Цитати з Біблії щодня

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Вересень 2014.

1. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Відповідь: Цитати з Біблії щодня

Він сказав також тому, що його покликав: “Коли справляєш обід або вечерю, не клич твоїх друзів, ні твоїх братів, ані твоїх родичів, ані сусідів багатих, щоб часом і вони також тебе не запросили й не було тобі відплати;
    але як справляєш бенкет, заклич убогих, калік, кривих, сліпих.
    І ти будеш щасливий, тому що вони не мають, чим тобі відплатити, - тобі бо віддасться в день воскресіння праведних.”
    Почувши це один із тих, що за столом сиділи, сказав до нього: “Щасливий той, хто їстиме хліб у Царстві Божім.”
    Євангеліє від Луки: 14: 12-15

2. Orman

Orman Модератор-бомба

Ті бо, що сплять, сплять уночі, і ті, що впиваються, впиваються вночі. 8 Ми ж, які належимо дневі, будьмо тверезі, надягнувши броню віри та любови й шолом надії на спасіння.
    Перше послання апостола Павла до Солунян 5:7-8

3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сказав же Павлові Господь у видінні вночі: Не бійся, але говори й не мовчи,
    бо з тобою ось Я, і на тебе ніхто не накинеться, щоб тобі заподіяти зло, бо Я маю в цім місті багато людей.
    І позостався він рік і шість місяців, навчаючи в них Слова Божого.
    (Дії Апостолів 18:9-11)

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Підсумок усього почутого: Бога бійся, й чини Його заповіді, бо належить це кожній людині!
    ECC 12:13

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Приповісті 16:6
    Провина викуплюється через милість та правду, і страх Господній відводить від злого.

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Але, Господи, щит Ти для мене та слава моя, і мою голову Ти підіймаєш! Своїм голосом кличу до Господа, і Він озветься зо святої Своєї гори. Села. Я лягаю і сплю, і пробуджуюся, бо Господь підпирає мене.
    Псалми 3:3-5

7. NataliaFed

Навчіть ви мене і я буду мовчати, а в чім я невмисне згрішив розтлумачте мені…
    Йов 6:24

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Тоді Ісус почав до них промовляти: "Вважайте, щоб ніхто не обманув вас.
    Багато прийде під моїм ім'ям, і вам казатимуть: Це я, - і багатьох зведуть.
    Коли почуєте про війни та воєнні чутки, не тривожтесь, бо це мусить статися, та це ще не кінець.
    Народ бо на народ повстане, і царство на царство. По різних місцях будуть землетруси, буде голоднеча. Це початок горя.
    Зважайте на себе самих: вас видадуть на суди, битимуть по синагогах, ставитимуть перед правителями та царями з-за мене - їм на свідоцтво.
    Євангеліє від Марка: 13: 5-9

9. NataliaFed

А від нерозумних та від невчених змагань ухиляйся, знавши, що вони родять сварки.
    А раб Господній не повинен сваритись, але бути привітним до всіх, навчальним, до лиха терплячим…

2 Тимофію 2:23, 24
    Вистерігайсь нерозумних змагань, і родоводів, і спорів, і суперечок про Закон, бо вони некорисні й марні.

До Тита 3:9

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає! А Бог має силу всякою благодаттю вас збагатити, щоб ви, мавши завжди в усьому всілякий достаток, збагачувалися всяким добрим учинком, як написано: Розсипав та вбогим роздав, Його справедливість триває навіки!
    2-е до коринтян 9:7-9

11. strochka

strochka Member

Єремії, 8:4 - І скажеш до них: Так говорить Господь: Хіба падають і не встають? Хіба хто відступить, то вже не вертається?

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Я - двері. Хто ввійде крізь мене - спасеться. Увійде він, вийде -і знайде пасовисько! Не приходить злодій, хіба щоб красти, вбивати, вигублювати. Я прийшов, щоб мали життя - щоб достоту мали. Я - добрий пастир. Добрий пастир життя своє за овець покладе. Наймит, що не є пастир, якому вівці не належать, - бачить вовка, що надходить, та й полишає вівці і біжить геть. А вовк хапає їх і розполохує. Бо він - наймит і не турбується вівцями. Я ж - добрий пастир і знаю своїх, а мої мене знають.
    Євангелія від Йоана 10:9-14

13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Усе, що тільки чините, робіть від душі, як для Господа, а не як для людей, знаючи, що приймете від Господа нагороду -спадщину. Служіте Господеві Христові! Хто кривдить, візьме відплату за те, що скривдив, без огляду на особу. Пани, віддавайте слугам те, що справедливе й належне, знаючи, що й ви маєте пана у небі.
    Послання апостола Павла до Колосян 3:23-25

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ісус відказав, мовивши до нього: «Тому, що я повідав тобі: Бачив я тебе під смоковницею, - то й віриш! Бачитимеш більше, ніж те.» І сказав до нього: «Істинно, істинно кажу вам: Побачите небеса відкриті, й ангелів Божих, як висходять та сходять на Сина Чоловічого.»
    Євангелія від Йоана 1:50-51

15. strochka

strochka Member

Єремії, 9:23 -24.
    Так говорить Господь: Хай не хвалиться мудрий своєю премудрістю, і хай не хвалиться лицар своєю хоробрістю, багатий багатством своїм хай не хвалиться! Бо хто буде хвалитись, хай хвалиться тільки оцим: що він розуміє та знає Мене, що Я то Господь, Який на землі чинить милість, правосуддя та правду, бо в цьому Моє уподобання, каже Господь!

16. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сам же Господь миру нехай дасть вам мир завжди й усяким робом. Господь з усіма вами!
    Друге послання апостола Павла до Солунян 3:16

17. NataliaFed

Господнє Ім'я сильна башта: до неї втече справедливий і буде безпечний.

Приповісті 18:10

А він відказав: Коли те дитя ще жило, я постив та плакав, бо казав: Хто знає, може Господь учинить мені милість, і буде жити дитя те?
    А тепер, померло воно. Нащо то я б постив? Чи зможу ще повернути його? Я піду до нього, а воно не вернеться до мене…
    2 Самуїлова, розділ 12:22-23

18. strochka

strochka Member

Єремії, 10:23 - Знаю, Господи, я, що не в волі людини дороги її, не в силі людини, коли вона ходить, кермувати своїм кроком.

19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Отож, брати любі мої, будьте міцні, непохитні, збагачуйтесь завжди в Господньому ділі, знаючи, що ваша праця не марнотна у Господі!
    1-е до коринтян 15:58

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Продайте ваше майно й дайте милостиню. Зробіть собі гамани, що не старіються; невичерпаний скарб на небі, де злодій приступу не має, ні міль не точить. Бо де скарб ваш, там буде й ваше серце.
    Євангелія від Луки 12:33-34