Де купити? (Нитки/Пряжа)

Тема у розділі 'В'язання', створена користувачем Галинка, 9 Жовтень 2009.

1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа)

дяккую! почекаю сп, справді ціни приємні)

2. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Дівчата, роблю завтра зранку замовлення на цьому сайті. Хто хоче, може приєднатись, поділимо доставку.
    P.S. Там є кругові спиці Адді щось по 40 з лишком грн:girl_wink:

3. LadyLand

LadyLand New Member

Дівчата, купую з KS пряжу, якщо хтось хоче - долучайтесь, поділимо доставку до Львова.

4. romannah

romannah New Member

дівчата, чи хтось знає де можна купити помпономоталку?

5. Zhaba

Zhaba Member

Може хтось бачив в продажі 100% ангору? Мені потрібно 1 моток білого кольору. Якщо хтось десь бачив, напишіть, будь ласка.

6. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Дівчата, вирішила я спробувати щось зв"язати дитині. Прочитала темку і зрозуміла, що дешевше нитки і спиці купувати через нет. Єдине не знаю з чого почати, що на початок треба купити (які спиці, нитки) і яких магазинів?

7. Furore

Furore New Member

А я шукаю товсті нитки, хтось десь бачив такі?

8. Dobra

Dobra Well-Known Member

Раджу розпочати з безрукавки, погуглити просту схемку в неті, глянути на вказану там пряжу. Купити можна і в магазині, відчути пряжу на дотик, а вже потім - на великі речі замовляти через нет. І не дуже тонку купляти пряжу, в 100 грамах щоб було орієнтовно 200 м (не 400 до прикладу). Люблю 50/50 шерсть з акрилом, щоб не повністю синтетика і не повністю натуральне.

9. Zolotunchyk

Zolotunchyk New Member

Дівчата, підкажіть, де у Львові є хороший вибір спиць та ниток.

10. Zaichiha

Zaichiha New Member

Я люблю магазин навпроти пам"ятника Грушевському - там унизу все для в"язання. Ще на городоцькій біля Сільмашу "Пряжа", якщо я не помиляюся, але в 1-шому вибір більший, як на мене.

11. лелека

лелека Member

Великий вибір пряжі є в магазині "Своїми руками" біля церкви Анни

12. Gydzuk

Gydzuk New Member

Дівчата, може хтось купляв нитки/гачки/спиці в іноземних магазинах? якщо так, то поділіться, будь-ласка, досвідом і адресами:)

13. dollymom

dollymom New Member

Може хтось знає, де зараз точно є YarnArt TULIP в наявності, я була в кількох магазинах, власне TULIP не було. Або де можна під замовлення?

14. dafny

dafny New Member

Привіт! Давно читаю ваш форум, ось вирішила відписатися. Кого цікавить, то великий вибір ниток для в'язання є в магазині "Рукоділля", що знаходиться за пам'ятником Грушевському. Ціна досить нормальна. Там, до речі, не тільки нитки для в'язання є, а й - нитки для вишивки, набори для вишивання, бісер та ще багато іншого. ДМС в них по 5,50 грн., а якщо брати більше ніж 20 мотків то по 5,30грн.

15. taniarz

taniarz Active Member

дівчатка, підкажіть,будь ласка,де у Львові можна купити такого виду ниточки і як вони називаються? Хтось вязав з них щось??? буду вдячна!

16. taramay

taramay Well-Known Member

Таку пряжу називають плюшевою.
    Запитуйте в магазинах пряжу DOLPHIN, фірми ЯрнАрт.
    Для шапочки з такої пряжі, імхо, треба пошити/звязати підклад, щоб тримала форму і була тепліша.

17. taniarz

taniarz Active Member

те.що треба,точно воно.буду шукати,а то ж навтіь не знала як вона називається!

18. taniarz

taniarz Active Member

ага.я теж думала утеплити)

19. newlife

newlife New Member

Для тих хто шукає пряжу і не тільки.

Недавно відкрився ще один магазин з доступними цінами і хорошим вибором пряжі. Він знаходиться навпроти Міленіуму поряд з "Вишиванкою". Окрім пряжі в продажі є набори для вишивання хрестиком та бісеорм, нитки Муліне, Гамма та бісер, відповідно. Тканина для картинок, сорочок (чорна/біла/домоткане полотно). Оформлення вишивки в рамку. Та прокат вишитого одягу.

20. isachka

isachka Well-Known Member

Я гачкувала з таких ниток. Мені подобається мякість виробу, хоча думаю вязати шпицями було би легше, і нитка краще лягає. Але є нюанс - пороти таку нитку дуже погано і вона втрачає свій вигляд, тож треба бути дуже уважними вдруге таку нитку я б не використовувала, і ще по візерунку рахувати петлі просто нереально - просто не видно, одразу використовуйте маркери