Чупакабра??? чийсь злий жарт,чи справді існує???

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Женічка, 26 Червень 2009.

1. Зая

Зая Well-Known Member

Відповідь: Чупакабра??? чийсь злий жарт,чи справді існує???

А ви її порухали )))?

2. tiana

tiana Well-Known Member

Напевно це одна із самих вірогідніших версій!

• Подобається Подобається x 1
  3. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

І я згідна з цим. Хтось, напевно, прочитав "Собаку Баскервілів" і вирішив взяти сюжет за план дії. Народ в нас забобонний і балакучий, щоб розповсюдити чутки і доповнити портрет дивної істоти, треба зовсім небагато часу)

• Подобається Подобається x 1
  4. Улянка

Улянка Well-Known Member

А я чула в новинах що не тільки рядками складає а ще по кольорах кроликів сортує:girl_crazy: Чорних до чорних білих до білих:girl_crazy:
    А я чоловіка білизну в прання ледве навчила сортувати:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 13
  5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

я бачила про це передачу - від нового каналу "інфо-шок" власне розслідування проводив - у них теж дві версії - або це роблять люди з метою паніки серед населення, заради земель, або це дійсно якась екзотика - наводили приклад, що щось схоже було не то в Пн.Америці, не то в Бразилії - я не уважно слухала.

• Подобається Подобається x 2
  6. Аня

Аня Well-Known Member

Там ще третя була,що поблизу маєток Балоги і то від нього втікло те чудо:girl_haha:

7. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

я чесно кажучи незнаю шо то за біда, але ті всі історії мене так налякали, шо я все таки ввечері через сад додому сама пензлювати бббббооооююююся, мені взагалі перші дні всі фільми про вампірів згадувались ... :girl_mad: :girl_cool:

8. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я схиляюсь до думки що то окозамилюання! На носі вибори, от і кидають людям всякі мульки, щоб ті про серйозне не думали!
    Моя знайома з тих Глинян Золочівського район, що ніби там найбільше та чупакабра похазяйнувала! То каже, шо люди в шоці, про себе в газетах читають, в новинах слухають... і нічого в них такого не відбувається! Каже, що дійсно в людей кролів погризло, але то була лисиця, яку зловили!
    Я пригадую, що перед виборами в 2004, то у Львові був "маньяк", який перерізав пів Львова, всі боялись вечорами на вулицю виходити! Може і був якийсь (але коли їх нема?), але якщо б він був таким, як про нього говорили, то Онопрієко не в долі!

• Подобається Подобається x 8