Де купити все для листівок, альбомів?

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем simona, 19 Червень 2009.

1. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Де купити все для листівок, альбомів?

Дівчата, а як ви прикріплюєте цвяшки (акі brads), коли треба проштрикнути стрічку?Бо з папером все зрозуміло, а з стрічками я намучилась ((
    Сільвія, квіточки, здається, є у канцтоварах біля лялькового.

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

це не дірокол: це малюнок нанесений на зворотню сторону і вирізано макетним ножем. Тому ви такого щастя не купите, але як дуже хочете то тренуйтеся, набивайте руку, щоб акуратно вирізати :)

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Питали мене колись за метеликів. Отакий додаток до машини їх робить.

4. Liliyah Romanova

Питали, що за машина. Машина отака.

5. Lira

Lira Member

6. Liliyah Romanova

До речі, хто хоче мати шиття на листівках, але не хоче морочитися із машинкою швейною, тому оця фірма придумала файний вихід із ситуації. :girl_wink:
    http://www.youtube.com/watch?v=BaYFM5gFbLE

7. Lira

Lira Member

Сьогодні випадково натрапила ще на дві крапки де можна розжитися дрібничками для виготовлення листівок:
    мала годинку вільного часу перечекати на Сихові біля кінотеатру Довженка. Зайшла в Арсен і на Сільпо- натрапила на канцелярські магазинчики де продавалися чудові набори картону металізованого, голографічного і гофрованогоі різного паперу. Ше й по пару діроколів там було. В Арсені трохи дешевше, хоч вибір менший, але обіцяли невдовзі значно розширити асортимент. Зараз на покупку вище 30 грн дають знижку 7 % і згодом зроблять дисконтні картки. В Сільпо на другому поверсі зліва в магазині є і висічки і заготовки для листівок і папір ручної роботи (недешевий) і ті самі набори що і в Арсені і декупажні карти і багато всяких дрібниць. Оригінальні діроколи: кінь і будинок. Так що збільшення кількості рукодільниць таки викликає пожвавлення на ринку :)
    Приємно:)

8. Liliyah Romanova

А подарункові сертифікати дають?

9. Lira

Lira Member

ще наразі мені таке диво не траплялося... але будем сподіватися на краще... все одно зсув якийсь є і це помітно:)

10. vasno

vasno New Member

Біля Чорної Медеї вул. Дорошенка в підвалі відкрили новий магазин Азур нічого нового там не бачила але папір можна купити хоча дорожче ніж я бачила.Дають купон на знижку 7%.А в канцтоварах біля ляльки зявились різні паперові квіти.

11. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Робила я нині рейд по "паперових" крамницях. Потратила втричі більше, ніж планувала. :) Найбільше скупилась в Арт-крамничці. Там така пані приємна працює. Сказала, що до кінця тижня має бути багато скрап-паперу і дууже багато серветок для декупажу (~300 видів).
    В Акценті на Пекарській сподобалось велике просторе приміщення, все гарно видно. Асортимент майже такий, як в Арт-крамничці, за деякими винятками. Для декорування листівок квіточок-листочків-перлинок не було. Обіцяли завезти, як і скрап-папір, днів за 4.
    На Гавришкевича скрап-паперу було найбільше, як і декору, але там таке манюсіньке приміщення, що годі щось вибрати. Працюють молоді дівчата. На папір ціни не пише, на моє питання "по скільки", відповіли, що ціна різна, залежить від паперу, 3,60-4,00 (хоча я могла недочути ціну :), але ніби найдешевше зі всіх крамниць такого плану).

Останнє редагування: 21 Червень 2011
  12. Kalina

Kalina Active Member

і я там сьогодні була:girl_cool:

пише з іншої сторони на кожному листку. Я кожен раз перевіряю чи добре порахували, бо деколи можуть забагато нарахувати.:girl_mad:

13. Olena-m

Точно пише, вже подивилась.

14. vasno

vasno New Member

Навіщо ви так.Я не думаю що дівчата когось хоч раз обрахували.Мене сьогодні взагалі вразило те що вони скинули мені десь 8 чи 10 грн. але я купила всякого добра на 165гр.А ще підслухала таку новину,вони збираються розширяти суттєво асортимент товарами американського виробника по дуже хорошим цінам але то деся з вересня

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

бо що правда, то ж не гріх, нє? як казала одна моя родичка, вони ж не зі зла, ну може в школі зле вчили математику... тому, часом контроль в тих двох магазинах не пошкодить, повірте;)

16. Olena-m

Ну мені, наприклад сказали ціну 10 грн за півперлинки, а вдома побачила, що на пакетику пише 9,00. Не знаю, яку ціну вони мені в результаті порахували, бо брала ще дещо і вже не пам'ятаю загальної суми, щоб перевірити.
    До речі, в Арт-крамничці все по комп'ютеру, і питають, чи видрукувати чек.

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А в арткрамничці є півперлинки і інші прикраси?

18. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Півперлинки бачила в понеділок, ще завезли різні паперові квіточки для декору, але в понеділок були ще не викладені.

19. Olena-m

В Арткрамничці є півперлинки, цвяшки, люверси, квіточок було небагато.

20. Kalina

Kalina Active Member

Vasno, мені не правильно порахували ціну,то й написала. Я ж не кажу,що вони завжди так рахують,кожен може помилитися.