Цитати з Біблії щодня

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Вересень 2014.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Цитати з Біблії щодня

14.Я знаю, що все, що Бог робить, воно зостається навіки, до того не можна нічого додати, і з того не можна нічого відняти, і Бог так зробив, щоб боялись Його!
    (Екклезіяст, 3)
    17.Пильнуй за ногою своєю, як до Божого дому йдеш, бо прийти, щоб послухати, це краще за жертву безглуздих, бо не знають нічого вони, окрім чинення зла!
    (Екклезіяст,4)

2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Слухай, Ізраїлю, Господь Бог наш, Господь єдиний.
    Любитимеш Господа, Бога твого, всім серцем твоїм і всією душею твоєю, і всією силою твоєю.
    Оці слова, що їх я заповідаю тобі сьогодні, мусять бути в твоєму серці.

Второзаконня: 6: 4-6

3. NataliaFed

29.Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм.
    Матвія 11:29

4. strochka

strochka Member

Так мене це торкає, що не можу" зрушити з місця" щоб далі читати:
    І надійшло до мене таке слово Господнє:
    «Перш, ніж я уклав тебе в утробі, я знав тебе; і перш ніж ти вийшов з лона, освятив я тебе; пророком для народів я тебе призначив.»
    Я ж промовив: «Ой Господи Боже! Я не вмію говорити, бо я дитина.»
    А Господь сказав до мене: «Не кажи: Я дитина, - бо до всіх, до кого я пошлю тебе, ти підеш, і все, що накажу тобі, ти говоритимеш.
    Не страхайсь перед ними, бо я з тобою, щоб тебе врятувати, - слово Господнє.»
    Тоді простяг Господь свою руку й доторкнувсь моїх уст і сказав до мене: «Ось я поклав мої слова тобі в уста. покликання Єремії

5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Слухай, мій сину, настанови батька твого; не відкидай поучування матері твоєї,
    бо це гарний вінець тобі на голову, намисто тобі на шию.
    Мій сину! коли тебе будуть зводити грішні, не піддавайся!

Приповідки: 1: 8-10

Останнє редагування: 29 Вересень 2014
  6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Стережіться лжепророків, що приходять до вас в овечій одежі, а всередині – вовки хижі. Ви пізнаєте їх за плодами їхніми; хіба збирають виноград з тернини або з будяків – смокви?

Так кожне добре дерево родить гарні плоди, а лихе дерево – плоди погані. Не може добре дерево приносити плодів поганих, ані лихе дерево – плодів добрих. Всяке дерево, що не родить доброго плоду, рубають і в вогонь кидають. За їхніми плодами, отже, пізнаєте їх.

Не кожний, хто промовляє до мене: Господи, Господи! - ввійде в Царство Небесне, лише той, хто чинить волю Отця мого, що на небі

Матея 7:15-21

7. NataliaFed

22. І все, чого ви в молитві попросите з вірою, то одержите.
    Матвія 21

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Отож, зодягніться, як Божі вибранці, святі та улюблені, у щире милосердя, добротливість, покору, лагідність, довготерпіння.
    Терпіть один одного, і прощайте собі, коли б мав хто на кого оскарження. Як і Христос вам простив, робіть так і ви!
    До колоссян 3:12-13

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А перш за все, брати мої, не кляніться ні небом, ні землею, ні якою іншою клятвою. Хай ваше «так» буде «так», і ваше «ні» - «ні», щоб вам під суд не впасти.

Страждає хтось між вами? Хай молиться. Радіє хтось? Хай псалми співає.

Нездужає хтось між вами? Хай прикличе пресвітерів церковних і хай вони помоляться над ним, помазавши його олією в ім'я Господнє,
    і молитва віри спасе недужого, та й Господь його підійме; і як він гріхи вчинив, вони йому простяться.

Сповідайте, отже, один одному гріхи ваші й моліться один за одного, щоб вам видужати. Ревна молитва праведника має велику силу.
    Якова 5:12-16

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Хто звернеться до заклиначів мерців і знахурів, щоб слідом за ними блудувати, я звернуся проти нього й викоріню його з-поміж його люду.

Ви ж освячуйте себе і будете святими, бо я - Господь, Бог ваш.
    Ви пильнуватимете установ моїх і виконуватимете їх; я - Господь, що освячую вас.

Хто проклинає свого батька чи свою матір, того мусять покарати смертю; він кляв свого батька й свою матір, тож кров його нехай упаде на нього.
    Хто чужоложить із жінкою ближнього свого, на смерть мусять бути скарані і перелюбець і перелюбка.
    Левіт: 20; 6-10

Пильнуйте мої заповіді й виконуйте їх; Я - Господь.
    Левіт: 22; 31

11. Liliyah Romanova

У продовження теми ворожбитів.

Іншим разом, як ми йшли на молитву, зустріла нас одна служниця, що мала духа віщуна, і віщуванням справляла панам своїм великий заробіток.

Ідучи слідом за Павлом і за нами, вона кричала: «Ці люди - слуги Всевишнього Бога, які звіщають вам путь спасіння!»

Чимало днів вона таке робила. Набридло це Павлові й, повернувшися, він сказав до духа: «Велю тобі ім'ям Ісуса Христа вийти з неї!» І в ту ж мить він вийшов.
    Ді 16:16-18

12. strochka

strochka Member

Матвія, 5:16 - Отак ваше світло нехай світить перед людьми, щоб вони бачили ваші добрі діла, та прославляли Отця вашого, що на небі.

Лілю, маю до вас пропозицію (давно хотіла собі таке зробити) як вам, щоб ми цититати писали по темах, от наприклад як ви зробили в попередньому дописі?

13. NataliaFed

Чи не знаєте ви, що ви Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває?
    Як хто нівечить Божого храма, того знівечить Бог, бо храм Божий святий, а храм той то ви!
    Хай не зводить ніхто сам себе. Як кому з вас здається, що він мудрий в цім віці, нехай стане нерозумним, щоб бути премудрим.
    Цьогосвітня бо мудрість у Бога глупота, бо написано: Він ловить премудрих у хитрощах їхніх!
    1 до Коринтян 3:16-19

14. Liliyah Romanova

І тому саме докладіть усі ваші старання і зрощуйте у вашій вірі чесноту, а в чесноті пізнання,
    у пізнанні - стриманість, у стриманості терпеливість, у терпеливості побожність,
    у побожності братолюбство, в братолюбстві загальну любов.

Бо якщо це буде у вас, і буде у вас його багато, то воно не залишить вас без діла й без плоду для глибшого пізнання Господа нашого Ісуса Христа.
    2 Петра 1:5-8

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Осоружний Господеві - кожен гордий серцем; такий напевне кари не уникне.
    Милосердям і правдою покутується гріх, а острахом Господнім ухиляється зло.
    Коли вчинки людини Господеві милі, то він і ворогів його мирить з ним.
    Ліпше трохи з правдою, ніж з кривдою прибутки великі.
    Серце людське обмірковує дорогу, та Господь управляє його кроком.
    Приповідки: 16. 5-9

16. strochka

strochka Member

2 Тимофія, 1:9 - що нас спас і покликав святим покликом, не за наші діла, але з волі Своєї та з благодаті, що нам дана в Христі Ісусі попереду вічних часів.

17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Благодать вам і мир від Бога, Отця нашого, і Господа Ісуса Христа,
    що дав себе самого за гріхи наші, щоб визволити нас від цього віку злого за волею Бога й Отця нашого,
    якому слава на віки вічні! Амінь.
    Послання апостола Павла до Галатів: 1; 3-5

18. NataliaFed

Ось тому, коли їжа спокушує брата мого, то повік я не їстиму м'яса, щоб не спокусити брата свого!
    1 до Коринтян 8:13

19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Благословляйте тих, хто вас переслідує; благословляйте, а не проклинайте! Тіштеся з тими, хто тішиться, і плачте з отими, хто плаче! Думайте між собою однаково; не величайтеся, але наслідуйте слухняних; не вважайте за мудрих себе! Не платіть нікому злом за зло, дбайте про добре перед усіма людьми! Коли можливо, якщо це залежить від вас, живіть у мирі зо всіма людьми!
    До Римлян 12:14-18

Останнє редагування: 5 Жовтень 2014
  20. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

“Уважайте добре, щоб ви не чинили ваших добрих учинків перед людьми, які бачили б вас, а то не матимете нагороди в Отця вашого, що на небі.
    Отож, коли даєш милостиню, не труби перед собою, як роблять лицеміри по синагогах та вулицях, щоб їх хвалили люди. Істинно кажу вам: Вони вже мають свою нагороду.
    Ти ж, коли даєш милостиню, нехай твоя ліва рука не знає, що робить твоя права:
    щоб твоя милостиня була таємна, і Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі.
    Євангеліє від Матея: 6. 1-4