Де купити все для школи?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Aster, 22 Травень 2009.

1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Треба мені малій в садок трохи канцтоварів купити. Щоб далеко не їхати, хочу купити десь в районі. Де дешевше - в Ашані на В. Великого чи в магазині біля 85 школи? Хтось ціни порівнював?

2. lyubashka

lyubashka Well-Known Member

а де можна купити синій халат, хлопцям на уроки праці?

3. Рибка

Рибка Well-Known Member

Ми купляли в "Час Пік" ще на минулий рік, але після того бачила в багатьох канцтоварах.. зокрема на Сихові.

Підкажіть, де купити білий халат на уроки хімії?

• Подобається Подобається x 1
  4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

була влітку тема на ДП про шкільні рюкзачки Кайт та інші, хтось памятає як той сайт називався,бо не можу тепер ту тему знайти?
    і якщо хтось порадить інтернет-магазин чи звичайний магазин де можна купити фірмові рюкзати Кайт або подібні, буду дуже вдячна.

5. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Ми купували 2 рази вже в Арсені на Патона на 2 пов.То відходили перший раз 2 роки і купили вже новий на 3 клас.Я задоволена.І завжди попадали на знижи.А зараз я думаю там точно можна купити по хорошій ціні.Дивилась доречі в інтернет магазинах то там ціни не дуже й відрізняються.

6. lyubashka

lyubashka Well-Known Member

можливо ви маєте на увазі тему ксюхи з сайту 7 км

7. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

Це здається була тема меріроми

Отправлено с моего OZZY через Tapatalk

8. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Дівчатка, було дві теми Моя і Меріроми. Зараз дві темки - неактивні. В моїй темці оптовий магазин всі рюкзачки розпродав і знову вони поступлять у продаж з червня-липня.

9. Kandya

Kandya Well-Known Member

Прийшла весна і я почала задумуватись про свій гардероб. Скажете я не в ту тему? Та в ту. Та в ту, бо із нашими будовами якось каардинально оновлювати гардероб мені не світить. Тай доця на весну добре вдягнена. А я почала задумуватись вже про школу -- в 1 клас підемо. Минулого року Артему форму шукала-вибирала, а тепер ще круче -- для дівчинки хочеться щось таке-етакоє)))

Які є вимоги для дівчачої форми? Обов"язково піджак? Бо, пригадую, після 1 вересня вчителька постійно нагадувала: "усі щоб були в жакетиках".

Я от знайшла сукню (на таобао замовляла) -- верх рожевий а низ, ммм, моя така бажана балетна пачка темносиня. То я би то рожеве обрізала і з низу таку маднячу спідницю зробила. Може ше шлейки зробити? Короче, покажіть свої дівчачі форми? Якісь оригінальні може десь можна купити?

10. raspberry

@Kandya, а в школі немає певних стандартів? Зараз в нашій школі вишнева форма. Нам сказали, якщо ми хочемо інший колір, то треба, щоб весь клас був в тому кольорі. Тобто це питання треба обговорювати з батьками однокласників і доходити до якогось спільного рішення. Особисто я планую малій форму шити в кравчині: піджак, спідницю і сарафан. Питання відкрите поки по кольору.

11. Havronia

Havronia Well-Known Member

@Kandya якщо щось "мадняче" для дівчинки, то шкільна форма Моне. Але ціни... І де подивитися у Львові - не знаю.
    А взагалі - все залежить від вимог школи. Ми вже другий рік обходимося сарафаном і кардиганом Некст, купленими під час знижок по кодах

12. Kandya

Kandya Well-Known Member

У нас колір синій (що мене дуже тішить, бо вишневий ще з часу "вишневих" піджаків мені не подобається).
    Ну я так бачу, що вимога -- то піджак і біла сорочка. Причому, перший місяць вчителька весь час нагадувала, щоб обов"язково були в піджаку.

А я би сукеночок синеньких накупила. Ну то ж таке ще мацьопство -- 6,5 рочків (а моя ще кнопка на зріст),-- нашо її в ту "уніформу" запихати. Той піджак на першокласниці, як "старемалєнько"(((.
    --- дописи об"єднано, 17 Березень 2016 ---
    таке мені подобається
    але, звісно, у синіх тонах.

А оці заколінки -- я влюбилась. Не бачила в дівчоток такого в школі. То буде наша з доцьою фішка)))

Вкладення:

• images.jpg
      images.jpg
      Розмір файлу:
      9 КБ
      Переглядів:
      75
    • images.jpg
      images.jpg
      Розмір файлу:
      7,7 КБ
      Переглядів:
      72
  13. raspberry

І я буду за синю форму говорити, та вишнева мені не нра.
    Які класні заколінки:) Я вже теж такі хочу. Здай точку, де такі є, пліззззз

14. Kandya

Kandya Well-Known Member

А я звідки знаю -- т о мені гугл таке показав. Піду на краківський -- буду шукати. А може на Алі-експрес глянути? Є тут ще тема Алі? (бо я щось сама не можу там роздуплитись)
    особисто мені такого -- щоб вся школа в одному кольорі, а якийсь клас в іншому -- не зустрічалось. Але хз, пробуйте

15. Kandya

Kandya Well-Known Member

Глянула на Алі-експресі -- нічо там цікавого немає, хіба десь далі листати.

Зрештою, то можна взяти прості чорні чи сині -- і взерху якісь рюшечки кружева самому пришити?

Галерея: детские гетры для девочки оптом - Купить оптом детские гетры для девочки из Китая на AliExpress - Страница детские гетры для девочки

Вкладення:

16. raspberry

Я такі знайшла:
    Дети леггинсы чулки милые дети грелки ноги нью baby дети девушки леггинсы подарок для малыша купить на AliExpress
    Дети леггинсы чулки милые дети грелки ноги нью-baby дети девушки леггинсы подарок для малыша

Можна ще поритись і інші пошукати.
    Є, Оля @algo має.

17. Kandya

Kandya Well-Known Member

То підколінками -- трохи не то кіно. Але мені здається, що на базарі таке має бути

18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я тут літом писала-страдала щодо форми і як я її не хочу. Ми пошили піджак, вишневий вельветовий з коричневими латками на ліктях. Вдягалось то чудо легкої промисловості аж раптом 3 рази (на фото, на перевірку і ще раз просто так). тепер ніхто в формі не ходить, ні хлопці, ні дівчата. Мусите подивитись яка обстановка в школі з тим питанням. ну і в першому класі 3 рази в тиждень фізкультура, ми йдемо відразу в чомусь спортивному, тому ту форму дуже і нема коли носити. На наступний рік точно не буду купувати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. raspberry

Молодша школа вся ходить в тій вишневій формі:girl_cray:Старші - переважно в звичайному одязі.
    Єдиний мій варіант - це пошити щось цікаве, бо ті стандартні форми - то щось, або дійсно з Алі замовити. В тих китайців можна цікавинки нарити ще й не за всі гроші :girl_yes2:

20. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я теж не дуже хотіла, але в результаті купила аж два костюми: одну форму, але дуже модну (ну, мені подобається: синя, із коричневими латками на локтях. стільнінько так) і ще синій костюм (не форму). То нам супер. Маю на зміну, не парюсь там джинсами-светрами. Спершу вручну прала, а тепер не парюсь -- в пралку на 30 градусів, витягую -- навіть прасувати не треба. Тому я однозначно за форму.

В нас в спортформі ніхто не ходить (та навіть якби і ходили -- я би не дозволила): перевдягаються перед уроком.
    не забувай про мене: як щось нариєш -- скидуй (але нам синє)