Де купити все для листівок, альбомів?

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем simona, 19 Червень 2009.

1. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Де купити все для листівок, альбомів?

Ах згадала, там нині бачила чорнилка-дістреси Т.Хольца. Ціна питання 52 з копійками .
    А у Бонтоні є чорнило для ембосінгу давкрафт.

2. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Дістреси були і на Гавришкевича, може і пудра там є. Вчора туди не потрапила.

3. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

4. StarKa

StarKa Member

Шукайте на готових виробах :)

5. Olena-m

6. Vika

Vika Well-Known Member

як не в ту тему, то перенесіть будь ласка.
    немаю змоги зараз купити штампи. а почерк в мене м"ягко кажучи не дуже. хотіла роздрукувати цифрові штампи. знайшла дуже багато. але всі на російській мові. може хтось зустрічав українською мовою штампи цифрові чи теги.

7. StarKa

StarKa Member

певне то буде наступна витрата, бо гліцерин добре тримає пудру якщо його наносити прямо на папір пензликом, а штампик заливає повністю...

8. vasno

vasno New Member

ооо,так було там таке добро , і дістреси і пудра зараз кину у вихвалялки що я там собі накупляла за певний період часу.

9. Velana

Velana Member

10. vasno

vasno New Member

що до цін на пудри на Гавришкевича,пудра Зінг-50грн,дуже задоволена якістю,пудра Джуді Кінгс-трошки дорожча,але іі трохи більше в банці і якість відмінна,ще бачила там пудру в маленьких баночках-Хемптон Арт ціна до 20грн.Дістесів останнім часом бачила пару штук по 46 чи 48грн. перевага Дістесів в тому.що вони універсальні і заправляються.

11. Lira

Lira Member

Бачу тут є спеціалісти по дістресах. Може хто дасть відповідь? Наприклад я роздруковую чорно-білу вінтажну знимку, і хочу її затонувати по типу "сепія". Яким з тих відтінків дістресів то можна зробити? Бо кручуся коло них як лисиця, але по 50 грн чорнилка-багато не накупуєшся, а я почати хочу власне з такого "зістарювання". По фотках в неті вибрати не просто. а вживу я великого розмаїття відтінків ще не бачила.. Підкажіть будь ласка :)

12. hrobak

hrobak Well-Known Member

13. Velana

Velana Member

я також не великий спеціаліст, але Ліля дала слушну пораду як вибирати ті чорнилка, - вводите в Гуглі назву чорнила, вибираєте показати картинки і дивитесь на роботи інших майстринь (там інколи і МК від Тіма є) як себе чорнилко проявляє в роботі :girl_curtsey:

14. Lira

Lira Member

15. Velana

Velana Member

16. vasno

vasno New Member

здавайте де такі ціни

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

На звання спеціаліста аж ніяк не претендую.
    думаю Винтаж Фото буде найкраще,мені воно подобається найбільше

17. Insolence

Insolence Living The Dream

в інторнеті =)
    кажуть дівчата, що є
    Акцент (там ніц особливого, крім обрізків паперу 15х30 см), Світ паперу , Монпасьє (там є підвісочки). І біля Лялькового (вічно забуваю, як називається)
    ..
    поки строчила, то Марічка швидше опубілкувала

18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а що скажете про Папірус на Шота Руставелі? а то вічно повз нього проїжджаю, а зайти так і не вдається.

19. Olena-m

В Світі папірусу є звичайний кольоровий папір/картон різних форматів, велум, обрізки (не тільки вузькі смужки, як в Арткрамничці), і канцтовари.

20. Lira

Lira Member

ну от ти дарма так :)
    там бувають далпрінтівські діроколи по 25 грн, ножики канцелярські, ажурні серветки, металізовані наклейки, клей Паско... так що не все так зле :) і напевне ще щось було.. ага- інструмент для тиснення, пензлики різні (щоб тільд розмузюкувати водою)...одним словом магазин вартий уваги