Де є хороший косметолог у Львові?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем tiana, 9 Січень 2008.

1. Fleur

Fleur Well-Known Member

Відповідь: Де є хороший косметолог у Львові?

Купувала в "Персоні люкс", косметолог рекомендувала після чистки обличчя користуватись нею 5-ть днів, а ще вони виготовляють бовтанку "Швидка допомога" рекомендували припікати прищики ( шкірка в мене чиста випробовувала її декілька раз, швидкого результату не побачила, не подобається те що вона на основі антибіотиків).
    Інший косметолог порадила використовувати настоянку календули, результат мені подобається, тішить те що це натуральний продукт.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

настоянку на спирту?

3. бетменша

бетменша Well-Known Member

готові бовтанки продаються у аптеці, яка є на початку просп. Чорновола(як йти з центру по лівій стороні, недалеко від світлофора). там є рецептурний відділ. але майте на увазі, шо в складі антибіотик левоміцитин. принаймні був такий, коли я десь три роки тому купувала. я мала на нього жахливу алергію. так шо пробуйте спочатку на згині ліктя

4. Fleur

Fleur Well-Known Member

Так, продається в аптеках коштує до п'яти гривень. Календула хороший антисептик.

На мою думку хороший косметолог є в "Косметологічно-дерматологічному центрі" який знаходиться на вулиці Дороша. На чистку ходила до власниці (Галина Якубович) вона лікар дерматолог. На масаж, маски, та інші процедури ходила до косметолога Оленки.

Останнє редагування: 16 Листопад 2009
  5. levandivka

levandivka З яйцями...

Дуже добре!
    А назву гілки всім добре видно? :banned:

6. bubamara

bubamara Member

Підтримую. На мою думку, Галя дуже хороший косметолог.

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

Одрі, уточніть, чому не сумісне з ГВ лікування шкіри? Що входить в курс лікування?

8. odree

odree Well-Known Member

тому що багато чого потрапляє до молока матері і + на фоні гормональних змін результат може бути далеко не таким, на який очікують

нагадайте будь ласка про яке саме лікування мова

9. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

odree - може знаєте,як лікування шкіри впливає на вагітність? Чи краще припинити на цей період? Чи шкодить лосьйон з левоміцетином(антибіотик)?

10. La esposa

La esposa Moderator

і ще скажіть, будь ласочка, чи можна ним користуватися тривалий час? бо я коли перестаю, все стає на місце - прищі теж :sad:

11. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Я з питаннячком.:girl_curtsey:
    Хто видаляв судинну зірочку з обличчя?
    Маю маленьку під оком, радили видалити лазером в косметологічній лікарні, але щось я боюся.
    Якщо хтось проходив таку процедуру, напишіть, що це таке і чи не було якихось побічних ефектів?

Не знайшла відповідної теми або схожих дописів.

12. Bonita

Bonita Member

Хто видаляв судинну зірочку з обличчя?
    В мене теж така проблема була. Я пробувала видаляти в косметологічній лікарні, електрокогулятором. Скажем так процедура не дуже приємна, після видалення є запечена кров і ту ранку не можна здирати і мочити, а саме основне можуть лишитися маленькі рубці. Є ще другий варіант, холодний лазер, це абсолютно безболісно, немає ніяких рубців. Тому краще такий метод.

13. NikaLovely

А де це роблять холодним лазером? Собі робили?

14. Bonita

Bonita Member

Так собі робила і результатом задоволена. Пройшла декілька сеансів, не знаю яка у вас ситуація. Єдине але, косметолог розказала цілий список чого не можна робити при такій проблемі, щоб не допустити розвитку і повторення.

15. enigma

enigma Well-Known Member

Я все ніяк не можу з духом зібратись. Електрокоагуляція не забрала нічого.
    Лазером роблять в "Персона Люкс" на Богомольця, 2 (паралельна Пекарської). Йти до пана Тараса. 100 грн кв.см. (ціна на серпень 2009). Ще є в них сайт з цінами - можете погуглити.

16. Котя

Котя Оптимістка :-)

Мій чоловік робив в нього за три єтапи,через три місяці все вернулось на свої місця:girl_cray:,і гроші заплатили не малі. Не маю нічого проти цього салону,бо була їхньою клієнткою досить довго,але ця процедура там ні дочого. Я вже писала ,що ходили на Коновальця 1 ,і все супер нам забрали.

17. NikaLovely

Дуже суперечливі думки, експерементувати з обличчям точно не буду, пошукаю спочатку ще інформацію. Боюся, окрім шкіри там ще й око недалеко.

Bonita, а де ви робили процедуру?

18. Bonita

Bonita Member

Я робила в салоні "Шарель", одна хвилина коштувала 50грн, але це ціна на березень 2009р не знаю, як зараз. Хороший косметолог Оксана. Потім ще пройшла 5 сеансів процедури укріплення судин, але це вже за власним бажанням.
    Мій чоловік робив в нього за три єтапи,через три місяці все вернулось на свої місця
    Крім того, щоб їх вивести ще потрібно дотримуватися певних обмежень. Це стосується дієти (жареного, гострого, солодкого не бажано), не можна відвідувати сауну, солярій, користуватися косметикою з сонцезахисним фактором, старатися обмежити куріння і т.д. список можна продовжувати. Хоча якщо судинки тонкі і лопають, то ніхто не дає гарантії, що вони не не з'являться знову в тому самому, або іншому місці.

19. Комарик

Комарик New Member

в Персоні Люкс я ходжу до Віри - вони працюють з косметикою Holy Land - здається так пишеться. Єдине, що не є зручно - там тре пройти консультацію в лікаря, яка працює в дико незручний для тих людей, що працюють. Тре подзвонити і записатися на прийом. А вже потім, коли вона визначить (наочно) діагноз, можна напроситися до певного косметолога. Принаймні я так зробила. Чистить вона дуже ретельно і акуратно. і всілякі процедури рекомендує.

20. Jnka

Jnka Member

Я недавно у Персоні-Люкс робила чистку, ультразвук обличчя, пілінг. Ходжу до косм. Лариси. Мені подобається результат, правда ціни дещо "кусаються":girl_sad: