Де купити? (Нитки/Пряжа)

Тема у розділі 'В'язання', створена користувачем Галинка, 9 Жовтень 2009.

1. markiza

markiza New Member

Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа)

Привіт. В мене виникла проблемка: в"яжу доці светрик і закінчились нитка Мадам трікоте дора № 571:
    можливо хтось знає, де є великий вибір ниток цієї фірми? (весь Сихів обійшла і цих ниток немає)
    А може, в когось залишилась така нитка і вже не потрібна, то я б її відкупила.:girl_flag_of_truce:

2. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

на південному в Європі був магазин (на другому поверсі якраз посеред залу) тепер його в центр перенесли, а там практично тіки для вишивки все лишили і трошки ниток, в них великий вибір Мадам трікот, можете навіть туда до дівчат приїхати і сказати що саме вам треба (дуже приємні там продавці), і вони зідзвоняться безпосередньо з центром і уточнять. бо де саме це в центрі я не знаю :confused:

3. sensual

sensual New Member

Дівчата, ось тутhttp://www.kidstaff.com.ua/tema-72934.html завтра будуть робити замовлення ниточок, там досить хороші ціни, але тре замовляти упаковками, і ще, ниточки не тільки ті, що на фото, там є чотири посилання на сайти виробників, і посилання на прайс, якщо хтось зацікавиться пишіть в пп, зекономимо на доставці

Останнє редагування: 15 Березень 2011
  4. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Підкажіть, де у Львові можна купити такі нитки. Я була в двох магазинах з нитками, а там таких немає:sad:

5. marry carrie

marry carrie Member

і були в магазині Все для шиття та рукоділля на Волошина, за пам'ятником Грушевському?

6. LudmilaP

Якраз туди йшла в першу чергу, таких немає.:sad:

7. Lacy

Lacy New Member

Не зовсiм в тему:
    Дiвчата!Допоможіть, будь ласка, у виборі пряжі: мені потрібна пряжа напіввовна середньої товщини(на жилет або кофту). У нашому місті є в продажу пряжа "троицкая" і "семеновская"(країна-виробник Росія). Якщо хто в'язав з такої пряжі, хочу почути вашу думку щодо її якості. Чи варто таку пряжу купувати, або, може, якусь іншу порадите? Потрібна саме нетовста напіввовна.

8. taramay

taramay Well-Known Member

В'язала з семеновської Лідії 50/50, дуже задоволена, в'яжеться чудово, м'ягенька і приємна до тіла. Але вона тоненька 1613м/100гр, я в'язала в чотири нитки. Ще брала бавовняну і віскозну пряжу цієї фабрики, також позитивні враження :girl_curtsey: .
    Про "Троицкую" ніц не підкажу :dntknw:

9. LudmilaP

Дівчатка, чи ніхто не планує найближчим часом купувати нитки для в"язання в інтернет магазині. Могла б вам склати компанію :)

10. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

11. Рибка

Рибка Well-Known Member

LudmilaP, я хочу купляти якраз. По тому посиланню, що на Кідстафі, ціни там найдешевші. А ви який магазин обрали? В принципі якщо інший, то теж приєднаюсь.

12. LudmilaP

Дякую, що відгукнулися, але я вже замовила ниточки з Ростиславчиком

13. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Дівчата, може хтось знає де можна купити нитки Гарус окрім магазину Галинки?
    Або може знаєте чи було в неї в магазині оновлення товару? Мені треба докупити коричневого кольору, а в її магазині я купила всі що були.

14. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Дівчата а ніхто на Пряжі часом нитки не буде купляти. Я вже пів міста оббігала за ниткою YarnArt MERINO BULKY 282. мені одного моточка не вистачає дов"язати светр :girl_cray::d7:

15. Рибка

Рибка Well-Known Member

Мар"яночка, я на Пряжі частенько беру. Якщо там є в наявності те, що мені треба, то домовимось.

16. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

я би теж приєдналась, якщо встигла

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Дівчата, таке питання- де можна купити найдешевше німецькі кругові спиці для вязання? Зайшла в магазин ,що біля памятника Грушевському-там вони по 58гривень. За таку ціну багато не купиш :sad: Хоча б на 10 гривень дешевше,можна і позволити собі пару ходових спиць.

18. taramay

Тут було СП по спицях адді, правда воно вже закінчилось, але в вересні-жовтні мають повторити. Я брала там деякі дрібнички, закупка пройшла без проблем.

19. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

буду чекати)
    а то хороші спиці? чиї вони?

20. taramay

Я спицями не вяжу, але дівчата їх нахвалюють, виробник німецька фірма «Сельтер»