Цитати з Біблії щодня

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Вересень 2014.

1. strochka

strochka Member

Відповідь: Цитати з Біблії щодня

Матвія, 8:26 - А Він відповів їм: Чого полохливі ви, маловірні? Тоді встав, заказав бурі й морю, і тиша велика настала...

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

10 І став він голодний, і їсти схотів. Як йому ж готували, захоплення на нього найшло,
    11 і бачить він небо відкрите, і якуюсь посудину, що сходила, немов простирало велике, яка, за чотири кінці прив'язана, спускалась додолу.
    12 У ній же знаходились чотириногі всілякі, і земне гаддя, і небесні пташки.
    13 І голос почувся до нього: Устань, заколи, Петре, і їж!
    14 А Петро відказав: Жадним способом, Господи, бо ніколи не їв я нічого огидного чи то нечистого!
    15 І знов голос удруге до нього: Що від Бога очищене, не вважай за огидне того!
    Дії 10:10-15

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Бажаю Я, Отче, щоб і ті, кого дав Ти Мені, там зо Мною були, де знаходжуся Я, щоб бачили славу Мою, яку дав Ти Мені, бо Ти полюбив Мене перше закладин світу.
    Отче Праведний! Хоча не пізнав Тебе світ, та пізнав Тебе Я. І пізнали вони, що послав Мене Ти.
    Я ж Ім'я Твоє їм об'явив й об'являтиму, щоб любов, що Ти нею Мене полюбив, була в них, а Я в них!…
    Євангеліє від Івана 17:24-26

4. Orman

Orman Модератор-бомба

35. Бо хто Божу волю чинитиме, той Мені брат, і сестра, і мати.
    (Від Марка 3:35)

5. strochka

strochka Member

Матвія, 9:13 - Ідіть же, і навчіться, що то є: Милости хочу, а не жертви. Бо Я не прийшов кликати праведних, але грішників до покаяння.

6. Liliyah Romanova

Що було споконвіку, що ми чули, що бачили нашими очима, що оглядали і чого руки наші доторкалися, про Слово життя, -

а життя об'явилось, і ми бачили й свідчимо й звістуємо вам життя вічне, що в Отця перебувало й нам явилося, -

що ми бачили й чули, звістуємо й вам, щоб і ви мали спільність із нами. А наша спільність - з Отцем і з його Сином Ісусом Христом.

І це ми вам пишемо, щоб наша радість була повна.
    1 Йоана 1:1-4

7. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

49. А Іван відповів і сказав: Учителю, ми бачили одного чоловіка, що Ім'ям Твоїм демонів виганяв, і ми заборонили йому, бо він з нами не ходить.
    50. Ісус же йому відказав: Не забороняйте, бо хто не проти вас, той за вас!
    (Від Луки 9:49,50)

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ісус покликав їх, кажучи: “Пустіть дітей, нехай ідуть до мене; не бороніть їм: таких бо Царство Боже.
    Істинно кажу вам: Хто Царства Божого не прийме як дитина, той не ввійде до нього.”
    Євангеліє від Луки: 18: 16-17

9. Liliyah Romanova

Не любіть світу, ані того, що в світі. Коли любить хто світ, у тім немає любови Отцівської,
    бо все, що в світі: пожадливість тілесна, і пожадливість очам, і пиха життєва, це не від Отця, а від світу.

Минається і світ, і його пожадливість, а хто Божу волю виконує, той повік пробуває!
    1 Йоана 2:15-17

10. NataliaFed

Отже, перш над усе я благаю чинити молитви, благання, прохання, подяки за всіх людей,
    за царів та за всіх, хто при владі, щоб могли ми провадити тихе й мирне життя в усякій побожності та чистості.
    Бо це добре й приємне Спасителеві нашому Богові,
    що хоче, щоб усі люди спаслися, і прийшли до пізнання правди.
    Послання Павла 1Тимофію 2:1-4

11. Margarett

Margarett Well-Known Member

І до Ангола Церкви в Лаодикії напиши: Оце каже Амінь, Свідок вірний і правдивий, початок Божого творива: Я знаю діла твої, що ти не холодний, ані гарячий. Якби то холодний чи гарячий ти був! А що ти літеплий, і ні гарячий, ані холодний, то виплюну тебе з Своїх уст… Бо ти кажеш: Я багатий, і збагатів,і не потребую нічого. А не знаєш, що ти нужденний, і мізерний, і вбогий, і сліпий, і голий! Раджу тобі купити в Мене золота, в огні перечищеного, щоб збагатитись, і білу одежу, щоб зодягтися, і щоб ганьба наготи твоєї не видна була, а мастю на очі намасти свої очі, щоб бачити. Кого Я люблю, тому докоряю й караю того. Будь же ревний і покайся! Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду, і буду вечеряти з ним, а він зо Мною. Переможцеві сісти Я дам на Моєму престолі зо Мною, як і Я переміг був, і з Отцем Своїм сів на престолі Його.
    (Об'явлення 3:14-21)

12. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

“Чого нечестивий боїться – те прийде на нього, а прагнення праведних здійсниться...” (Притчі, 10 розділ, 24 вірш).

13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Маємо в пам'яті безперестанку діло вашої віри, труд вашої любови та терпеливість вашої надії на Господа нашого Ісуса Христа перед Богом і Отцем нашим
    Перше пслання Павла до Солунян: 1:3

14. strochka

strochka Member

Матвія, 9:36 - А як бачив людей, змилосерджувався Він над ними, бо були вони змучені та розпорошені, як ті вівці, що не мають пастуха.

15. strochka

strochka Member

Матвія, 12:7 - Коли б знали ви, що то є: Милости хочу, а не жертви, то ви не судили б невинних...

16. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Хто ж слухає мене, той житиме безпечно, | і буде спокійний, не боявшися лиха”.
    Приповідки: 1: 33

Тому, відкинувши всякий бруд та останок злоби, прийміть з покірністю посаджене слово, що може спасти ваші душі.
    Будьте виконавцями слова, а не лише слухачами, самі себе обманюючи.
    Бо хто лише слухає слово, але його не чинить, той подібний до чоловіка, що розглядає у дзеркалі обличчя, яке має від природи:
    ледве поглянув на самого себе, відійшов і зараз же забув, який він.
    Послання апостола Якова: 1: 21-24

17. NataliaFed

Тому то, неправду відкинувши, говоріть кожен правду до свого ближнього, бо ми члени один для одного.
    Гнівайтеся, та не грішіть, сонце нехай не заходить у вашому гніві,
    і місця дияволові не давайте!
    До Ефесян 4:25-27

А найбільш над усе візьміть щита віри, яким зможете погасити всі огненні стріли лукавого.
    До Ефесян 6:16

18. strochka

strochka Member

Матвія, 12:30 - Хто не зо Мною, той супроти Мене; і хто не збирає зо Мною, той розкидає.

19. strochka

strochka Member

Матвія, 11:28 - Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою! - які вони для мене зараз цінні ...

20. NataliaFed

Двоєдушна людина непостійна на всіх дорогах своїх.
    Якова 1:8
    Отже, признавайтесь один перед одним у своїх прогріхах, і моліться один за одного, щоб вам уздоровитись. Бо дуже могутня ревна молитва праведного!
    Якова 5:16