Де купити все для листівок, альбомів?

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем simona, 19 Червень 2009.

1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли)

Дівчаточка!!!! Маю вееееличезне прохання..хто міг би мені купити десь у львівських магазинах Flower Soft(цветочный мох) - білий (polar white)
    Всі нет-магазини обшарила - ніде немає. І клей до тої штучки. Будь ласочка, зголосіться хтось, дууууже треба!!!! (гроші я звичайно віддам:))

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Де купити все для листівок, альбомів?

Де можна купити заготовку для відкритки з овальним вирізом?

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я тільки в інтернет-магазинах зустрічала... В Крестомании наприклад... Колись були заготовки в Мережці на Чорновола, але давно, не знаю чи зараз вони завозять таке...

4. AlbinaK

AlbinaK Member

А я сьогодні купила собі шпильки на кінці з різнокольоровими бусинками (діаметр 34мм) в наборі аж 200шт. в простих канцтоварах. Це ж стільки ручок можна зробити :)
    І ще хочу пожалітися. Писала вище що взяла на Ліста в магазинчику 2 наборчики з прикрасами, робила коробочку хотіла використати стразики з одного набору, а вони не те що не клеяться на коробочку, я їх від набору відклеїти не могла, якщо відклеювалися, то без двохстороннього скотчу, пару шт. таки відклеїла і приклеїла на клей, на решту плюнула. називається спокусилася на недорогі прикрашалки...

5. Insolence

Insolence Living The Dream

Дівчата, хто шукав Флаверсофт Поларвайт, бо щось не годна у темах знайти. Знайшла тут. Доречі, якщо захочете подєрібаніть баньку, я ЗА =)

Здається минулого року бачила у Центрі (Світі) Паперу, бо шукала під вишивку, а тепер не звертала на них уваги

Останнє редагування модератором: 29 Листопад 2011
  6. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дівчата, хочу собі замовити пакетики для листівок, можете приєднатись;)

7. La esposa

La esposa Moderator

Дівчта, пордон, що так не розібравшись питаю, але де зараз можна купити фігурні діроколи? може, якесь СП планується?
    дякую!

8. Lira

Lira Member

Вчора ходила під нові штампи, які от-от появляться в моїй колекції ;) вибрати собі трошки більший акриловий блок. Так от в Арткрамничці там ціна на нього - 42 грн :wacko:
    Я трошки впала в ступор, але на Ліста знайшла приблизно такого ж розміру за 19 грн. Майте на увазі:)

9. Insolence

:khomyak: Узяс. Біля Стрийського теж бачила блоки, ціна здається близько 20 грн, розмір не звернула уваги. Чорнилка Фолія продають за 10 грн., Давкарфт - здається 18. Папір 30х30 з колекцій First Edition по 6 грн. аркуш, папір Фолія по 8 грн. Прикупила там файлики формату А3 по 60 коп., туди худо-бєдно влазить папір 30х30 =)

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дівчата, а нащо ви папір по файликах розпихаєте?

11. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Який папір, по яких файликах? Просвітіть ))

12. Liliyah Romanova

Я так розумію, що скраповий папір. По файликах для паперу. Вже вкотре про то читаю в дописах і не можу зрозуміти, чого й нащо.

13. Insolence

Щоб уникнути срачу по всій квартирі, оскільки я не маю спецільного столу для скрапу, то мені зручніше посортувати по кольорах і у файлики.

14. Liliyah Romanova

А-а-а-а, зрозуміло. У мене ціла шафка для паперу, тому я не могла зрозуміти, нащо файлики. :blush:

15. hrobak

hrobak Well-Known Member

нині бачила в Арт-крамничці штампи всілякі від Мар"яни Грушовик, я від багатьох них забалділа як побачила в одній закупці, так вони мені в тій закупці вийшли дорожчі, ніж тут. от і будь мудрим :girl_mad:

о, і відразу питання. хтось бачив в нас чорнилка білі або срібні?

16. Insolence

В суботу бачила білу Фолію біля стрийського базару.
    То ж треба такі місця знати..Мені всі штампи Грушкіні через СП виходили майже вдвічі дешевші ніж у Арткрамничці

17. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Вони беруть з гуртовою знижкою, тому може з навіть націнкою вийшло недорого (але все одно через Хомкине СП дешевше ;)).
    Срібне, золоте чорнило Фолія не буває, а біле я нині забрала з Артдеко :).

18. hrobak

hrobak Well-Known Member

то на Снопківській?

дик я власне шо не знаю. питала їх в магазинах, тоді не було, тут опа - закупка, я радісно замовила-оплатила, і на тобі. ангелик мені обійшовся в 28грн, а в Арткрамничці він висить за 17!!! нині собі лікті кусала, шо поспішила, бо на ті 9 (навіть більше, ше ж плюс доставка...) можна було інших півангелика купити :girl_devil:

а не обіцяли ше привезти найближчим часом? :)

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

І відразу попереджаю, що від білого чорнила гарного "коректорного" надпису не буде.

20. hrobak

hrobak Well-Known Member

дякую)
    мені треба не напис, мені треба сніжинок трохи насніжити)