Де купити все для листівок, альбомів?

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем simona, 19 Червень 2009.

1. AlbinaK

AlbinaK Member

Відповідь: Де купити все для листівок, альбомів?

Дівчата, маю питаннячко :) Ви тканину купуєте де? хотіла собі взяти небагато(можливо обізки, залишки до 1 м) різних тканин, ну і відповідно не дорого Чи може якась гуртівня де можна взяти по 1 м різних тканин.

2. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Гуртівня є на Дж. Вашингтона. Але там здається мінімальна покупка 100 грн. А на іншій - від 10 м тканини. У звичайних магазинах тканин переважно є поличка з уціненими залишками, може там щось знайдеш. Та й не мусиш купувати 1 м, то дуже багато, особливо, якщо ширина тканини 1,4 м. Можна купити по 0,5 м різних.

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Дівчата, потребую поради. Коліжанка зібралась заміж і я маю зробити запрошення на весілля. Але то все має бути в українському стилі. І тут маю основну проблему з квітами: всюди переважно троянди і вишневий цвіт, а волошок я ніде не зустрічала. Ромашки і соняхи є, але вони дуже великі (4 см в діаметрі), маки так само. Може хтось зустрічав десь такі квіточки? а якби були колоски то взагалі супер. Підкажіть будь ласка, де шукати?

4. Nata

Nata Well-Known Member

Єдине що приходить до голови - квіточки на краківському поміж весільними дрібничками, але не впевнена що вони там є маленькі. Хіба може взяти за основу композиції одну більшу квітку і додати різні листочки...

5. aknelitta

aknelitta New Member

не впевнена, квіточки там таки дуже дорогі, і теж великі.

6. Made in USSR

я вже думала про краківський, але там квіти не паперові, а з тканини і вони не дуже гарно будуть виглядати на запрошеннях, я вже так пробувала робити з трояндами. хіба ще купити кілька гілочок штучних волошок і розділити...

7. latyana

latyana New Member

Волошок не бачила, а колоски попадались на очі, але не пам'ятаю де. Ще можна на оптовому Шуварі, в магазинчиках з квітами і декором подивитися.

8. Nata

Nata Well-Known Member

Я давно вже там була, а братові на весілля купувала саме там купу квітів, то не дуже дорого було, але брала не букетики, а поштучно.

9. vasno

vasno New Member

Колоски точно бачила на гавришкевича,а на рахунок квітів не пригадую

10. Lira

Lira Member

підказую де є, але трохи дорогувато (по грн штучка). Перед Південним на зупинці є така будка квіти- тканини-і т.д. - туди спускатися вниз тре. Там є відділ з канцелярією і там точно в минулу суботу були і колоски, і соняхи невеликі, і ще купа всього. Ну але не найдешевше там...

11. Made in USSR

Дякую!!! коліжанка згідна на збільшення бюджету, бо то ж раз в житті і хоче щоб було саме українське весілля)))

12. vasno

vasno New Member

Ооо, точно волошки бачила також на гавришкевича, але вони такі як надироколені в баночці і іх там багацько, а колоски 7 чи 8грн. за 10 чи 12 штук, але напевне передзвоніть перепитайте.

Останнє редагування модератором: 19 Червень 2012
  13. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Там на Південному по 1 грн - якщо поштучно, а якщо брати пучок (12 шт), то він коштує 10 грн.

14. karposhka

karposhka New Member

вчора в "Арт-деко" купила заокруглювач кутів від Dalprint. Дешево і сердито 38,50. Як і всі їх діроколи.
    Хто ще не має - біжіть). Здається ще один залишився.

15. AlbinaK

AlbinaK Member

Дівчата, може хтось бачив по магазинах набір червоних цвяшків, не міні, бажано взагалі то з камінчиком всередині, але можна і просто круглі червоні. Була вчора в Артдеко(колись в них брала, але наразі немає) і в арткрамничці, то там немає. Не бачила такі наборчики і в інтернет магазинах. Якщо комусь траплялися, підкажіть де.

16. Made in USSR

а мені раптом дуже знадобилась прозора обгортка на паспорт. може хто знає де купити. через нет замовляти не хочу. бо доставка буде дорожча ніж сама обгортка.

17. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ледь не в кожному газетному кіоску і канцтоварних магазинах є

18. vika in lviv

vika in lviv New Member

Мені траплялись біля лялькового театру,але там в наборі три різні розміри

19. AlbinaK

AlbinaK Member

Дівчата, маю питання на засипку :) Шукала я синтепон для м"якої обкладинки, знайшла, купила, потім вдома почала робити і виявилося, як чоловік сказав, що синтепон не той. Він не рівномірний, комочками і обкладинка вийшла не дуже. Бачила такий самий в декількох магазина в центрі. А ви де берете? Чи може є щось інакше для обкладинок?

20. Velana

Velana Member

інколи беру синтепон у Львові, купую в Новому Цумі, там такий величезний відділ з тканинами є, і синтепон є тонший, і є товстіший (він ніби подвійний) - я брала той тонший (одинарний) - для обкладинок ідеальний, ціну не згадаю, на жаль...