Де купити все для листівок, альбомів?

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем simona, 19 Червень 2009.

1. Hexe

Hexe Well-Known Member

Відповідь: Де купити все для листівок, альбомів?

Дівчата, де можна купити блискітки? Хочу таких дрібних, щоб на листівку натрусити - імітація снігу:)

2. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Я купую там де продають лак для нігтів (Космо, Ватсонс, та будь-який магазин, який має асортимент лаків, має і ці блискітки). Дешево і сердито)

3. hrobak

hrobak Well-Known Member

блискітки - глітер? точно є в АртДеко фолієвські, різних кольорів (по 15 здається гривень), були в Акценті різні - менші баночки теж (цін не пам"ятаю), і були в Аґрафці від Крафтайм (ціна теж в рні 15грн)

4. Soloo

Soloo New Member

купляла там вчора по 15 грн

5. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

6. aknelitta

aknelitta New Member

Чисто білі брала на Стефаника в Арт-деко

7. EKate

EKate New Member

Тань, сніжинки є на гуртівні на південному - тій, шо по вул. Скнилівській. 65 будинок ніби. Там приватний осібняк, і в ньому на першому поверсі тканинно-фурнітурна гуртівня. Там ті сніжинки точно є, я недавно задивлялася на них. (І там взагалі усякого декору - Ооо :) ) Вони з 9 ранку вже працюють. Я ще в сусідки можу спитатися, чи в понеділок працюють і точну адресу . (маю підозру, що в Арт-деко сніжинк будуть троха дорожче ;) )

8. karposhka

karposhka New Member

я там купую значно дешевші, меншими об'ємами:)
    є по 5, по 6, і по 7!

9. Hexe

Hexe Well-Known Member

ой,спитайте будь ласка, я б теж собі тих сніжинок купила.

а поштучно там можна брати чи тільки пачками і чи великі пачки?

10. AlbinaK

AlbinaK Member

Я так само там брала за 5 грн, але трохи давніше.

11. EKate

EKate New Member

сніжинки-півперлинки - усинки - пачками, пачки такі середні - від 10 до 20 грн пачка. Це точно Скнилівська 65

12. AlbinaK

AlbinaK Member

Пару днів тому була в Новому Цумі, зайшла в канцтовари на першому поверсі, там є цупкі прозорі обкладинки на паспорт по 2,5грн. Не купляйте! Навіть без декорування вони на паспорт просто не налазять! менші на декілька міліметрів від розміру паспорта. Так що тепер навіть не знаю де купити...

13. TanyaLviv

TanyaLviv New Member

Дівчата, підкажіть, де ви купуєте шеббі стрічку і прозорі пакетики для листівок?

14. hrobak

hrobak Well-Known Member

шеббі-стрічка буває в Арткрамничці на Братів Рогатинців, більше наразі ніде не зустрічала(

прозорі пакетики вчора надибала на Галицькому базарі, відразу при вході зліва. там є такий кіоск, де різні подарункові пакети ітп, так от там є пакети для листівок різних розмірів. трохи дорожче, ніж якби замовити в неті упаковку, але якщо терміново і небагато - нормально. ще були на Гавришкевича в канцтоварах. ще купувала EKate на ринку Провесінь в тьоті, яка торгує кульочками (в тьоті недорого і можна купити відразу багато).

15. TanyaLviv

TanyaLviv New Member

Дякую дівчата, в артурамничці бачила, вже прикупила, там тільки голубенька. Пакетики замовила вчора в неті. Ще піду гляну на галицький по чому там

16. hrobak

hrobak Well-Known Member

14*18 по 15коп./штука, забрала останні. інші розміри не питала, бо вони в мене наразі ще є)

всі з клейкою стрічкою, та.

17. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Дівчата, де ви купуєте такий гарний перламутровий картон-папір? І чи дуде дорогий?

18. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

У Львові в магазинах з папером (принаймні я). Ціна приблизно 2-4 грн за аркуш А4, залежно від щільності.

19. Hexe

Hexe Well-Known Member

В магазині на Стефаника купувала, залежить ціна від розміру і товщини паперу, там непоганий вибір. є різні відтінки білого і є кольоровий, ще в центрі паперу багато перламутрового. Десь від 1.5грн, але я точно не пам"ятаю :girl_blush2:

20. TanyaLviv

TanyaLviv New Member

Сьогодні була в Артдеко, то питалась за папір більшого формату і мені якраз показали перламутровий різних кольорів, ціна, якщо я не помиляюсь 4,5грн, це за А3 формат