Цитати з Біблії щодня

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Вересень 2014.

1. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Відповідь: Цитати з Біблії щодня

Не вихвалюйся завтрішнім днем, бо не знаєш, що день той породить. Нехай інший тебе вихваляє, а не уста твої, чужий, а не губи твої.
    Приповісті 27: 1-2

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Авакум 2:15
    Горе тому, хто свого ближнього напоює з келіху гніву свого, і поїть, щоб бачити сором його!

3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Я зрадів вельми, що знайшов між дітьми твоїми таких, які живуть у правді за заповіддю, яку ми від Отця прийняли.
    І тепер прошу тебе, пані, не щоб я нову заповідь тобі писав, а ту, що маємо від початку: любімо одні одних!
    Друге послання апостола Йоана: 1: 4-5

4. Orman

Orman Модератор-бомба

18. І Він їм відказав: Чи ж і ви розуміння не маєте? Хіба ж не розумієте ви, що все те, що входить іззовні в людину, не може опоганити її?
    19. Бо не входить до серця йому, але до живота, і виходить назовні, очищуючи всяку їжу.
    20. А далі сказав Він: Що з людини виходить, те людину опоганює.
    21. Бо зсередини, із людського серця виходять лихі думки, розпуста, крадіж, душогубства,
    22. перелюби, здирства, лукавства, підступ, безстидства, завидющеє око, богозневага, гордощі, безум.
    23. Усе зле це виходить зсередини, і людину опоганює!
    (Від Марка 7:18-23)

5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Отець любить Сина, і дав усе в Його руку. Хто вірує в Сина, той має вічне життя; а хто в Сина не вірує, той життя не побачить а гнів Божий на нім перебуває.
    Вiд Iвана 3:35-36

6. Orman

Orman Модератор-бомба

нічого бо немає неможливого в Бога.”
    від Луки 1:37

7. NataliaFed

Тому то, хто думає, ніби стоїть він, нехай стережеться, щоб не впасти!
    Досягла вас спроба не інша, тільки людська; але вірний Бог, Який не попустить, щоб ви випробовувалися більше, ніж можете, але при спробі й полегшення дасть, щоб знести могли ви її.
    1 до Коринтян 10:12-13

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Один Господь, одна віра, одне хрищення, один Бог і Отець усіх, що Він над усіма, і через усіх, і в усіх.
    До ефесян 4:5-6

9. Orman

Orman Модератор-бомба

7 Пам'ятайте про наставників ваших, які звіщали вам слово Боже, і дивлячись уважно на кінець їхнього життя, наслідуйте їхню віру. 8 Ісус Христос учора й сьогодні - той самий навіки.
    Послання апостола Павла до Євреїв 13:7-8

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Так само й язик, малий член, але хвалиться вельми! Ось маленький огонь, а запалює величезного ліса! І язик то огонь. Як світ неправости, поставлений так поміж нашими членами, язик сквернить усе тіло, запалює круг життя, і сам запалюється від геєнни.
    Якова 3:5-6

11. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ми дякуємо Богові й Отцеві Господа нашого Ісуса Христа завжди молячися за вас.
    Послання апостола Павла до Колосян: 1:3

12. NataliaFed

Екклезіяст 2:21
    Бо буває людина, що трудиться з мудрістю, зо знанням та із хистом, та все полишає на долю людині, яка не трудилася в тому: Марнота й оце й зло велике!
    Йов 6:17-27
    Тож блаженна людина, яку Бог картає, і ти не цурайсь Всемогутнього кари:
    Бо Він рану завдасть і перев'яже, Він ламає й вигоюють руки Його!
    В шістьох лихах спасає тебе, а в сімох не діткне тебе зло:
    Викупляє тебе Він від смерти за голоду, а в бою з рук меча.
    Як бич язика запанує, сховаєшся ти, і не будеш боятись руїни, як прийде вона.
    З насилля та з голоду будеш сміятись, а земної звірини не бійся.
    Бо з камінням на полі є в тебе умова, і звір польовий примирився з тобою.
    І довідаєшся, що намет твій спокійний, і переглянеш домівку свою, і не знайдеш у ній недостатку.
    І довідаєшся, що численне насіння твоє, а нащадки твої як трава на землі!
    І в дозрілому віці до гробу ти зійдеш, як збіжжя доспіле ввіходить до клуні за часу свого!
    Отож, дослідили ми це й воно так, послухай цього, й зрозумій собі все!

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У світлі виборів за мною ходять оці слова.

Не надійтеся на князів, на синів людських, у них немає спасіння.
    Пс. 145: 3

Перестаньте надіятися на людину, що дихання в носі її, бо за що її поважати?
    Іс. 2: 22

Передай Господу справи свої і все, що ти задумав, збу[цензура]деться.
    Пр. 16: 3

Ні про що не турбуйтесь, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою.
    Фил. 4: 6

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Так само дружини, коріться своїм чоловікам, щоб і деякі, хто не кориться слову, були приєднані без слова поводженням дружин, як побачать ваше поводження чисте в страху. А окрасою їм нехай буде не зовнішнє, заплітання волосся та навішання золота або вбирання одеж, але захована людина серця в нетлінні лагідного й мовчазного духа, що дорогоцінне перед Богом.
    1-е Петра 3:1-4

15. strochka

strochka Member

Magnificat

“Величає душа моя Господа
    і дух мій радіє в Бозі, Спасі моїм,
    бо він зглянувся на покору слугині своєї; ось бо віднині ублажатимуть мене всі роди.
    Велике бо вчинив мені Всемогутній, і святе його ім'я.
    Милосердя його з роду в рід на тих, які страхаються його.
    Він виявив потугу рамени свого, розвіяв гордих у задумах їхніх сердець.
    Скинув могутніх з престолів, підняв угору смиренних;
    наситив благами голодних, багатих же відіслав з порожніми руками.
    Він пригорнув Ізраїля, слугу свого, згадавши своє милосердя,
    як обіцяв був батькам нашим -Авраамові і його потомству повіки.”
    Євангеліє від Луки 1:46-55​

16. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Послання апостола Павла до Колосян 1:18-23
    18 Він також голова тіла, тобто Церкви. Він - начало, первородний з мертвих, так, щоб у всьому він мав першенство, 19 бо сподобалося Богові, щоб уся повнота перебувала в ньому 20 і щоб через нього примирити з собою все чи то земне, а чи небесне, встановивши мир кров'ю його хреста. 21 І вас самих, що колись були Богові чужі й вороги йому думкою та лихими вчинками, - 22 тепер він примирив на смертнім його тілі, щоб вас зробити святими, без плями та бездоганними перед собою. 23 Тільки ж перебувайте у вірі, утверджені та постійні, не відхиляючись від надії Євангелії, яку ви чули, проповідану всьому створінню, що під небом, а якої я, Павло, став слугою.
    Євангелія від Луки 8:22-25
    22 Одного дня Ісус увійшов до човна з учнями своїми і сказав їм: “Переплиньмо на той бік озера.” І відплили. 23 Як же вони плили, він заснув. Тим часом буря з вітром накинулась на озеро, їх почало заливати, і вони були в небезпеці. 24 І, приступивши, вони збудили його й кажуть: “Наставниче, наставниче, ми гинемо!” Він устав, погрозив вітрові й розбурханим хвилям, і вони ущухли, і настала тиша. 25 Тоді сказав їм: “Де ваша віра?” Вони ж, налякані й здивовані, один до одного казали: “Хто це такий, що вітрам і воді повеліває, і вони слухають його?”

17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Яка ж тоді для мене нагорода? - Та, що, проповідуючи Євангелію, я її викладаю даром, щоб не користуватися правом, яке з Євангелії маю.
    Бувши від усіх вільний, я став усім слугою, щоб ще більше їх придбати.
    Перше послання апостола Павла до Корінтян: 9: 18-19

18. Orman

Orman Модератор-бомба

Ісус же каже йому: "Щодо того - якщо можеш - то все можливо тому, хто вірує."
    І вмить батько хлопчини викрикнув крізь сльози: "Вірю, поможи моєму невірству!"
    Євангеліє від Марка: 9:23-24
    Ісус же мовив: "Не бороніть йому. Немає бо такого, хто робив би чуда моїм ім'ям і міг би незабаром мене лихословити.
    Бо хто не проти нас, той за нас.
    Хто напоїть вас кухлем води тому, що ви Христові, - істинно кажу вам, - той не втратить своєї нагороди.
    Євангеліє від Марка 9:39-41

19. NataliaFed

Бо коли я захочу хвалитись, то безумний не буду, бо правду казатиму; але стримуюсь я, щоб про мене хто більш не подумав, ніж бачить у мені або чує від мене.
    2 до Коринтян 12:6
    І сказав Він мені: Досить тобі Моєї благодаті, бо сила Моя здійснюється в немочі. Отож, краще я буду хвалитись своїми немочами, щоб сила Христова вселилася в мене.
    Тому любо мені перебувати в недугах, у прикростях, у бідах, у переслідуваннях, в утисках через Христа. Коли бо я слабий, тоді я сильний.
    2 до Коринтян 12:9-10

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

щоб Бог Господа нашого Ісуса Христа, Отець слави, дав вам дух мудрости та об'явлення, щоб його добре спізнати;
    щоб він просвітлив очі вашого серця, аби ви зрозуміли, до якої надії він вас кличе, яке то багатство славної спадщини між святими,
    і яка безмірна велич його сили для нас, що повірили, за діянням могутности його сили.
    Послання апостола Павла до Ефесян: 1: 17-19