Цитати з Біблії щодня

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Вересень 2014.

1. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Відповідь: Цитати з Біблії щодня

Господь справедливий на кожній дорозі Своїй, і милостивий у всіх Своїх учинках, Господь близький всім, хто взиває до Нього, хто правдою кличе Його!
    Псалми 145:17-18

2. Orman

Orman Модератор-бомба

19 Я бо через закон для закону вмер, щоб для Бога жити: я -розп'ятий з Христом. 20 Живу вже не я, а живе Христос у мені.
    Послання апостола Павла до Галатів 2:19-20

3. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Святе Письмо з розважаннями на 3 Листопада
    Послання апостола Павла до Колосян 2:13-20
    13 І вас, що були мертві гріхами й вашим необрізанням тілесним, - він оживив вас із ним, простивши нам усі провини. 14 Він знищив розписку, що була проти нас, що нас осуджувала, разом з приписами; він її зробив нечинною, прибивши до хреста; 15 а роззброївши начала і власті, він виставив їх на видовище, перемігши їх у ньому. 16 Нехай же нас ніхто не судить із-за їжі чи пиття, чи у справі свят, чи щодо новомісяця, чи суботи; 17 це - тінь наступних речей, а тіло - Христове. 18 Нехай ніхто вас не позбавляє нагороди - сповидною покорою і служінням ангелам: звертає бо всю увагу на привиди, порожньо надимається своїм тілесним розумом, 19 і не тримається голови, від якої все тіло, - суглубами та зв'язями об'єднане і зміцнене, - яке росте Божим зростанням. 20 А коли ви з Христом умерли для стихій світу, для чого, наче б ви ще в світі жили, піддаєтеся приписам:
    Євангелія від Луки 9:18-22
    18 Одного разу, коли він молився насамоті, а з ним були й його учні, - він спитав їх: “За кого мене мають люди?” 19 Вони ж у відповідь сказали: “За Йоана Христителя, а інші - за Іллю, а ще інші - за якогось із пророків старовинних, що воскрес із мертвих.” 20 “А ви”, спитав їх, “що кажете про мене? Хто я?” Тоді Петро, озвавшись, мовив: “Ти Христос (Помазаник) Божий!” 21 Та й наказав їм гостро про це нікому не говорити. 22 Далі додав: “Син Чоловічий має багато страждати; старші, первосвященики та книжники його відкинуть і уб'ють, та він на третій день воскресне.”

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Радіє праведний у Господі, до нього прибігає; всі праві серцем веселяться.
    Книга Псалмів: 64.11

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Господь любить тих, хто боїться Його, хто надію складає на милість Його!
    Псалми 146:11

Свої очі я зводжу на гори, звідки прийде мені допомога,
    мені допомога від Господа, що вчинив небо й землю!
    Псалми 120:1-2

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

благодать вам і мир хай збільшується через спізнання Бога й Ісуса, Господа нашого!
    Бо його Божа сила дала нам усе до життя та побожности, завдяки спізнанню того, хто нас покликав своєю славою та силою!
    Друге послання апостола Петра: 1. 2-3

7. NataliaFed

Не в тому любов, що ми полюбили Бога, а що Він полюбив нас, і послав Свого Сина вблаганням за наші гріхи.
    Улюблені, коли Бог полюбив нас отак, то повинні любити і ми один одного!
    1 Івана 4:10-11

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Почувши те, озвався: “Здорові не потребують лікаря, лише хворі.
    Ідіть, отже, і навчіться, що значить: Я милосердя хочу, а не жертви. Бо я прийшов кликати не праведних, а грішних.”
    Матея: 9: 12-13

9. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Язика ж ніхто з людей не може вгамувати: він - зло, що спокою не знає, наповнений смертельною отрутою.
    Ним ми благословляємо Господа й Отця і ним кленемо людей, що створені на подобу Божу.
    З тих самих уст виходить благословення і прокляття. Не слід, брати мої, щоб це так було.
    Хіба криниця з одного джерела б'є солодким і гірким?
    Послання апостола Якова: 3: 8-11

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

А Ісус підійшов і промовив до них та й сказав: Дана Мені всяка влада на небі й на землі.
    Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа,
    навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь.
    Від Матвія 28:18-20

Останнє редагування: 8 Листопад 2014
  11. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

А на початку створення Бог створив їх чоловіком та жінкою.
    Ось чому чоловік покине свого батька - матір і пристане до жінки своєї,
    й обоє будуть одним тілом; тому вже не двоє, лише - одне тіло.
    Що, отже, злучить Бог, людина хай не розлучає."
    Євангеліє від Марка: 10: 6-9

12. Orman

Orman Модератор-бомба

Мене ж не доведи, Боже, чимсь хвалитися, як тільки хрестом Господа нашого Ісуса Христа, яким для мене світ розп'ятий, а я - світові; 15 бо ані обрізання, ані необрізання є щось, лише - нове створіння. 16 На тих, які поступають за цим правилом, мир на них і милосердя, а й на Ізраїля Божого.
    Послання апостола Павла до Галатів 6:14-16

13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Та сталося, що помер убогий, і ангели занесли його на лоно Авраама. Помер також багатий, і його поховали. В аді, терплячи тяжкі муки, зняв він очі й побачив здалека Авраама та Лазаря на його лоні, і він закричав уголос: Отче Аврааме, змилуйся надо мною і пошли Лазаря, нехай умочить у воду кінець пальця свого й прохолодить язик мій, бо я мучуся в полум'ї цім. Авраам же промовив: Згадай, мій сину, що ти одержав твої блага за життя свого, так само, як і Лазар свої лиха. Отже, тепер він тішиться тут, а ти мучишся. А крім того всього між нами й вами вирита велика пропасть, тож ті, що хотіли б перейти звідси до вас, не можуть; ані звідти до нас не переходять. Отче, сказав багатий, благаю ж тебе, пошли його в дім батька мого; я маю п'ять братів, нехай він їм скаже, щоб і вони також не прийшли в це місце муки. Авраам мовив: Мають Мойсея і пророків; нехай їх слухають.
    Євангелія від Луки 16: 22-29

14. NataliaFed

Бо я не соромлюсь Євангелії, бож вона сила Божа на спасіння кожному, хто вірує, перше ж юдеєві, а потім гелленові.
    Правда бо Божа з'являється в ній з віри в віру, як написано: А праведний житиме вірою.
    До Римлян 1:16-17

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Отож кажу вам: Просіть, і вам дасться; шукайте, і знайдете; стукайте, і вам відчинять. Кожний бо, хто просить, одержує; той, хто шукає, знаходить, і тому, хто стукає, відчиняють.
    Євангелія від Луки 11:9-10

16. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Євангелія від Луки 11:9-13
    9 Отож кажу вам: Просіть, і вам дасться; шукайте, і знайдете; стукайте, і вам відчинять. 10 Кожний бо, хто просить, одержує; той, хто шукає, знаходить, і тому, хто стукає, відчиняють. 11 Котрий із вас, батьків, коли син проситиме в нього хліба, дасть йому камінь? Або коли попросить риби, замість риби дасть йому гадюку? 12 Або коли яйце попросить, дасть йому скорпіона? 13 Отак коли ви, злими бувши, умієте давати дітям вашим дари добрі, оскільки більш Отець небесний дасть Святого Духа тим, що у нього просять!”

17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

А вам, що слухаєте, кажу: Любіть ворогів ваших, добро чиніте тим, які вас ненавидять, благословляйте тих, які вас проклинають, моліться за тих, що вас зневажають. Тому, хто б'є тебе в одну щоку, підстав і другу; хто ж бере в тебе свиту, не борони й одежі. Дай кожному, хто тебе просить; хто бере щось твоє, не допоминайся.
    Євангелія від Луки 6:27-30

18. strochka

strochka Member

Івана, 8:7 - А коли ті не переставали питати Його, Він підвівся й промовив до них: Хто з вас без гріха, нехай перший на неї той каменем кине!...

Дуже хочу висловитися, щодо цього уривка Святого Письма, для мене воно стало, мабуть, відкриттям року, оскільки Ісус ставить в одну площину будь який гріх, більше того: священників,своїх учнів і всіх які стояли поряд з БЛУДНИЦЕЮ, не підводячи очей,щоб не осоромити, при цьому не засуджуючи, але і не захищаючи, а просто приймаючи !

• Подобається Подобається x 1
  19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Коли ми кажемо, що гріха не маємо, то ми самих себе обманюємо, і правди в нас немає.
    Якже ми визнаємо гріхи наші, то він - вірний і праведний, щоб нам простити гріхи наші й очистити нас від усякої неправди.
    Коли ми кажемо, що не згрішили, ми чинимо його неправдомовним, і слова його в нас немає.
    Перше послання апостола Йоана: 1: 8-10

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Чи не один у всіх нас Батько? Чи не один Бог сотворив нас? Чому ж ми одне одному ламаєм віру, сквернивши союз батьків наших?
    Пророк Малахія: 2.10