Де купити все для листівок, альбомів?

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем simona, 19 Червень 2009.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Де купити все для листівок, альбомів?

в т.ч. і наклейки такого типу я купувала на Пекарській, 16 в Акценті

2. hrobak

hrobak Well-Known Member

підкажіть, де можна купити кільця-кліпси для альбома? в Акценті нема, в Центрі паперу не було, в Арт-крамничці ще нема, в Азурі не буває. в кількох канцтоварах навіть не чули, що вони бувають в природі :) може ще є місця, де вони водяться?

п.с.в нет-магазинах повно, але не маю часу чекати поки приїдуть.

п.п.с.як варіант - можу в когось відкупити, кому зараз не дуже тре ;)

3. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Дівчатка а хтось знає чи чи арткрамничка на братів рогатинців працює в суботу, бо я сьогодні купила дирокол. два рази клацнула а на третій раз він зламався :sad:хочу піти поміняти або як

4. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Здається працює до пів 3.

5. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

піду завтра зранку, так неприємно трохи, бо завжди там все купляю, цікаво чи поміняють

6. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

мені поміняли)

7. hrobak

hrobak Well-Known Member

поділюся тим, що познаходила поки шукала кільця :)

в магазині Світ папірусу на початку Ш.Руставелі є прикольний обгортковий папір, такий як старі газети, метр коштує 6,50 (ширина 70см здається). їх є 4 види, може комусь треба для чогось. мені не треба було, але купила, нехай лежить :)

в магазині з дитячими іграшками Левеня на початку Франка є багато різних наклейок (вони називаються Наліпки для творчості, бувають різні тваринки, машинки, сердечка, квіточки ітп) по 9грн. в інших магазинах вони по 11, а в магазині на Гавришкевича, до речі, взагалі по 14,50... там ще були тої фірми декоративні гудзики кілька видів, трохи дорожчі за наклейки.

п.с.кільця так і не знайшла між іншим, добрі люди позичили :)

8. StarKa

StarKa Member

новий магазин на Ференця Ліста, все вже там були??
    назви не пам'ятаю. Хороший асортимент в ньому..
    з того що запамяталося - самовідновлюючі коврики різних розмірів,
    багато з асортименту фірми Давкрафт(якого багато в Зроби Сама інтернет версії, а в Львові тільки там поки бачила)
    наліпки для творчості як писала Хробак, тільки здається по 10.. або щось путаю..

ну і вони лише відкрилися і планують розширювати асортимент. Довго там не гуляла, бо лишила би там пів-гаманця..

9. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

11. vasno

vasno New Member

мала нині міні рейд по магазинам;в арт крамниці щось ніц не припало до дущі тай ціни там стали захмарні,була в магазині на Ф.Ліста-гарний магазин,багато товарів для жудожників,приємні ціни на дироколи,біля лялькового багато нових металевих підвісок,кіляця для альбомів(2 чи 3 розміра) і ще паперові квіти(ще таких ніде не бачила,одну пачечку вже собі раніше купувала)

12. StarKa

StarKa Member

фото в студію якщо не тяжко.. будь-ласка

13. vasno

vasno New Member

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

Для зацікавлених:girl_wink:: в Акценті з'явився клей Pasco в звичайних (не маленьких) упаковках.

15. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А в Аґрафці купа новорічних ґудзичків, стрічок, штампів. І чорнилко Колорбокс з'явилось.

16. Xomka

Xomka Well-Known Member

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

бліна, вчора вранці спеціяльно за тим туди їздила, то ще не розпакували товар, доведеться завтра знову туди змотатись....

18. AlbinaK

AlbinaK Member

А я знову скупилася в своєму магазинчику Арт-Деко. Ножнички купила в звичайних канцтоварах за 8грн, бо цікавий зріз був(потім побачила в Атр-деко кращі за 10 грн фірма Dovecraft в неті бачила по 19,90). Картон та ватман теж в канцоварах, решта в Арт-Деко. З першого фото односторонній картон 1 і 2 зправа по 3,30, З зправа двохсторонній за 4,10 і 4 звичний кольровий картон двосторонній за 2грн (це все формат А4), скрап папір 30х30 за 5грн, дірокол 37,85, теж не китай. В них були від 24грн діроколи.
    Сьогодні купила з останнього фото 2 товстих паперу 20х20 рельєфні по 4грн за шт., більший А4 рельєфний з золотим напиленням, правда тонкий 120мг приблизно за 9грн(щось мені дуже сподобався), набір квіточок за 11,40, та обємний скотч за 6грн.

Вже другий день малий не дає закінчити подарункову коробочку(яку треба на завтра) та міні альбомчик. Як закінчу виставлю фото :)

19. vasno

vasno New Member

Аде саме той магазин

20. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Дівчата, де є той магазинчик біля Лялькового театру? А то чи я недобачаю, чи він ховається...ніяк знайти не можу))