Де купити? (Нитки/Пряжа)

Тема у розділі 'В'язання', створена користувачем Галинка, 9 Жовтень 2009.

1. Lilutka

Lilutka Member

Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа)

бачу тут вже питались, але відповіді для себе не знайшла. мене цікавлять дуже товсті нитки. для прикладу, товщина нитки має бути приблизно як стандартний олівець. хтось десь такі бачив? була у декількох магазинах, то там такі взагалі не привозять...( і порадьте, будь ласка, розмір шпиць для в'язки такою ниткою) хочу шарфік)) мерсі!

2. Яруська

Яруська Well-Known Member

Дівчата, може знаєте де можна купити пряжу типу соломки? Хочу звязати пляжну сумку і не можу знайти відповідних ниток.:girl_cray:

3. gredita

gredita New Member

Я знаю два магазини одного власника, можливо ціни не найдешевші, але завжди найбільший вибір товару!!! Один на Водогінній, другий на Руській. В них завжди новинки є, на Водогінні багетна майстерня, вибір схем і наборів для вишивки(море, і під замовлення теж). Бувало, що шукла якісь нитки, то там завжди і кольори і ниточки знаходила.
    Ще один добрий магазинчик є на Шевченка, трохи вище церкви Анни. Там можна записатися на МК по декупажу, мережки валяння та ін. Теж вибір ниток великий.

4. TSD

TSD New Member

Дівчатка!
    Підкажіть, може, хто знає. Де можна придбати електричну моталку , щоб намотувати на бобінки пряжу.
    Колись на трикотажних фабриках були такі. А зараз одна проблема їх надибати.
    Буду вдячна за будь-які відгуки. Дякую

5. marika28

marika28 Well-Known Member

Дівчатка, може хто зустрічав у Львові нитки в коробці 5 мотків по 100гр зі спицями марка "LANA GATO" 100% шерсть. Мене цікавить скільки вони коштують або де можна подивитися в неті, на якому сайті ,скільки вони коштують в Україні. У нас якщо брати коробку коштує 50 євро. А якщо моточками то 12 євро моточок.

6. Gorda

Gorda Well-Known Member

Сьогодні заходила у магазин біля пам'ятника Грушевському " Все для шиття і рукоділля" здається так називається, то на нижньому поверсі все виставлено нитками для в'язання, то може там є те що шукаєте.

7. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

де в нас можна купити таке добро? бажано центр і наближені магазини до центру)

8. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Відповідь: Поради в'язальницям

дівчатка, а може хтосб знає, куди перенесли відділ з нитками з вул. Галицької? там тепер якийсь цукерковий магазинчик. треба докупити трохи 100% шерсті, брала завжди тільки там.

9. jawirka

jawirka New Member

Відповідь: Поради в'язальницям

Я їх бачила на вул. Франка, навпроти Стрийського базару. Щоправда, номера будинку не пам"ятаю. Це якщо обходити Стрийський базар, але не з боку Нового Львова, а власне по вул. Франка, там якраз на розі (з боку базару) ще квіти продавали. Той магазин стоїть праворуч, як іти по вул. Франка, там ще такі сходи високі. Колись, здається, у тому приміщенні торгували рибою. Я туди заходила десь навесні чи влітку, то вони ще працювали. Як зараз, не знаю - в тому районі практично не буваю.

10. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

підкажіть, будь-ласка, докладніше - де той магазин знаходиться? З якої сторони пам'ятника чи яка точна адреса?..

11. jawirka

jawirka New Member

Якщо стояти навпроти пам"ятника Грушевському (спиною до вул. Шевченка), то відразу за ним, справа на розі. Здається, то вул. Волошина.

12. Яруська

Яруська Well-Known Member

Якщо ви маєте на увазі магазин для рукоділля на пл. Франка, такий з високими сходами, то його вже нема...а якийсь інший біля Стрийського ринку, гм...ніколи не бачила..

13. mexy

mexy New Member

--------------------------------------------------------------------------------

Цитата:
    Допис від HOPIC
    дівчатка, а може хтосб знає, куди перенесли відділ з нитками з вул. Галицької? там тепер якийсь цукерковий магазинчик. треба докупити трохи 100% шерсті, брала завжди тільки там.

Я їх бачила на вул. Франка, навпроти Стрийського базару. Щоправда, номера будинку не пам"ятаю. Це якщо обходити Стрийський базар, але не з боку Нового Львова, а власне по вул. Франка, там якраз на розі (з боку базару) ще квіти продавали. Той магазин стоїть праворуч, як іти по вул. Франка, там ще такі сходи високі. Колись, здається, у тому приміщенні торгували рибою. Я туди заходила десь навесні чи влітку, то вони ще працювали. Як зараз, не знаю - в тому районі практично не буваю.

Я вчора знайшла той магазин і купила потрібні мені ниточки. Дякую jawirka за інформацію про місце розташування магазину.

14. Tonina

Tonina New Member

Будь-ласка! Де купити овечу пряжу ручної роботи?

15. mexy

mexy New Member

Овечу пряжу ручної роботи можна купити на Вернісажі, ще старша жінка продає біля входу в Приміський базар зі сторони вул. Федьковича, вона має ще в'язані вироби. Я в неї купляла. Минулого року я брала в Карпатах точніше у Ворохті.

16. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Хто знає, в районі сільмашу ще є магазин чи вже переїхали? хтось ще возить до Львова сумикамволь пряжу?

17. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Дівчата, підкажіть магазин ниток в центрі
    знаю, що є на Коперника та на пл. Шевченка біля Пасажу
    а де ще? бо нитки які я шукаю вже не всі замовляють (їх ми купували 2 роки тому)
    можливо на Краківському є хороший вибір?

спасибі

18. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

я таких навыть не знаю)))
    є тут вул. Шевченка, 26 тел.243-11-85 ( то вроді не там де ви написали?)

а там взагалі є будки з нитками? ніколи не зустрічала.

а взагалі, найбільший вибір з тих що я знаю це магазин на Південному. на жаль, це не центр...

19. Беата

Беата New Member

Я купую нитки у хорошому магазинчику на пр. Чорновола, напроти Міленіуму одразу. Називається "Мережка", там є непоганий вибір.

20. Беата

Беата New Member

А які ви шукаєте? Я одразу скажу чи там такі є.