Де купити все для листівок, альбомів?

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем simona, 19 Червень 2009.

1. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Де купити все для листівок, альбомів?

Це дотц. Ставити крапочки в художньому манікюрі.

2. aknelitta

aknelitta New Member

В аграфку завезли дироколи від Марти Стюарт - в основному бордюрки. Але досить багато. Ще папір від Тіма Хольца і всякі гарні папірчики, і не тільки... Сьогодні 2 години з подружкою в магазині "пускали слюні" - бо все хотілось

3. hrobak

hrobak Well-Known Member

а в АртДеко завезли фолієвських чорнилок таких смачних кольорів, мням.. і чорнилка якісь від Heyda, теж гарні кольори, по ціні - трохи дорожчі, 12,5/шт.(фолія 10грн/шт).. і вощений шнурок там тепер є темно-фіолетовий, темно-червоний, оливковий і чорний по 1грн/метр.. і півперлинки, і стрази, рррр, а я як назло майже без грошей заходила (

4. vika in lviv

vika in lviv New Member

Підкажіть а де купити сінтепон в центрі міста,такий як на обкладинку для альбомів і блокнотів, і яка його приблизна ціна

5. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

У будь-якому магазині тканин (напр., на Франка, на Куліша). Ціни точної не пам'ятаю, але він дешевий.

6. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

увага розшук!!! може хто бачив в магазинах чи має в запасах ось такий папір [​IMG]
    фон персиковий, а ті біленькі завиточки по текстурі мякенькі, такі ніби оксамитові.

7. Naturals

Naturals Well-Known Member

дівчата підкажіть будь ласка де у Львові можна купити такі наліпки український алфавіт це зі "Штампувальні", або може в когось є і може мені відпродати? Дууууже треба.

8. AlbinaK

AlbinaK Member

А АртДеко привезли нові штами з ШзЛ. Багато написів, є ретро-машинки, написи до Дня Матері. Прикупила собі парочку, не втрималася. Ціна менша від ціни сайту на 37%, а враховуючи ще знижку постійного клієнта то більше 40%

9. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А Іруся вже темку відкрила по СП в ШзЛ.

10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

щойно переглянула штампи ШзЛ...щось вони не вражають((хіба може якби вживу побачила...поки що моє серце належить штампувальні))

11. taniarz

taniarz Active Member

Відповідь: Шурхотіння папером (скрапові оффтопи)

я в скрапі геть зовсім без досвіду, але треба одну позицію пошукати. отож,хом"ячки, , будь-лаааска, ну піДКажіть, пліз, як називається такий папір типу оксамитовий, бо шось гуглю велюровий папір і не то. і якшо хтось знає, де у львові таке мона купити???:)

12. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відповідь: Шурхотіння папером (скрапові оффтопи)

В Центрі паперу на Левицького колись точно був(але ви трохи не в ту тему;))

13. hrobak

hrobak Well-Known Member

той папір багато де є. можна зайти в оцю тему, попередзвонювати в магазини і попитати. я купувала кілька обрізків на Руставелі, але зустрічала його в інших магазинах форматом А4 також. дзвоніть і буде Вам щастя :)

14. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Ніхто не зустрічав де можна купити конверти А5 формату, але не білі, якісь інші кольори?

15. aknelitta

aknelitta New Member

бачила в метро. але там цілими пачками треба купувати (бежево-коричневі були)

16. bilo4ka

то по скіки штук 100 чи більше?

17. aknelitta

aknelitta New Member

ой не знаю, не дивилась. Але вшидше за все,що так. Просто собі шукала, але потім подивилась, що мені їх забагато.

18. bilo4ka

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Питалися мене за папір для основи.
    Ось знайшла непоганий вибір наборів від АС. Вони шлють поза Штати, тільки не знаю, чи вигідно буде в них замовляти до України, оскільки ті набори досить дорогі.

20. hrobak

hrobak Well-Known Member

в АртДеко завезли папір тиснений від Heyda, формат А4, 2 види - кожен вид є білого і кремового кольору, дуже гарний. ціна 4грн/лист. і від тої ж фірми класні папірці (теж А4 формату) червоні в білий горошок, біло-червоний і червоно-юілий з сердечками, і різних кольорів смугасті - ніжносалатовий, голубенький, рожевенький, по 5грн/лист.

ще привезли півмішка діроколів, які не мають де викласти :)

ще там вже довший час є різні пудри для гарячого ембосінгу, і фен, і якась матьора машинка для тиснення-вирізання-ембосінгу від Spellbinders.

і стрічки з набору TeaParty по 12,50грн

о :)