Де купити все для листівок, альбомів?

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем simona, 19 Червень 2009.

1. AlbinaK

AlbinaK Member

Відповідь: Де купити все для листівок, альбомів?

І в мене виникло пару питань під час роботи. Дівчата, чим ви кола робите? Трафаретом? Я питалася в канцтоварах не було, хотіла ще трафарет на букви(але такий щоб ціла буква вирізалася) теж не знайшла. Нікому трафаретики не попадалися? Здайте адресу :)

2. Insolence

Insolence Living The Dream

Дідівським методом - циркулем і ножицями.

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

На сайті Аґрафки є номер тел., передзвоніть-спитайте;)
    А до кіл і букв в листівках я ще не добралась...

4. Peppy

Peppy New Member

Дівчатка, я не змогла розгледіти на Пекарській Акценту. Чи то він не там:girl_crazy:

5. Insolence

Пекарська, 18. Навпроти банку якогось

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Порадьте, де можна в нас купити палітурну тканину? (вродь так "переплетная ткань" перекладається:girl_crazy:)

7. AlbinaK

AlbinaK Member

Була сьогодні знову в Арт-Деко. купила собі ножниці фігурні давкрафт за 11грн. Питала за півперлинки, казали сьогодні має бути завіз, можливо будуть, просили заходите завтра :)
    Якщо буду ще сьогодні виходити, попитаю в Арт-деко(або завтра).

8. Tequila

Tequila Well-Known Member

Бачила півперлинки в Аґрафці в НЦ

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Підкажіть будь-ласка де саме знаходиться Арт-деко

10. Naturals

Naturals Well-Known Member

вул. Снопківська, 4/4

11. Nimfeya

Nimfeya New Member

Дівчатка, я ще зовсім новачок в цій справі, тож прошу Вашої підказки. Де у Львові Ви купляєте фігурні та бордюрні дироколи? Чи тільки через інтернет закупляєтеся? З Вашого досвіду які краще брати, а які б не радили? Буду дуже вдячна всім за підказки.:girl_tender:

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Де, то вам львівські відпишуть, а щодо які брати, то я би радила брати перевірені фірми. Martha Stewart, Fiskars тощо.
    У мене з Мартиним дІроколом був прокол одного разу. Мені подарували метелика ажурного (великого), а дІрокол перестав працювати, не прорізав наскрізь навіть на тонкому папері, часом півкрила лишалося не вирізаним. Я написала їм листа, пояснила, що то був подарунок, подарували місяць тому, ніяких квитанцій про покупку не маю, тим більше, що подарунок прислали зі Штатів, а я в Канаді. Мені вислали кілька запитань, я на них відповіла й мені вислали новий дІрокол. Працює безвідмовно. Старого їм висилати не просили. Коротше, сервіс на вищому рівні. І якість відповідно також.

13. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

У Львові фірмові діроколи є в Аґрафці. В Арткрамничці теж є багато діроколів, але не знаю їх якості. Ну і по інет-магазинах можна пошукати.

14. Insolence

До речі, Аграфка, кажуть, є на новорічній ярмарці біля ялинки. Але я ще до неї не дійшла і асортименту не бачила. Мо хто бачив ?

15. Vika

Vika Well-Known Member

дівчата а якими інтернет магазинами користуєтеся? хочу штампи резинові. замовляла в http://shop.zrobysama.com.ua/?page=showorders&action=showall.але там саме штампів не великий вибір.
    доречі дуже мені сподобалася посилочка з цього магазину. так гарно запаковано. а на зворотньому боці накладної гарненькі малюночки ( я собі сховала, може пригодяться ). і тег святковий прикріплений. який вже використала.

16. AlbinaK

AlbinaK Member

Є ще в Арт-Деко на Снопківській, брала там квіточку. там є асортимент від маленьких за 24(здається) до бордюрних за приблизно по 120грн. Є Давкрафтівські і ще якісь(не китайські з середнього цінового сегменту)
    До речі в тому самому Арт-Деко деякі речі дешевші ніж в інет магазинах (крім великих наборів паперу) :)

17. Insolence

За такі гроші доцільніше купити МС десь у спільних закупах. Виходить 130 грн. приблизно, і не до порівняння з тими, що продають у нас в магазинах. До речі, МС здається бачила у Аграфці

18. AlbinaK

AlbinaK Member

там бордюрні від 60грн за Давкрафтівські :) Це максимально я бачила один за 113 чи 120грн.
    Сьогодні бачила дірокол великий ажурний метелик (дірокол синього кольору не можу візуально такий знайти, а фірму не зауважила) за 142грн.
    Купила собі сьогодні Давркафтівські стразики на самоклейці (зірочки та прості круглі різних форм та 3 кольори) за 11,40 та стрічку з органзи 3м. за 10,90 Fizzy Moon :) Маю вже накопичувальну картку в АРТ-Деко :) Не можна мене пускати по таким магазинам :)

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А чому саме ґумові?
    Я маю різні, то як на мене, силіконовими пришпильніше, бо можна композиції робити. Із ґумовим дуже не вгадаєш.

20. Vika

Vika Well-Known Member

я не знала. просто орієнтувалася по ціні. та й блок не треба купляти. тепер вже сама не знаю які дивитися. але треба в любому випадку замовляти через інтернет, бо в нас в місті навіть не знають в магазинах що воно таке, тому не бачила жодного в живу. шкода що пропустила СП в штпмпувальні.