Треба мені малій в садок трохи канцтоварів купити. Щоб далеко не їхати, хочу купити десь в районі. Де дешевше - в Ашані на В. Великого чи в магазині біля 85 школи? Хтось ціни порівнював?
Ми купляли в "Час Пік" ще на минулий рік, але після того бачила в багатьох канцтоварах.. зокрема на Сихові. Підкажіть, де купити білий халат на уроки хімії?
була влітку тема на ДП про шкільні рюкзачки Кайт та інші, хтось памятає як той сайт називався,бо не можу тепер ту тему знайти? і якщо хтось порадить інтернет-магазин чи звичайний магазин де можна купити фірмові рюкзати Кайт або подібні, буду дуже вдячна.
Ми купували 2 рази вже в Арсені на Патона на 2 пов.То відходили перший раз 2 роки і купили вже новий на 3 клас.Я задоволена.І завжди попадали на знижи.А зараз я думаю там точно можна купити по хорошій ціні.Дивилась доречі в інтернет магазинах то там ціни не дуже й відрізняються.
Дівчатка, було дві теми Моя і Меріроми. Зараз дві темки - неактивні. В моїй темці оптовий магазин всі рюкзачки розпродав і знову вони поступлять у продаж з червня-липня.
Прийшла весна і я почала задумуватись про свій гардероб. Скажете я не в ту тему? Та в ту. Та в ту, бо із нашими будовами якось каардинально оновлювати гардероб мені не світить. Тай доця на весну добре вдягнена. А я почала задумуватись вже про школу -- в 1 клас підемо. Минулого року Артему форму шукала-вибирала, а тепер ще круче -- для дівчинки хочеться щось таке-етакоє))) Які є вимоги для дівчачої форми? Обов"язково піджак? Бо, пригадую, після 1 вересня вчителька постійно нагадувала: "усі щоб були в жакетиках". Я от знайшла сукню (на таобао замовляла) -- верх рожевий а низ, ммм, моя така бажана балетна пачка темносиня. То я би то рожеве обрізала і з низу таку маднячу спідницю зробила. Може ше шлейки зробити? Короче, покажіть свої дівчачі форми? Якісь оригінальні може десь можна купити?
@Kandya, а в школі немає певних стандартів? Зараз в нашій школі вишнева форма. Нам сказали, якщо ми хочемо інший колір, то треба, щоб весь клас був в тому кольорі. Тобто це питання треба обговорювати з батьками однокласників і доходити до якогось спільного рішення. Особисто я планую малій форму шити в кравчині: піджак, спідницю і сарафан. Питання відкрите поки по кольору.
@Kandya якщо щось "мадняче" для дівчинки, то шкільна форма Моне. Але ціни... І де подивитися у Львові - не знаю. А взагалі - все залежить від вимог школи. Ми вже другий рік обходимося сарафаном і кардиганом Некст, купленими під час знижок по кодах
У нас колір синій (що мене дуже тішить, бо вишневий ще з часу "вишневих" піджаків мені не подобається). Ну я так бачу, що вимога -- то піджак і біла сорочка. Причому, перший місяць вчителька весь час нагадувала, щоб обов"язково були в піджаку. А я би сукеночок синеньких накупила. Ну то ж таке ще мацьопство -- 6,5 рочків (а моя ще кнопка на зріст),-- нашо її в ту "уніформу" запихати. Той піджак на першокласниці, як "старемалєнько"(((. --- дописи об"єднано, 17 Березень 2016 --- таке мені подобається --- дописи об"єднано, 17 Березень 2016 --- але, звісно, у синіх тонах. А оці заколінки -- я влюбилась. Не бачила в дівчоток такого в школі. То буде наша з доцьою фішка)))
І я буду за синю форму говорити, та вишнева мені не нра. Які класні заколінки Я вже теж такі хочу. Здай точку, де такі є, пліззззз
А я звідки знаю -- т о мені гугл таке показав. Піду на краківський -- буду шукати. А може на Алі-експрес глянути? Є тут ще тема Алі? (бо я щось сама не можу там роздуплитись) --- дописи об"єднано, 17 Березень 2016 --- особисто мені такого -- щоб вся школа в одному кольорі, а якийсь клас в іншому -- не зустрічалось. Але хз, пробуйте
Глянула на Алі-експресі -- нічо там цікавого немає, хіба десь далі листати. Зрештою, то можна взяти прості чорні чи сині -- і взерху якісь рюшечки кружева самому пришити? Галерея: детские гетры для девочки оптом - Купить оптом детские гетры для девочки из Китая на AliExpress - Страница детские гетры для девочки --- дописи об"єднано, 17 Березень 2016 --- О, я згадала, чоловіка кума недавно пішла гендиректором на червоноградську панчішну фабрику працювати -- може то в неї індзамовлення яке організувати?
Я такі знайшла: Дети леггинсы чулки милые дети грелки ноги нью baby дети девушки леггинсы подарок для малыша купить на AliExpress Дети леггинсы чулки милые дети грелки ноги нью-baby дети девушки леггинсы подарок для малыша Можна ще поритись і інші пошукати. --- дописи об"єднано, 17 Березень 2016 --- Є, Оля @algo має.
я тут літом писала-страдала щодо форми і як я її не хочу. Ми пошили піджак, вишневий вельветовий з коричневими латками на ліктях. Вдягалось то чудо легкої промисловості аж раптом 3 рази (на фото, на перевірку і ще раз просто так). тепер ніхто в формі не ходить, ні хлопці, ні дівчата. Мусите подивитись яка обстановка в школі з тим питанням. ну і в першому класі 3 рази в тиждень фізкультура, ми йдемо відразу в чомусь спортивному, тому ту форму дуже і нема коли носити. На наступний рік точно не буду купувати.
Молодша школа вся ходить в тій вишневій форміСтарші - переважно в звичайному одязі. Єдиний мій варіант - це пошити щось цікаве, бо ті стандартні форми - то щось, або дійсно з Алі замовити. В тих китайців можна цікавинки нарити ще й не за всі гроші
Я теж не дуже хотіла, але в результаті купила аж два костюми: одну форму, але дуже модну (ну, мені подобається: синя, із коричневими латками на локтях. стільнінько так) і ще синій костюм (не форму). То нам супер. Маю на зміну, не парюсь там джинсами-светрами. Спершу вручну прала, а тепер не парюсь -- в пралку на 30 градусів, витягую -- навіть прасувати не треба. Тому я однозначно за форму. В нас в спортформі ніхто не ходить (та навіть якби і ходили -- я би не дозволила): перевдягаються перед уроком. не забувай про мене: як щось нариєш -- скидуй (але нам синє)