Відповідь: Де купити все для школи? Купили нині Яринці крісло. І хоч я була категорично проти крісла на коліщатках, якось кращого варіанту так і не побачили. Ну і плюсом є те, що можна висоту регулювати. Тепер в пошуках стола, але то проблема. Бо я сама не знаю, що то має бути. Наразі маємо комп"ютерний стіл, а там побачимо
Відповідь: Де купити все для школи? Бачила в магазині на Виговського (біля зупинки вул.Кульчицької) шкільні форми, казали, що то минулорічний завіз, тому невисокі ціни (чесно не розбираюсь в цінах, бо ми безформені), бачила вишневі і чорні, чорні досить цікаві гламурненькі моделі. Може кому згодиться інфа.
Відповідь: Де купити все для школи? Я купляла біля себе на базарі "Провесінь". Там є лише один такий магазинчик. Крім форми є інші нормальні і якісні речі. Я там ще гольф під форму купила, дуже моднячий
Відповідь: Де купити все для школи? А ми минулого року купили через СП піджак українського виробництва ТМ "Попелюшка" за 180грн. Відходив цілий рік, прали у пралці (неодноразово) а йому хоч би що. І так виглядає ще з пів року у ньому походимо В перший клас купили собі дорожчий фабрики "Юність" здається. То він за пів року вигляд втратив, на рукавах покашлатався і після прання його ніяк розпрасувати не можна було. Коліжанка для дівчинки купувала теж цієї Попелюшки весь комплект(сарафан, піджак, спідничку), то дуже задоволена.
Відповідь: Де купити все для школи? А де купити якісь якісні гольфики під шкільний сарафан? Бачила тільки Одетта але вони якісь тоненькі.
Відповідь: Де купити все для школи? Зі всього, що переносила моя мала, найякіснішими були гольфики зі стокових магазинів. Базарні, ті що в діапазоні 60-90 грн, збігаються і втрачають форму після першого-другого прання, а купувати оті ажурно-мереживні ніякої зарплати не напасешся, то не для наших шкіл. В принципі, терпимої якості можна щось підібрати в "Кузі" - один магазин біля пологового на Рапопора, інший - на самому Краківському базарі. Шкода тільки, що починаючи від 128-134 см дуже бідний вибір.
Відповідь: Де купити все для школи? Минулого року, хоч і не під шкільну форму, замовляла з Vertbaudet http://www.vertbaudet.de/maedchenkleidung-oberteile-unterziehrollis.htm Якість дуже гарна, хоча вони не дуже теплі, та й не надто тоненькі. Цьогоріч теж замовляю, вже під форму. в форумлянки Кольорова
Відповідь: Де купити все для школи? Дівчата, чиї дітки вже ходили в школу, поділіться своїми спостереженнями, яке взуття найкраще купувати для першокласника на фізкультуру? Кеди, кросівки....
Відповідь: Де купити все для школи? На перший-другий клас в нас були кеди на замку (тобто шнурівочки теж були, але збоку ще й замок), бо зі шнурівками трохи не дружили.
Відповідь: Де купити все для школи? Дівчата, тут писали про польську форму. А де саме її продають? Ми купували у магазині "Метелик" по вулиці Куліша.
Відповідь: Де купити все для школи? Наші гольфи так і залишились новими лежати з минулого року - малий мій дуже рухливий, тому не ризикувала його в них запаковувати. Вирішували проблему декількома шарами: майка, сорочка, светрик на мис, при потребі в школі завжди висіла маринарка (яку вдягав на перший урок, поки в класі не прогрівалось). Потім він знімав светрик, сорочку знімав лиш зрідка. На перевзування мали тапки типу кедів, на фізкультуру теж кеди.
Відповідь: Де купити все для школи? Дівчата, підкажіть чорнильну ручку якоі фірми краще брати, щоб вона витримала? Вжем поміняли 3 руски і одну сорочку. і там багатенько з класу, гелеві не дозволяє дирехторка
Відповідь: Де купити все для школи? В першому класі не витримає ніяка я навіть неуявляла скільки в моєї дитини є способів зіпсути ручку - і перо розвоєне, і викручене в другий бік, і ковпачок поламаний, і піпетку для чорнила загубила. Похресник-першачок так взагалі малював у альбомі для малювання ручкою, бо дуже йому його ручка подобалась. Ми Вдома пишемо хорошою - паркер, а от у школу зараз купую недорогі, в першому класі за перший тиждень їх пішло декілька - і дорогих, і не дуже, тому зараз до школи беру середньої товщини і не дуже важкі. Заправляю сама, бо як дала капсули і вона спробувала їх поміняти сама, то все залила чорнилом. Тому купую з піпеткою і бажано таку, де є такі виїмки для пальчиків, щоб було зручно тримати.
Відповідь: Де купити все для школи? В нас найдовше протримались ручки Schneider, в 5-му класі нарешті дочекались дозволу на кулькові ручки. Ура!
Відповідь: Де купити все для школи? Бідні діти. Що то за минуле сторіччя у вашій школі? В нашій школі (на Сихові) з першого класу діти пишуть будь-якими ручками, хоч кульковими, хоч гелевими. Мій син перші 4 роки в школі писав синіми кульковими ручками BIC - вони супер-якісні! Зараз їх попрохали писати фіолетовими кульковими ручками, то ми перейшли на Шнейдер.
Відповідь: Де купити все для школи? Воно не минуле століття. Як пояснювала одна педагог саме при писанні чорнильними ручками виробляється каліграфія. Ми в школі пишемо гелевою фіолетовою, а вдома маю чорнильну. Чорнильною не так легко писати в порівнянні з гелевою (нахил не той, кут не той, не правильно тримає - ручка не пише). І ломаються вони саме із-за некоректного використання (змусити ручку писати і тому положенні, в якому вона не пише в принципі). Доречі знайомий в Німеччині казав, що його діти в школі пишуть чорнильними ---------- Додано в 08:10 ---------- Попередній допис був написаний в 08:05 ---------- Та і якби це був зовсім кам'яний вік навряд чи тоді такий бренд як Паркер випускав чорнильні ручки
Відповідь: Де купити все для школи? І я можу стверджувати що почерк кращий коли малий пише чорнильною, бо як бере до рук гелеву кулькову ручку то букви в різні боки і різного розміру виходять. Ясно що то не на довго з тою чорнильною ручкою, хоч би до класу 4-го, але почерк все-одно виробиться. Теж користуємось Шнайдерівськими чорнильними, хоч і не погані але багацько поміняли... при падінні тріскає пластик і все ...пальці фіолетові, перо ще якось вдавалося не деформувати. Я б хотіла знайти якусь хорошу із закритим пером.
Відповідь: Де купити все для школи? Ми перейшли у 3 клас і на канікулах дитина пробувала писати і кульковими, і гелевими ручками. Коли пішла до школи то сама попросила чорнильну, каже що з кульковими в неї 12 з письма не буде, бо. виходить негарно. Сама бачить різницю. Хоча впринципі можна гелеву з 3 класу, мало хто переходить, звикли.
Відповідь: Де купити все для школи? Дівчата трохи вище читала, що дехто з Вас купував дітям крісло, мене цікавить оте , що з ортопедичною спинкою, не дерев"яне. Ну як Ви задоволені чи може вилізли якісь мінуси? І ще хто купував їх не через нет, поділіться контактами магазинів в ПП, де на них можна подивитися. Дякую