Цілющий бульйон для тіла й душі (поради практичні і не дуже)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Hruska, 7 Жовтень 2009.

1. Відповідь: Цілющий бульйон для тіла й душі (поради практичні і не дуже)

Маю тьотю,якій 73 роки і яка душею молодша нас всіх,дуже рухлива,щодня робить складну зарядку,велика модниця,весь час в русі,і до того часу має успіх у чоловіків.

2. Halina

Halina Well-Known Member

Відповідь: Цілющий бульйон для тіла й душі (поради практичні і не дуже)

Наша сусідка має уже 80 років. Завжди така радісна, така доглянута, всім цікавиться і т.д. Вона завжди і мені робила зауваження. Я вийшла з хати винести мусор, а вона питає ти куда в такому вигляді??? Я їй та я швиденько, ніхто мене не бачить...
    А ще саме важливе у неї такі стосунки з чоловіком. Вони завжди за ручку, завжди разом. Він завжди її цілує коли вона іде чи то в магазин чи в поліклініку. Чекає поки прийде біля будинку. Вони все роблять разом. Такі відносини гарні!

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

моя бабця влітку вийшла заміж - їй 66, і чоловік її на руках носить, і вона модна така, чепурна. Він душевного стану все залежить.

4. UnLikE

UnLikE Фотограф

Була в мене недавно така ситуація... хлопець сказав, що розлюбив мене... казав шо раніше була якась іскорка, а тепер немає..
    Ну я йому не повірила, що він мене розлюбив і роблю йому сюрпризи.. приділяю більше часу... і все стало на свої місця, він навіть кращим став і я його більше полюбила)))
    Такшо шоби з'явилась пристрасть і так далі треба внести якісь зміни в життя.. зробити якийсь такий неочікуваний вчинок, від якого розтане серце і заграють почуття заново... після цього вже і ваша половинка захоче щось зробити приємне вам... треба помріяти... організувати якісь романтичні спільні плани... а вік то далеко не основне, такшо не відмазуйтесь))