Де купити все для листівок, альбомів?

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем simona, 19 Червень 2009.

1. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Де купити все для листівок, альбомів?

Дякую, прикупила.
    Кольорів є штук 10, але 1.5 грн за метр, то задюже. По дорозі зайшла у Арткрамничку, а там дироколів фігурних шо мамамія, від 17 до 25 грн. (біля каси), є стрічки 1 см. в горошок (голуба, жовта, 2 рожевих і, здається. фіолетова та салатова) за 2.5 грн., а також квіточки Пріма поштучно (теж вважаю, що дорого по 1.25-2 грн за 1 штуку) Але я балувана, то мене ціна не влаштовувала, то колєр =))
    Подовозили штамп.фарбу (до речі, та фолія штампує не гірше ніж дістресс, а з давкрафтом, то взагалі не до порівняння вже писала, що то гЄ) і штампики Грушечкіні. На більше уваги не звернула.
    UPD. а. ще був на столі величенький стос якогось дизайнерського паперу А4 формату. Ціну забула спитати.

2. Velana

Velana Member

3. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

по 2.7грн.
    сьогодні побачила що вощений шнур є ще в Мамату по 0.8грн за метр.
    В магазині для художників на вул.Вороного є багато дироколів, мені здається дешевше ніж в Арткрамничці.

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Згідна, чорнило примхливе, але не погане.

5. Insolence

6. Insolence

Надибала на вул.Л.Українки (трохи вище Фр. півня) магазин з декором, там є квіточки, якфі можна використавти в листівках, багато кольорів рафії і сезалю, купа божих коровок і ін. дерев*яних прикрас на липучках і на прищепках.

7. Lira

Lira Member

в магазині
    до післязавтра знижка 20% з нагоди річниці відкриття. Може собі там хтось щось пригледить?

8. Holly

Holly Moderator

сьогодні чисто випадково натрапила на магазинчик у Сільпо на Науковій. Вибір не великий, переважно одноколірний папір, бачила три дірокола, смужки для квілінгу, фарби\лаки для декупажу.

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

купувала папір на інтернет ресурсі http://www.nashabumaga.com
    перше замовлення не оплатила - залишила на чоловіка, провтикав, пройшов тиждень часу, на жаль можливості видалити замовлення там нема, ну нема та й нема
    зробила 3 дні тому друге замовлення, два дні тому оплатила, на сайті зазначено - зателефонувати, або відправити мейл з даними з чеку про оплату, оплачувала через привітбанк - термінал
    дзвонила вранці, трубку ніхто не підняв, написала мейл - відповіді про його отримання/прочитання нема (кажуть не отримували), подзвонила ввечері - ніхто трубку не бере, ну і не передзвонює. Це напевно тонкощі і стандарти роботи з клієнтами на цьому ресурсі.
    Ввечері написала на мейл, чи хтось міг би мені сказати, що з моїм замовленням... ну що сказати... я коза, ресурс - прав, хорош, луТший... отак. Клієнт дурак, власник чудо. Переписка була довга. Образ в мою сторону вагон. Добре думайте, коли замовлятимете там товар.

10. Bogdanka

отже була помилка з моєї сторони. я помилилась а підтверджувальному мейлі про оплату, в самій адресі. Товар пообіцяли вислати. Але тим не менше на телефон не відповідали і не передзвонювали, і взагалі це не причина вести діалог з клієнтом фразами:
    це різні мейли, їх в переписці було більше 10. Осадок залишився, хоч я сказала, щоб прислали товар, а не вертали гроші, як мені запропонувала пані Світлана, наскільки розумію керівник проекту.

11. vasno

vasno New Member

Кому цікаво,біля лялькового є багато стрічок в горох,поки я всі не викупила налітайте

12. Bogdanka

цікавим - папір прислали весь
    квіточки всі
    журналінгу одного листка бракує
    за доставку автолюксом з Запоріжжя у Львів лиш паперу і квіточок заплатила 28 грн!!!!! - питаю чому так дорого - сказали тариф виріс і на конверті зазначено, що відправник з сумою погодився - мене не питали
    вийшло дорого.
    словом - папір файний але більше би в тому магазині ніц би не замовляла

13. Insolence

14. vasno

vasno New Member

Мені щось взагалі не подобається дизайн їхнього паперу.

15. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Відкрився новий магазин на Дорошенка, 50.
    Я так зрозуміла, що це київська філія, ось сайт http://shop.azur.com.ua/
    Особисто була на їхньому гуртовому складі, асортимент вразив.
    Магазинчики Львова з товарами для скрапу та листівок у них беруть товар.

16. vasno

vasno New Member

Мене вже не вражає,ще років 5 назад була в Києві на виставці і вони там були,то з того часу ніц не змінилося.

---------- Додано в 09:57 ---------- Попередній допис був написаний в 09:55 ----------

17. Bogdanka

з карми
    не завжди, але треба уточняти
    гюнсел дорожчий
    справа в тім, що 5 днів тому (як виявилось), у перевізника Автолюкс змінились тарифи - мін Київ - Львів коштує 14 грн, як і коштувало, а от Львів - Харків, Львів - Запоріжжя і т.д. такі ж пакети по граматурі і величині - двійний тариф, такого раніше не було. Тепер автолюкс взагалі вже невигідний.
    Я стараюсь, коли є можливість вибору брати доставку новою поштою, бо ми найбільше відправляємо посилок з ІКЕАМАРКЕТу нею. Але ото щось треба було би чекати, бо ще товар наш не приїхав, а про нове відділення на Кульпарківській я забула, словом сама винна, але сума 28 грн за конверт паперу мене вразила.

Взагалі з досвіду розсилання посилок:
    найдешевше і найшвидше і найбільше відділень - Нова пошта
    найчіткіший, але недешевий Гюнсел - ну і треба пам'ятати, що там 1 чи зараз вже 2 доби надаються для зберігання, якщо наприклад форс-мажор і нема як забрати, ну всяке ж буває, то я раз за взуття заплатила практично йог вартість (зима, я захворіла, Софія хвора, чоловік у відрядженні і я не мала кого попросити, 5 діб прострочила, а купувала Софії б/у мешти, то негарно вийшло по ціні:))
    автолюкс - дорого, теж швидко, далеко розташований, відділення на Сахарова взагалі вже на видачу не працює
    Делівері і Інтайм - незручно розташовані, але по відгуках наших клієнтів непогані служби, не користувалась сама, то ж не знаю, але тарифи в них прийнятні
    Укрпошта - думаю всі знають

з найкращих магазинів по доставці/наявності/швидкості щодо скрапу мені з наших рідних вітчизняних подобається http://scrapshop.com.ua/ і http://www.zrobysama.com.ua/ - в цих магазинах якось все гут

18. Lira

Lira Member

Відвідала я магазин Азур, що на Дорошенка 50.
    Враження дуже двоякі. З одного боку прекрасні фоліїївські картони (граматура 300) -відтінки як на основу для листівки просто неймовірні (ціна 2,20- що по моєму прийнятно). Різний папір, професійні фарби-олівці, небагато ( в порівнянні з арткрамничкою і акцентом) декоративних витребеньок. Але на витребеньки ціни "німецькі". Себто дорого... Дуже уважний там керуючий, запросив мого малого на майстер класи, які будуть по суботах з різних видів рукоділля, дав якусь модну накопичувальну картку на безкоштовну 11-ту покупку. І все би гаразд, якби моє замовлення не рахували на касі хвилин 20. Там було зо 20 листків паперу і пару наклейок- гепібесдеїв. Я вже думала кидати того ровера і йти додому... Вибачалися, але я ще подумаю чи ще раз витримаю такі звірки і рахунки. Працюють вони до восьмої і в суботу з 11-ї до 16...
    ніби все.. гм... балувана я Галя....

19. Lira

Lira Member

Нині чисто випадково, бо по таких закамарках не ходжу - на Стародубській 8 натикнулася на чудовий малнький магазин клубу рукодільниць. Він в основному спрямований на вишивальниць і в"язальниць, але я там знайшла тоненькі атласні стрічки (прості без горошку, але гарних дуже насичених кольорів) по 0.8 !!!!!! грн за метр. Я вже забула що існують такі ціни. Купила кілька кусників і розговорилася з продавцем. Надзвичайно мила жінка, яка сама багато вишиває- я її все випитувала чи вона не з посиденьок, бо в неї в рамці висів той ангел в квітах, який мені тут часто в процесах потрапляв на очі. Я майже переконала продавця закупитися півперлинами і стразами для виготовлення листівок, вона сказала що з задоволенням вони будуть організовувати майстер класи, якби хтось зголосився. В них там трохи є місця і ремонтують ще один зал. Подарувала вона мені каталог схем для вишивання (можу віддати якщо кому тре) і сказала. що якщо я надумаюся взятися за вишивання- то в них нитки муліне по пів мотка можна купити. Я не надумаю, але інформацією треба ділитися:). Там ще є гори схем, ниток для в"язання і сорочки під вишивку, але то певно в іншу тему. Коротше дуже приємна продавець. Якщо там з"являться півперлинки і стрази- обов"язково вас проінформую.

20. vasno

vasno New Member

а це і не дивно,я тоненьку атласну стрічку купляю на гавришкевича по 0.75 за метр,просто магазини з фурнітурою роблять дуже велику націнку