Я купила прямо у них на сайті. Від 4 пачок (10 шт. в одній) доставка Новою Поштою безкоштовно, Від 300 грн - 5% знижка. Дуже зручно і дешевше ніж в роздріб купувати. На гуртівні я не дуже маю час їздити. Так як в мене 2 школярки, то мені нормально.
В Ашані раніше купувала білий гольфик, 100% бавовняний, щоб і під сарафан одягати, і до іншого одягу, то коштував біля 100 грн а може і менше, вже не памятаю точно. Там є ціла секція з шкільними формами ще, блюзками, ціни практично як всюди, але я там не придивлялась до них.
Стар чи Преміум? Там зошити різної категорії є. На сайті навіть зі знижкою виходить дорожче ніж на гуртівні.
Купили сьогодні на шуварі в амадео блузочку тм зіронька, наш український виробник, тканина повністю простенька як на дотик так і на етикетці пише 100 % котон, ціна 320 грн., є багато модельок, взяли на довгий рукав, тепер думаю може ще на короткий треба? підкажіть знаючі мами школярів були в пп шпак то вже немає жодної блузочки на продаж, все розпродали на південному ціни коливаються на блузки від 350 і до 500 з копійками, це все 134 розмір, більші ще дорожчі, якість також різна далі в пошуках мештиків, міряли на південному якісь туфлані (якось так) за 1200 грн., то 31 впритик а 32 дуууже завеликий, на шуварі взагалі нормального взуття нема, переживаю шо мала буде боса на 1вересня, куди ше їхати за взуттям?
Вище писали про форму від HelenA. Саме про форму не скажу, але маю вже не одну їх річ, задоволена, якщо їх форма теж такої якості, то дуже рекомендую. Але я не про те хотіла написати. Хто би хотів купляти, раджу попитати посередників на тому ж Кідстафі, наприклад, може вийти суттєво дешевше, ніж в магазині чи на сайті: минулого року замовляла собі пару речей, то вийшло чи не на 40% дешевше, погодьтеся, різниця досить суттєва.
Напишіть, будь ласка, точну адресу тої "Гуртівоньки" що за скринею. І що там саме є, який асортимент?
Підкажіть з власного досвіду, будь ласка! В першому класі донька користувалась чорнильною ручкою з відкритим пером Шнайдер, але ця ручка пише досить товсто, а під кінець року взагалі почала лишати чорнильні плямки, ніби тече. Хочу купити на цей рік інше перо, але щоб писало тоненько і не текло. Що порадите?
подивіться в Левус, http://levus.ua/index.php?route=product/category&path=99 , вул. Уманська, 25, вул. Словацького, 18 , вул. Кавалерідзе, 2
Я також за Левус хотіла написати, була в них в центрі нещодавно, туфелькі непогані 800-900 грн. вул. Смаль-Стоцького, 1. тел. 245-10-11 (в мене на карточці так пише, маю 3% знижки). Там є рюкзаки, пенали, повністю вся канцелярія, дитячі іграшки. Ціни я б не сказала, що дуже гуртові, дещо брала взагалі в звичайних будках з канцелярією дешевше, але брала і дещо там. Десь 200 м від Скрині по Городоцькій є ще один магазин , ніби тої самої мережі, що Гуртівонька.
дивилися на них але вони якісь на вузьку ніжку я вже дивлюся на б/у паблоскай бо за 350-450 грн. можна купити в ідеальному стані, і їх не порівняти з тими всіма базарними
Є ще гуртівня на вул. Кульпарківській. Там продають канцтовари , рюкзаки, зошити шкільні різних авторів, бувають підручники, дитяча., художня л-ра, іграшки. Це за мостом в сторону психіатричної лікарні з лівої сторони, широкі ворота і там складські приміщення. (номера не памятаю) Треба йди в сам кінець нікуди не звертати. Ви впираєтесь в останній склад і двері зліва. По дорозі зліза, щоб орієнтуватись ще буде магазин італійських товарів його минати і йти далі
а не підкажете ще - то десь там, де і нова пошта (кульпарківська 93)? тобто це до психіатричної лікарні чи за нею, якщо їхати зі сторони центру?
це не доходячи до психіатричної лікарні, якщо йти зі сторони Городоцької, а номера я не знаю, я ходила з коліжанкою, вона там замовляла книги для книгарні, там за ж-д мостом десь метрів 100-150, а чи є нова пошта не звернула уваги
була в гарному магазина на вул. Івана Франка перед Чародійкою, магазин називається Левенятко в тому магазині колись була книгарні (якщо хтось ще памятає) там багато речей до школи, піджаки бордові і сині (дуже стильні), светри на гудзики (купила малому з нашивками на ліктях, стильними гудзиками ціна 265 грн), сарафани, спідниці і багато різного одягу для дітей
Ми брали раніше шнайдер дорожчі і вони дійсно за короткий час починали дуже заливати чорнилом і писати набагато темніше, ніж на початку. Потім я перейшла на їхні ж ручки на гривень 10-15 дешевші, самі ручки меншого розміру (коротші) і перо в них трохи тонше, то подібних проблем із заливанням чорнилом не виникає. В нас на базарі на Санті Барбарі продають всього 2 види тих шнайдерів: ті з більшим пером, що заливають чорнилом, і ті другі, які нам підійшли краще.