Де купити все для листівок, альбомів?

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем simona, 19 Червень 2009.

1. Hexe

Hexe Well-Known Member

Відповідь: Де купити все для листівок, альбомів?

Дівчата, а де ви ставите люверси? самі купуєте чи може в якихось майстернях?

2. SashaV

SashaV New Member

Я є щасливоювласницею установщика люверсів з чемоданчиком!) Досі радію,що він в мене є..якщо плануєте часто їх застосовувати у своїх проектах, то варто мати свій. У використанні він дуже зручний! Але є і альтернатива-майстерні. Дівчата вже писали про них вище

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, а які найкращі клеєві пістолети? хто яким користується?

4. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

не користуюся клеєвими пістолетами взагалі

5. SashaV

SashaV New Member

А я не уявляю без того п1столету роботи над букетами солодкими. вже перепробувала багато. На дорогий не завжди були грош1...Але не раджу купляти дешевш1 70-100грн. З них клей ллэться,поки не витягнете його 1з мереж1. Ну й перед покупкою поц1кавтесь самими клейовими стержнями до нього, чи легко 1х придбати.

6. hrobak

hrobak Well-Known Member

або дівчата, що є щасливими власницями

:)

7. Hexe

Hexe Well-Known Member

Була сьогодні на Гавришкевича в магазині:) ох, відвела там душу:) я тільки почала займатися скрапом, того для мене все нове:).

Ще бачила на Гавришкевича магазин один, відкриється певно скоро(навпроти того скрапового). Є вивіска "Кафра(чи якось так) - головний магазин декору", але жалюзі були закриті, можливо там ще ремонт.

Люверси ставила в майстерні,що збоку в ляльковому. Ціна за встановлення люверсу вже 2.50, плюс вибір великих люверсів(мені потрібен був діаметр 8мм) не дуже великий, але з горем пополам мені підібрали потрібний.

8. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Дівчата, підкажіть де в Львові можна купити ось такі серветки.
    Щось я знайти їх ніде не можу (

9. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

в Арсені на полицях де є свічки для тортів. коштують щось 5 грн пачка

10. aknelitta

aknelitta New Member

В Арсені - де одноразові "прикраси" для дня народження.

11. hrobak

hrobak Well-Known Member

в Метро теж були

а якщо треба кілька штук, то в Акцент на Пекарську, там були різних розмірів поштучно)

12. pchilka

pchilka Member

Може хтось цікавився чи бачив кріплення для дисків (спайдери), щоб вклеювати всередину для СD-коробочки ручної роботи? Буду дуже вдячна за будь-яку інфу...

13. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

восновному продають по інет магазинах, а де у Львові вживу купити, самій цікаво

14. AlbinaK

AlbinaK Member

Дівчата, тут вже питалися, повторюся теж :)
    Де у Львові(не в інетмагазинах) можна купити прозору обкладинку для паспорта?
    Хтось відповідав, що у кіосках преси, але не в кіосках не в канцтоварах не в скрапових магазинах їх не має :sad:
    Якщо хтось бачив, напишіть будь-ласка

15. Made in USSR

мені Хомка відпродала))) вона ж казала що є такі обкладинки в канцтоварах в новому цумі, там як заходите вниз по сходах справа, біля магазину з посудом.

16. karposhka

karposhka New Member

а які на них там ціни?

17. Made in USSR

3,50 здається. але то не факт що дійсно так. то треба в Іри питати, може вона пам*ятає.

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Не 3,5грн, а 1,5;) але розміри в них там ну дуже впритик(( (хоча більше ніде я так і не знайшла...) І ще цей магазин переїхав (на їхньому місці тепер "все для вишивки"), але лишився на першому поверсі. Як заходите з головного входу, то серед павільйонів справа буде той магазин канцтоварів, номер 4, здається.

19. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А де можна купити чи замовити такі прозорі конвертики, щоб листівки туди класти. Дуже-дуже треба

20. hrobak

hrobak Well-Known Member

були на Гавришкевича - довгі (для листівки 10*15 плюс-мінус) по 30коп., квадратні (для 15*15) - по 50коп. пошукайте в темі про магазини їх тел., запитайте чи ще є)
    ще привезли в АртДеко на Стефаника, але ніяк не розпакують і не поставлять на них ціни - тому знову ж таки, треба дзвонити і питати. ще бувають в подарункових магазинах, але тут вже точно не скажу, в якому і де :)