Де купити все для листівок, альбомів?

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем simona, 19 Червень 2009.

1. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Відповідь: Де купити все для листівок, альбомів?

2. Lira

Lira Member

3. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А недорогі різні стрічки є на Коперніка, "Перлинка" здається називається, але не впевнена.

4. Lira

Lira Member

В магазині Скрапарт знижка до 10-го жовтня 15%

5. Lira

Lira Member

відповідаю на питання в карму: це тут
    http://гуугля.com.ua/

Останнє редагування модератором: 4 Жовтень 2011
  6. Snowy

Snowy Well-Known Member

Може хтось знає де в Києві можливо купити все для виготовлення листівок?

7. Snowy

Snowy Well-Known Member

Ура! А я найшла такий магазинчик в якому є ВСЕ! І що Ви собі думаєте прикупила 20 листів для відкриток і мій перший штампик! А обслуговування в магазинчику - супер!:girl_tender: За ціни нічого не скажу бо немаю з чим порівнювати:girl_sad:! Ну все починаю підготовку до Нового року:d64:
    А магазинчик цей знаходиться на м.Лівобережна, вул. Окіпної 4(перший внутрішній дворик), і в них доречі є сайт www.azur.com.ua

8. Olena-m

На Південному в підвальчику, де квіти продають, є сувенірна крамничка, і там продають паперові квіточки в пучках по 12шт - 10грн, а якщо поштучно, то по 1грн/шт. Дорожче, ніж в неті, але якщо треба вже і зараз, то підійде. І там же є ще один відділ зі всякими наліпками-стрічками для декору (теж правда дорогувато).

9. Lira

Lira Member

це в мене якісь глюки- чи в арт крамничці суттєво подорожчали діроколи?

10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Наші знаряддя для виготовлення листівок

bilo4ka, скільки коштує така краса і в якому відділі воно є??

11. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

вже точно не пам"ятаю. Це було 2 роки назад. Але пару днів назад бачила такі ножнички (правда поштучно продаються) в СВІТІ ПАПЕРУ на вул. К. Левицького. Вони там по 12грн.

А по скільки вони там були? Бо зараз там ціни від 30 грн до 130грн.?

12. Lira

Lira Member

Привіт!
    ті діроколи, які по 30 в Арткрамничці (бордюрні китайські найпростіші) в звичайних канцтоварах на Грюнвальдській - (там дуже мало всього для скрапу, але пара діроколів і папір для оіргамі, гофрований і тішью є) по 18!!!!!!! грн. Їх там мало, але все одно, вони ж не собі в збиток їх продають... Мені здається що ще пару місяців назад ті ж діроколи були в Арткрамничці по 24...Але 100% не можу стверджувати

13. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

та за ті китайські дироколи і 18 грн забагато Купила собі такий найпростіший дирокол з ялинками, то прийшлося в той же день обміняти, тому що зажовував папір. Та й ті дорощі на грубий папір не годяться, макс. на папір 160гр (так сказала продавщиця в магазині), ніби простий пересічний покупець може оприділити скіки то 160 грм:d23:

14. Olena-m

Новий магазин зі скрапматеріалами "Аґрафка" (новий цум, 13й поверх). Вони мають діроколи Давкрафт, Марта Стюарт, ґудзики, цвяшки, стрази, папір, стрічки, клеєві матеріали та ін. Обіцяли розширювати асортимент.

15. AlbinaK

AlbinaK Member

А я начиталася та надивилася на красу, яку дівчата роблять і вирішила на канікулах з донею зробити для початку гарну коробочку зі стрічками. Далеко йти не хотілося, але як виявилося і не треба. на моїй вулиці виявилося два дуже гарних магазина. АктДеко(магазин для художників), я там купила товстий картон, як на паспарту 1,5мм товщина 1х1,5м за 12,70, клей ПВА більший, 2 упаковки гарного гофропаперу по 5 грн за шт. а самоклеючі польскі бусинки різних розмірів в 2 кольорах за 15 грн. В судньому маленькому магазинчику на тій жеж вулиці купила бісер і паєтки по 1,5грн за упаковочку та двосторонній скотч, на сусідній вулиці обгортковий папір за 5 грн за упаковочку. та ще трохи далі тоненьку стрічку по 1грн за метр. Винесло це все мені десь 64грн. Скажіть чи багато переплатила. Просто думаю чи варто десь ходити шукати, якщо по ціні не дуже виграю, ще і враховуючи що хожу з 9 солодкими кг та собі :)
    В тому ж магазині АРТ ДЕКО є ще діроколи фігурні від 42грн(не китай, але фірму точно не глянула, малий капризував) багатенько та папір для листівок точно бачила по 6-8 і по 12-15, є ще на вітрині набори з "прикрашалок" для листівок, треба буде при нагоді глянути. Багато оліців, маркерів та чорнил, але от які саме ще не в курсі. Вибір є досить непоганий.
    От тепер ще треба зробити ту красу та виставити для критики :)

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

діроколи візульно дууже подібні на ось ці

16. Insolence

Insolence Living The Dream

17. Lira

Lira Member

Вітаю з вступом у ряди скрап-шопоголіків:). Нічого ви не переплатили, бо сума 64 грн після 3-4-го походу по скрап магазинах буде вам же видаватися просто смішною. Чекатимемо на роботи:)

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

+1 і мені :sad:

18. AlbinaK

AlbinaK Member

Дякую, що прийняли в компанію.
    Завтра якщо дітки не дуже будуть "допомагати" почну робити. Може ще десь прикуплю однотонний обгортковий папір в рулонах, бо біля себе не знайшла сьогодні. Завтра буду вести доню на танці, може десь по дорозі щось надибаю :)
    До речі я не зовсім точно написала, це півбусинки різного розміру та білого і блакитного кольору в наборі. Там були ще наборчики з цікавинками, не встигла всі роздивитися.
    Магазин АРТ Деко на вул Снопківській, біля Стрийського базарчику в сторону польського консуляту. він на самому початку вулиці(біля піцерії Наполетана), а десь посередині ще 2 магазинчика(здається 28номер) один канцтовари, другий фарби та все інше для художників. В АРТ Деко до речі папір та діроколи зразу при вході, а картон різний (і кольоровий) в окремій кімнатці трохи ззаду залу. Сам магазинчик не є дуже великий, але багато стендів, впринципі все видно :)

19. vasno

vasno New Member

може хтось знає,де є папір на муз.тематику,з нотками або музичними інструментами,племіннику в музичну школу треба зробити листівку для вчителя а часу на пошуки багато немаю.

20. Lira

Lira Member

точно був на Пекарській..і якщо не помиляюся-На Дорошенка в Азурі. На пекарську маю телефон- можете подзвонити