку з набережних, тому навезли щебінки, яка досить гостра і незручна). Кількість людей на квадратний метр- неймовірна ( так було завжди, але у серпні цьогоріч- це просто "щось"). На зх. узбережжі можна прийти на пляж у любий час і ніхто тобі на голові висіти не буде , і місце знайдеться вільне
    .Це пляж . наприклад у 9.30 ранку ( на ПБК в цей час таке і "не снилося"):
    - спека у 40 градусів у тіні у степовій зоні переноситься краще. На ПБК в ці дні можна було просто задихнутися ( тут вологість більша);
    - сервіс- на ПБК місцеві жителі більш "балувані", а на західному- все таки відчувається конкуренція за клієнта, тому задовільняють любий каприз. Правда, це відноситься не до великих міст на кшалт Євпаторії, а менших селищ

12. romawka

romawka Member

Пишу вже третій раз, а воно все не додає! Дівчатка відпочивала в кінці травня в Фуджейра готель Fujairah Rotana Resort & Spa 5*. Готель супер, як на мене, то відповідає 5*. Номери просторі, прибирають кожний день. Наявний чайник, чашки, кава, чай та цукор. Були тільки на сніданках, але сніданки кращі в порівнянні з Єгиптом чи Туреччиною. Було і різотто і картопляні крокети, різноманітні овочі гриль, лечо, омлети, мюслі, різноманітна випічка і незабутні круассани, різноманітні йогурти і безліч фруктів, соки. Напроти готелю була автозаправка де продавали все необхідне. Вода і соки в ОАЕ в такій ціні як і в Україні. Океан дуже класний, надзвичайно теплий був десь 36-38градусів. Плавали з нами черепашки. Декілька днів на березі була мазута, але не дуже сильно і в рятувальників була олійка яка легко змивала сліди. Останні два дня хвилі були величезні, що дітки і старші люди не заходили, а ми надурілися  .
    Басейна два один дорослий з прохолоднішою водою, як заходив у воду то аж «кості ламало», але потім привикав і це спасало від жари. Температура була 40-42 градуси. Але сильно не відчувалось, бо вологість сильна (фотоапарат витягуєш, а він аж весь в так званій росі). Їздили самі (брали таксі з вулиці, а не з рецепції, бо ціна сильно різнилася) на екскурсію в Дубаї- надзвичайно, просто неймовірно, дуже раді, що самі їздили, бо побачили набагато більше ніж на екскурсії. Побачили як живуть різні верства населення ОАЕ, побували і на ринку і на верблюжій фермі, побачили парус, побували на острові Пальма, в гіпермаркеті, де величезний акваріум-тунель з різноманітними рибами, акули, співаючий фонтан. Наш водій трішки розмовляв російською, трішки англійською. Коштувало це 150 $ могло їхати до 6 осіб, а так екскурсія найдешевша була 100$. Дуже нам сподобалось, всім рекомендую там побувати.
    Один мінус це дорога зі Львова переїзд до Києва з вокзалу до аеропорту, там очікування, 5 год. переліт плюс 2 год. трансфер.

13. Knopka

Knopka Well-Known Member

Ми сьогодні повернулися з Сіде. Відпочивали Белінда клаб. Супер. Я навіть не розраховувала, що сама з двома дітьми ще зможу і відпочити. Але хвала аніматорам - наші вечори були дуже цікаві: спочатку дитяча дискотека, потім ще вечірнє шоу. Море, якраз для діток, бо пляж піщаний і вхід до моря повільний, вода чиста. Лежаків зажди вистарчало. Є кілька басейнів, в тому числі з гірками. Харчування теж доволі непогане, хоч трохи одноманітне. З екскурсій ми встигли хіба що на піратську яхту, потім в Ганнусі піднялась температура і ми вже нікуди не їздили. Щоправда доїзд до лікарні, консультацію і ліки нам забезпечили дуже оперативно, по страхівці. Серед відпочиваючих дуже багато німців і словаків, наших теж достатньо, багато хто з персоналу володіє російською. словом, ми залишились задоволені, я би там ще залишилась, особливо зважаючи на нинішню львівську погоду.

14. Nastylove

Повернулися ми з відпочинку з Коблєво "Лазурний берег".
    Відпочинок не вразив, робили все можливе з чоловіком щоб за всіма його мінусами ми хоча б трохи відпочили.
    З цього відпочинку у моря, нам сподобалось тільки море)
    Ну і звісно те що ми всі втрьох відпочивали.
    З мінусів - відсутність прісної води!!!, навіть їжу в їдальні готували на солоній, для мене це було неприємним шоком, дитина через це в перший день отруїлась, тому це зіпсуло мій настрій і відношення до цієї бази відпочинку.
    Номер в нас був непоганий, трохи незручні ліжка, але то вже несуттєво, бо своє ліжко звісно ж найзручніше, але в коридорі загальному і на сходах не прибиралося, висіло павутиння, територія більш-менш прибрана, радувала що до моря 200 метрів і відсутність комарів)
    Звісно ціна відпочинку в нас невисока, бо ми були вже в низький сезон, але вимагати дотримання якихось норм та нормального прибирання думаю, я в праві в будь-який час.
    Ну і на закриття сезону я більше не поїду, по меншій мірі туди!

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в Коблево більшість баз працює на опрісненій воді. Мало які собі дозволяють готувати їсти на привозній ( але такі є). дуже багато людей на ту опріснену воду мають розлади шлунку ( то власне не отруєння, але несприйняття певним організмом цієї води. Я коли вперше потрапила у Коблево на таку воду- думала , що не виживу. А вже коли приїхала на ту ж базу через кілька років і готували вони вже на привозній воді- все було гаразд)

16. Nastylove

Ага і не тільки баз, навіть кав"ярні хоч і працюють

але все ж таки каву мене розрадили пити, сказали краще взяти сік.

Я просто пробувала саму воду, яку вони наливають на чай, вона була солонуща!!!

17. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Не знаю де написати, тому пишу тут: дівчата, хто відпочивав у червні в Греції, яка там погода в цей період?

18. kati

kati Well-Known Member

Відпочивали на Кріті з 18 червня- погода була чудова, море теплюще.
    А от на поч. червня кажуть що море ще не дуже прогірте

19. xasik

xasik New Member

Дівчаточка! Ми ідемо в травні в Грецію з манюньою з компанією пілот, з нею відпочиваємо вдруге, ніяких приколів не було! В Украіні більше відпочивати не хочу! Або в карпатах або за кордоном!

20. kati

kati Well-Known Member

Карпати -це також Україна..чи ви про румунські карпати?