Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) Ходила в інтер-сіті і купила схемку,правда нитки добирали,схемка тіпа саморобна,але вже ручку вишила.які там картини вже вишиті на продаж,є навіть за 3 тис.вам напевно смішно бо ви в цьому усьому варитесь,а я як немовля на прогулянці)))
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) Тетянко, покаазуйте ручку в процесиках, бо тут взагалі-то в"язальний підфорум
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) бо тут взагалі-то в"язальний підфорум Я така затуркана-затуркана))
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) Думаю, не буде офтопом якщо сюди подам допис. Не знаю правда чи правильна моя підозра. В центрі на 100 метровці як йти від оперного до центру є маленький магазинчик, ще з давніх часів, з усякою всячиною. Там і трикотаж і косметика і гаманці, запальнички. Купила я там нитки ангорові1грудня. Поклала в кімнаті і лягла спати. Вночі кепсько себе почувала, таке враження що хтось дусить за шию. На слідуючий день взялась до в"язання доні светрика. Далі погано і просто задихаюсь в прямому сенсі. Мені знадобилось три дні і півпачки діазоліну щоб дійшло що то через нитки. Я взагалі не алергік. Ніколи не мала алергії ні на шерсть ні на що. Маю купу шерстяних светриків, в доні так само все шерсть чи ангора. Що могло таке спровокувати? Підозрюю що нитки просто були чимось оброблені. Чи від молі чи для пухнастості не знаю. Шкода що не можу знайти шнур до фотоапарату, виклала б фото етикетки.
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) Привіт, дівчатка. Вичитала тут, що можна нитки для в*язання замовляти через інтернет (якось я раніше про цю можливість і не думала) Можете скинути якісь адреси тих інтернет-магазинів?
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) KAPUCHINKA, подивіться тут, там в першому пості майже всі укр. інет магазини перераховано.
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) Сьогодні була на тому секонді на Провесні, там в 4 будках були ниточки. Можна було знайти й по 6-8 моточків. Але вже дорожчі. В першій будці по 10 грн. (але там взагалі щось тільки 5 видів нитки), а в наступних по 12 - 14 грн. моточок ( отам і півкіло можна знайти). Спиць не було взагалі (правда друга будка була закрита).
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) йой прийшли мені мої ниточки з і-нет http://www.pryaja.com.ua/product_269.html магазину дуже швидко за тиждень навіть нема 5 днів, так тішуся завтра йду на пошту заберу, буду шось вчитися робити, може получиться, має получитися)))
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) а ви передоплатою замовляли? можна в пп деталі, бо я шось недовіряю інтернет магазинам, а дуже хочеться з того сайту замовити п.с: хто вязав семенівською? варто спокушатися на великий метраж?
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) В Прялці замовляла кілька раз-можу гарантувати,що боятися нема чого.І рекомендую брати СЕАМ і Ярна-якість виправдовує ціну,і результат!!!
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) Я в'язала з ниточок по цьому посиланню (виставляла плаття і болеро в відповідній темці ). Замовляла також в цьому інет-магазині, оперативно і без проблем. В іншому купляла семенівську Duode Vanda, 190м/50гр, 70% шерсть/30% акрил, ниточка в загальому сподобалась, але ще нічого з неї не зв'язала. Читала дуже хороші відгуки про напівшерсть Лидия, 100гр/1613м, 50% шерсть/50% акрил, класний вибір кольорів, доволі приємна ціна, вона тоненька і її можна в'язати в скільки хочеш, кофточки в 3-4 нитки, пальта в 6-8 ниточок. Правда, до неї в мене руки з гаманцем ще не дійшли . Згадала, ще в'язала з семенівської пряжі Ирина, бавовна 66% / віскоза 34%, 100гр/334м, ниточка теж хороша (але Лилия мені сподобалась більше). Я вязала плаття гачком, і неправильно підібрала гачок, то за кілька разів носіння потягнулося сантиметрів на 20, прийшлось перев'язувати (це вже перев'язане плаття). Потім вичитала, що Ирина більше підходить для спиць. А ще в семінівській пряжі мені подобається палітра кольорів. Всю пряжу замовляла через інет-магазини, тому що до нас її не возять
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) Семенівська пряжа минулого року визнана найкращою серед російських і турецьких ниток. На Пряжі я кілька раз замовляла, дуже швидко, та й запаковано надійно. Можна не переживати.
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) Дівчата, а скажіть мені Альпака, це на дотик вона яка? Це взагалі різновид шерсті?
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) Читала відгуки про 100% альпаку фірми ярна - кусюча, волохата, в вязці красиво дивиться, добре тримаэ форму, витривала в користуванні, через довгий ворс не кошлатиться, дуже і дуже тепла, підходить для речей, що будуть носитися не на голе тіло. Майже вся альпака кусюча, за винятком хіба бебі альпака. Знайдено в неті АЛЬПАКА–это разновидность ламы. Обитает в Перуанских Андах на высоте 4000-5000м. в экстремальных условиях (яркое солнце, холодный ветер, резкие перепады температур). Альпака-редкое животное, шерсть ее дорогая, стригут альпак в отличие от овец один раз в год и получают с одного животного всего 3-3.5 кг шерсти. Шерсть альпака обладает исключительными свойствами: она легкая, мягкая, однородная и шелковистая, сохраняющая уникальный шелковистый блеск весь срок службы изделия; очень тёплая (в 7 раз теплее овечьей), с высокими терморегулирующими свойствами (в ней тепло на холоде и не жарко в тепле); прочная (в 3 раза прочнее овечьей), не подвержена скатыванию, сваливанию и заминанию; стойка к загрязнению и не вызывает аллергических реакций; в отличии от чешуйчатых и потому колючих волокон овечьей шерсти, волокна альпаки гладкие и комфортные на ощупь;
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) хотіла заперечити першу фразу а ви самі процитували звідкісь.... колись років 20 тому мені мама з альпаки зьвьязала кофтинку.... теплішої і мьякшої кофтинки я не мала ніколи. Може зараз інша альпака... а ту я би по своїм дитячим спогадам порівняла б з ангоркою але без того пуху, просто шерстяна шовковиста ниточка
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) Я з альпаки 100% зв*язала собі жакет,а дитині-туніку,вона носить на футболку,не жаліється.Пряжа має такі окремі волоски,то вони трошки поколюють,а загалом дуже м*яка і шовковиста.А на рахунок колючості,старшому зробила теплий светр.шерстяний-не хоче вдягати,коле його,але він в мене вередун.Думаю ще випрати в якомусь засобі для шерсті,бо прала в шампуні.А бебі-альпаку теж хочу спобувати,але ціна кусає,і запаси треба трохи використати.
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) Дякую, дівчата... Бо замовляла в неті нитки і поклала око ще на Альпаку...але тепер піду спершу в магазин помацяю, бо ми всі в сім"ї дуже "нєжні" і кусючі нитки не підходять
Відповідь: Де купити? (Нитки/Пряжа) Дівчата, спробувала замовити нитки наші українські http://www.sumykamvol.com/prazha. В`яжу зараз сину жакет, наразі пряжею задоволена.Ага, брала нитки 30шерсть/70нитрон за кіло, в мотках (в мотках дорожче) заплатила 90грн + 1% банківські витрати, + 13грн за доставку з Сум, але то було за 4кг. пряжі. Кого щось зацікавить - питайте.