Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Чорне Море Забруднене? Де ми плануємо відпочивати літом

я маю достовірну інформацію - в Болгарії Поморье апартаменти без кухні-13,5 євро на2!
    20 євро на двох з кухнею ДУЖЕ ПРИСТОЙНІ!
    готельна кімната (приватні 3-х поверхові готелі) - 11 є дорослий,діти 12р. -9 євро.
    харчування - смачно, не дорого.

• Подобається Подобається x 2
  2. bora

bora Well-Known Member

Дякую. Я знаю. просто завжди орієнтуюсь на готелі. Вже звикли так відпочивати - без сюрпризів.

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

так звичайно. я теж думаю що готелі дорожче.
    ми все самі їздимо, без бронювання, тому й так написала.

• Подобається Подобається x 1
  4. Натася

Натася Well-Known Member

а що за база? наперед бронювати місце треба?
    як з вигодами?
    а є якась кухня?

5. Alias

Alias Well-Known Member

Хорли????Та це ж зовсім недалечко від моєї бабці:)Невже там дійсно стало так класно? Зовсім же недавно то була така діра..

6. julchyk

julchyk Well-Known Member

8 років підряд відпочиваємо у Симеїзі.Природа і клімат покривають усі недоліки. Але..цими вихідними з їздили у Шацьк на о. Пісочне. Жили в с.Мельники ( "Царське село")- супер.Жили у "Будиночку литовки"- котедж на 4 кімнати.В кожній кімнаті душ, туалет,каб тв, телебачення.,холодильник.Кухня одна на 4 кімнати ,велика зі всією побутовою технікою і різними видами плит.Усе кухонне начиння. Дві величезні веранди зі столиками.В дворі пічка з мангалом.Платили за це задоволення по 50 грн з особи.До озера 2 хв. при наявності погоди- просто супер!Чиста, тепла вода.

7. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А я якось працювала у турфірмі, мусіли їхати у Крим на "розвідку" тамтешніх баз та санаторіїв. Об"їздили цілий півострів, багато чого бачили, але після того до Криму взагалі огида з"явилася. Совковський хамський сервіс, заявлені 5 зірок ледве на 3 тягнуть, ціни захмарні, доволі брудно...Тому відтоді вирішила, що на наших курортах відпочивати не буду. Тим більше, всі друзі, які таки зважилися поїхати в Крим, таки скаржилися на сервіс та хамство.

8. Радість

Радість Well-Known Member

Мене також від Криму відвернуло, після того, як в Болгарії відпочила, а потім в Судак поїхала. Мало того, що дорожче, пляжі малесенькі тай ще сервіс жахливий.

9. Marianka

Marianka Well-Known Member

О, так пам'ятаю я відпочинок в Судаку. Більше туди ні ногою! Мені подобається Крим в квітні, травні або на початку жовтня. Так там ще або вже прохолодно, але я не люблю спеку і загаряти на сонці. В такий час і ціни там дешевші, і нема навали туристів, а якщо є машина можна організувати непогану екскурсію по чудових кримських містах. Погоджуюся сервіс там далеко не європейський.
    Цього року відпочивала два рази в пансіонаті Славський, дуже задоволена і сервісом і відпочинком взагалі. Наступного року планую лише в Європу або в Голандію або в Австрію.

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

знайомий їздив в Гурзуф на початку березня в санаторій на лікування. 100 грам шашлику з баранини від 130 грн... Певно криза:xaxa::xaxa::xaxa: Трішечки виросли ціни, не помітили? :lol:

11. Victi

Victi Well-Known Member

А я в Крим закохалася, після поїздки минулого літа. Дуже-дуже хочу знов туди. Ще стільки всього не побачила там. Просто не хватало часу обїздити усі заплановані місцевості.
    А щодо умов проживання - я ними була задоволена. На платному пляжі було чисто і не дуже людно, в кафе неподалік смачно і різноманітно можна було поїсти, а єдиним мінусом вілли де ми жили була відсутність басейну. (Хоча в сусідньому домі був басейн з гіркою, але ми троха зекономили.) Згідна, що наша подорож вийшла недешева. Але Крим того вартує.

12. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

А я в конце мая поеду на все лето в свою любимую "пыльную" Одессу, и буду купаться в своем любимом "грязном" Черном море, и Дуська впервые осознанно будет мочить ножки в море и играться в песке, а бабушка наконец-то купит ей полный пляжный набор (зонтище, чтоб не напекло:) ведерко, формочки, лопатку, грабельки, бассейн, надувной круг, матрас и это только начало:)

Моя мама вчера рассказала, что когда она утром гуляла по берегу, то видела как готовят пляж к сезону: чистили берег, увозили кучи мусора, привозили новый красивый песочек, строили детские "грибки", красили урны...
    Эх! Я аж прослезилась...ХОЧУ НА МОРЕ! ХОТЬ ПОДЫШАТЬ!!!

P.s. Ностальгия...

• Подобається Подобається x 12
  13. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я дуже мрію поїхати на прощу з церкви Юра! Прага-Відень-Амстердам-Фатіма-Париж-Люрд-Рим-Венеція... і це не повний перелік!
    Моя подруга їздила, то враження в неї суперові, і місця святі побачила, і на в морях різних поплавала, і купу нових цікавих людей зустріла....СУПЕР!!!! Вже відкладаєм грошики:):):)

• Подобається Подобається x 5
  14. NightBitch

NightBitch New Member

Люди їдьте в Турдччину!море чистесеньке і турки привітні:)

15. odree

odree Well-Known Member

моя мама їздила, теж купа вражень і задоволення :y: наступним пунктом буде єрусалим

:xaxa: ага , поки їм доляри до кишені пхають

• Подобається Подобається x 4
  16. natka75

natka75 Well-Known Member

Я от теж не можу визначитися між: Азовським морем(Генічеськ/Арабатська стрілка), Крим (хочеться на південний берег, але з малим краще на пісочок думаю, р-н Євпаторії, не знаю чи їстиме він їх харчі, то мабуть їхали б в приватний сектор з можливістю готувати самому), або до сестри в Італію(там пісок, острів курортний,хочеться як надовше, але робота не позволить).в роздумах.....

17. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Я відпочивала в Криму багато разів.Але коли була вагітна то ми поїхали під Одесу в с.Рибаківка, можливо там хтось і був бо то відомий "курорт":xaxa:Не знаю, після такого, коли навіть море не солене мені вже нічого не хотілося, звичайно як би було мені років 15 то там є що робити, купа молоді і т.д..по грошам вийшло майже те саме що і Крим.Тому тепер мій напрямок тільки Крим, а як буде більше грошей то звийчайно - заграниця:xaxa:В Криму були біля Севастополя, дуже сподобалося. Там багато татар і татарська кухня просто супер:плови, манти, шашлики, рибна солянка і по доступних цінах. Пару років їздили в Судак, але не в сам Судак,а селеще біля нього, то біля Львівського Залізнодорожника, там природа просто супер, пахне постійно кепарисом і всякими ще деревцями, гірська місцевість, ходили на пляж від санаторію, відповідно і людей там менше і пляж чистіший. Цього року нам світять тільки Карпати...дитина ще мала, а в кого діти постарше, то я двома руками за Крим!

18. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Ще хочу написати шанувальникам Крму, Хто ще не був на ескурсії в Бахчесараї обовязково поїдьте! Не забутні враження!

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

А ми багато років з чоловіком є прихильниками ЮБК-облазили вже кожний куток ізнаємо його як 5 пальців.Були і в Туреччині і в Хорватіі і в Італії. Куди хочу знову?
    1.Хорватія,але хороші умови в Дубровніку-зараз це дуже дорого.
    2.ЮБК (лінія Симеїз-Форос) або Новий Свет- красивішого за природу і за кліматом -яка вже там Туреччина і навіть Італія!

20. kati

kati Well-Known Member

Мені вже декілька людей радили оцей пансіонат на Азовському морі
    http://www.express-tour.com.ua/news