Де є хороший косметолог у Львові?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем tiana, 9 Січень 2008.

1. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

А чому вирішили йти,якщо проблем не маєте?
    --- дописи об"єднано, 18 Серпень 2015 ---
    Хоча чистку потрібно робити навіть,якщо шкіра не має суттєвих проблем.Я думаю чорні крапочки є в кожного))

2. lilochok

lilochok Well-Known Member

приємно коли займається мною професіонал

Наприклад, манікюр/педикюр роблю часто сама, але іноді ходжу у салони

• Інформативно Інформативно x 1
  3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

косметолог- це в першу чергу догляд, а не лікування. Лікує шкіру дерматолог ( якщо проблеми є ). ТОму косметолог показаний у любому віці . А от що вам треба, то заочно ніхто не скаже. Залежить від віку, типу шкіри і багатьох факторів. ТО вас лише косметолог при зустрічі і оглядинах шкіри проконсультує- який тип чистки може підійти, який вид пілінгу і т.п.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

А вам сам процес подобається?)))Ясно)Сама така.Інколи можу і сама зробити,але от не хочеться і все.)

5. fiesta

fiesta Well-Known Member

Дівчатка, скажіть: на Сихові є толковий косметолог? Проблем зі шкірою не маю, але догляд підібрати не можу...
    І чи варто звертатись в Леодерм на Сихові?

6. Leila

Leila Well-Known Member

Мені дуже сподобалася дівчинка косметолог з форуму, все чудово було, піду ще.

• Подобається Подобається x 1
  7. fiesta

fiesta Well-Known Member

А хто саме?
    Які процедури робили (якщо не чекрет)?

8. Leila

Leila Well-Known Member

• мімімі мімімі x 1
  9. Текіла

Текіла Well-Known Member

Маю дуже хорошого косметолога, яка до того ж лікар-дерматолог. :girl_spruce_up:
    Свого часу дуже допомогла мені вирішити питання проблемної шкіри.
    Зараз ходжу до неї на пілінги. Все дуже якісно і доступно по ціні. Також робила у неї ін"єкційні процедури.
    Приймає в диспансері на коновальця і приватному салоні. Можу дати номер мобільного.

• Подобається Подобається x 2
  10. Alistella

Alistella New Member

Я регулярно ходжу в Академію Наукової Краси, що на вул. шота руставелі. Дуже задоволена;)

11. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А скільки там чистка?
    --- дописи об"єднано, 27 Вересень 2015 ---
    Напишіть в приват пліз. Дякую!
    Я можу радити Миросю із Перлини, все дуже професійно але по ціні трошки мені задорого. Пробувала у інших косметологів ті ж процедури, трішки дешевше, але рівень не той...краще заплатити більше і йти до Миросі))

12. AkUla

AkUla Well-Known Member

Мирося в Перлині вже не працює, але косметолог вона чудовий. Я користувалася її послугами, раджу як дуже хорошого і відповідального майста.

13. Meriroma

А де тепер? Планувала на днях ій дзвонити, давно вже не була. Вона раніше у двох салонах працювала, але в Перлині були дешевші ціни ніж в цьому іншому.

14. Stroga

Stroga Well-Known Member

вона тепер в VipArt на Братів Рогатинців, понеділок, середа, п*ятниця, я просто до неї хожу на епіляцію воскову і кращої за неї поки не знаходила

15. Ellelia

Ellelia Вереснева

За Миросю теж чула, що хороший косметолог. А от п. Надя з нею попарно працювала, то нікому не раджу! Вона власниця салону+ ще там косметолог. Багато вміє чого не потрібно впарювати. Навіть мені пропонувала корекцію брів

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Ellelia

Ellelia Вереснева

Дівчата, хто ходить до косметологів на Дороша, як Вам у них пілінги? Дієві чи ні? Почала робити і щось не бачу результату.

17. Meriroma

Вже вкурсі, дякую...
    Ходила вже додому до Миросі, вона тепер приймає і дома. Робила чистку, форез, тепер пілінги і спробувала процедуру фотоомолодження один разок. Хто робив, буду вдячна за відгуки...
    Миросю можу лише радити як дуууже кваліфікованого косметолога, кращого поки не знаю!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Я там роблю фітопілінги (вони набагато менш дієві, ніж кислотні, але мені кислотні протипоказані), то результат подобається.
    Повторюю процедуру раз на два місяці, казала косметолог, що їх можна незалежно від сезону робити.

19. Marinamaru

Marinamaru New Member

Порадьте будь-ласка гарного косметолога. Маю проблемну шкіру. На разі прищі зникли, але лишились рубці від прищів.

20. Monica

Monica Member

З минулої осені почала ходити до Оксани Візняк: вона працює в салоні Луара (біля парку Культури). Мала повно чорних цяток, білих (шлункових) прищів, а головне, шкіра на тих місцях рубцювалась. Пройшла у Оксани курс - 12 сеансів (2 рази у місяць). Результат просто неймовірний! Дуже задоволена. Зараз прихожу на чистку раз на 2 чи 3 місяці. Оксана працює з ізраїльською косметикою Крістіна; у неї ж придбала крем Ретінол для загоювання таких рубців і користуюсь ним вдома. Ще мені подобається акуратність мого косметолога, чистота та відповідальність. До того ж, Оксана має медичну освіту.

• Подобається Подобається x 3